Сериали Криминални

Честни измамници

Добави коментар

„Честни измамници” е един напрегнат и бързо развиващ се нов сериал с участието на носителя на награда Оскар Тимъти Хътън.


LEVERAGE – Season 1, САЩ, 2008


13 епизода


Участват:     Тимъти Хътън, Джина Белман, Крисчън Кейн, Алдис Ходж, Бет Рийсграф,

Продуцент:     Дийн Девлин

Честни измамници


„Честни измамници” е един напрегнат и бързо развиващ се нов сериал с участието на носителя на награда Оскар Тимъти Хътън.


Един екип прави всичко по силите си, за да успее по най-прецизния възможен начин да накаже онези, които използват силата и богатството си с цел да мамят обикновените хора. Хътън играе Нейт Форд – бивш застрахователен следовател, твърдо решен да унищожи корумпираните големци, чиято немарливост е довела до смъртта на сина му.

В негова помощ работи супер екип от специалисти, съставен от талантливата Софи (Джина Белман) – надарена актриса, която използва актьорските си способности, за да притиска в ъгъла своите цели; Елиът Спенсър (Крисчън Кейн) – “специалист по избавянето” с бойната способност да чупи кокали; Алек Хардисън (Алдис Ходж) – майстор на джаджите и модерните технологии, който държи екипа винаги информиран и във връзка; и Паркър (Бет Рийсграф) – крехка и много изкусна крадла, на която никоя сграда не може да се опъне, а промъкването в тесните пространства е неин специалитет.

Заедно екипът събира на едно място енергия, бърза мисъл и редки интелекти, които се грижат да доставят справедливост за най-беззащитните в обществото.


Честни измамници /Leverage - Сезон 2

2010 САЩ - 15 епизода

В главните роли: Тимъти Хътън, Джина Белман, Елдис Ходж, Бет Райсграф, Крисчън Кейн и др.

Сценаристи: Криса Дауни, Джон Роджърс и др.
Режисьори: Дийн Девлин, Джонатан Фрейкс, Марк Роскин и др.


Честни измамници /Leverage - Сезон 2


Вторият сезон продължава да проследява приключенията на Нейт – мозъкът на групата (Тимъти Хътън), Софи – измамницата изкусителка (Джина Белман), Хардисън – хакерът (Алдис Ходж), Паркър – крадлата (Бет Рийсграф) и Елиът – биячът (Крисчън Кейн): съвременни робинхудовци, които възмездяват невинните по време на Голямата рецесия. Началото на действието е месеци след като групата помага на Нейт да отмъсти на бившия си шеф. Вече трезвеник, Нейт се опитва да възобнови предишния си живот, но не може да избяга от сегашния, след като отново се събира с екипа и помага на онези, на които законът не може или не иска да помогне заради остарелите си и консервативни средства и методи.

Честни измамници /Leverage - Сезон 2


В средата на сезона Джери Раян става почти постоянна част от екипа в ролята на Тара Коул – наемна мошеничка и приятелка на Софи, която от своя страна временно се оттегля, за да потърси вътрешно равновесие (Белман излиза в отпуск по майчинство), но им помага от време на време, особено в края на сезона.

В този сезон особено развитие претърпява Нейтън Форд, който отново се бори с демоните си – алкохолът и смъртта на по-малкия му син, но накрая най-после успява да се помири със себе си..

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Честни измамници