Сериали Криминални

Черният списък | The Blacklist

1 коментар

Криминалният сериал „Черният списък” разплита мащабна криминална конспирация.

„Черният списък”, наричан от критиците телевизионно явление, е един от най-новите крими сериали, отличен с „Еми” и номинации за най-престижните кино и телевизионни награди.

Зрителите ще имат възможността да се потопят в интригуващия свят на конспирацията, благодарение на хитовата поредица, успяла да спечели почитателите на криминалния жанр в световен мащаб със своите ярки образи и мистериозен сюжет.

Черният списък

Той е провокативен, атрактивен и със завидно криминално досие. Тя е млада, амбициозна и всичко в живота ѝ изглежда планирано и подредено. Докато съдбата неочаквано ги среща... Най-търсеният престъпник в САЩ и федерален агент с първи работен ден във ФБР ще трябва да работят в екип. Заплетени казуси, мистериозни събития и невъзможни обрати очакват и героите в сериала, и зрителите.

Беглецът Реймънд „Ред“ Редингтън (Джеймс Спейдър), номиниран за „Златен глобус” за тази си роля, ще се предаде на ФБР с неочаквано предложение - да им помогне в залавянето на едни от най-опасните престъпници в света. Условието обаче е едно – да действа в тандем с новобранеца Елизабет Кийн (Меган Бум). Докато преследват лицата от „Черният списък“, той въвлича Лиз в сенчеста афера, която обгръща нейното минало, настоящe и бъдеще.

Черният списък

Кои са имената и кой има интерес от разкриването на най-издирваните криминално проявени в САЩ? Има ли нещо, което свързва Ред и Лиз, освен видимото на пръв поглед? Не пропускайте разплитането на голямата конспирация и заплитането на нова, още по-сложна схема в „Черният списък”
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черният списък

Нови опасности и екшън ситуации в премиерния четвърти сезон на "Черният списък" по NOVA

Шокиращи разкрития и драматични обрати в премиерния трети сезон на „Черният списък” по NOVA