Актуално В програмата

Chef Роу отказва да опита ястието на един от застрашените от отпадане участници в MasterChef

Добави коментар

Морските дарове – поредното предизвикателство в елиминациите за хоби готвачите в MasterChef

Най-голямото състезание за любители готвачи продължава и тази неделя, когато участниците ще се изправят в една легендарна отборна битка, разделени от една легендарна стена и една изненада, която ще преобърне всичко.

 

Добави описание


В отборната битка ще се впуснат Файчето, Митко, Елени и Ивайло, защото Добата, Неда, Краси и Виолина след събитията от миналата неделя отиват на директна елиминация. Задачата на 4 хоби готвачи, участващи в битката, ще бъде да сготвят ястие, идентично с това на техния партньор, който стои зад стената.  Как ще се групират по отбори и каква изненада им е приготвило журито, зрителите ще видят на 8 ноември от 20.00 часа. Едно обаче е ясно -  най-сложно и за двата отбора се оказва плейтването. И докато единият отбор измисля вида на чинията на момента, то другият променя концепцията в последния момент. 


Шестима души ще премерят сили в поредната елиминация. Към Добата, Неда, Краси и Виолина ще се присъединят участниците, загубили отборната битка. В първия етап от елиминацията всички те ще трябва да премерят сили и да разпознаят най-голям брой риби. Победителят се спасява от елиминация, а останалите петима ще трябва да покажат уменията си в приготвянето на рапани.

 

Добави описание


Втори етап от елиминацията се оказва особено емоционален за Chef Роу. Тя признава пред своите колеги Chef Токев и Chef Михалчев, че „нито го е готвила, нито го е яла“, но може да си представи как да го сготви. Напрежението по време на елиминацията нараства толкова много, че един от хоби готвачите провокира дамата в журито да избухне:

 

„Как се работи в кухня така?! Под пара си, ама то няма хигиена. Ами скочи направо с крака да работиш. Аз твоето ястие няма да го ям, няма да го опитам. Това е!“.


Кой е участникът, който провокира такава реакция у Chef Роу и кой ще бъде следващият хоби готвач, който ще напусне най-голямата кухня на България, ще стане ясно тази неделя, 8 ноември от 20.00 часа.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: MasterChef

Цветелина Томиъм напусна „MasterChef“

Топ 5 на хоби-готвачите избират в MasterChef

Александър Петров напусна „MasterChef“

Chef Андре Токев изнася виртуозен урок в „MasterChef“

Мая Зухди се раздели с „MasterChef“