Актуално В програмата Спорт Футбол

Броени дни до ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022

Добави коментар

Обратното броене до началото на най-мащабното футболно събитие в света започна – на 20 ноември е официалното откриване на ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022.

Нова Броудкастинг Груп ще излъчи престижния форум съвместно с Българската национална телевизия, като всеки от партньорите ще предложи на зрителите си по 34 футболни срещи на живо. По традиция, те едновременно ще излъчват старта на състезанието с мача, в който домакините от Катар дебютират на световни финали срещу отбора на Еквадор. Двубоят е от 18:00 ч. и ще бъде предаван в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и в новия телевизионен канал DIEMA SPORT 3 4K.

Текст от potv.bg
Световно първенство по футбол 2022 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

Вижте повече

Световно първенство по футбол 2022 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

Всички 64 мача от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 ще бъдат разпределени поравно между Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия, като всеки от...

Eмоцията, прогнозите, атмосферата и очакванията от ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 зрителите на Нова Броудкастинг Груп ще проследят със специалната поредица “Като за световно“, която стартира от 20 ноември в 16:00 ч. Домакини в новото мултифункционално студио с внушителни видео стени и с най-съвременни технически възможности са двойките водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов, които ще пренесат емоцията на футболния празник в българските домове. Освен известни и доказани спортни специалисти, гости в студиото ще бъдат още олимпийски медалисти, шампиони в световни и европейски първенства, популярни личности, звездни актьори, музиканти и инфлуенсъри. Екипът, който ще осъществява преки връзки от горещите точки на двубоите от мястото на събитието, включва репортерите и коментатори Валерия Видева-Желязкова, Георги Славчев, Георги Драгоев, Петър Иванов, Виктор Врачев и Илия Атанасов, както и операторите Александър Анчев и Ивайло Георгиев.

Зрителите ще могат да гледат мачове от състезанието в ефира на NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K. На сайта Gong.bg футболните фенове ще има възможност да следят живо всички двубои от първенството в специалната секция World Cup 2022, където ще бъдат достъпни още много любопитни новини, видеа, интервюта и анализи. Мачовете от състезанието, излъчвани в каналите на Нова Броудкастинг Груп и студийната програма към тях ще бъдат достъпни също за потребителите на PLAY DIEMA XTRA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Световно първенство по футбол Катар 2022

Мачовете на Световно първенство 2022 днес (6 декември)

Мачовете на Световно първенство 2022 днес (5 декември)

Мачовете на Световно първенство 2022 днес (4 декември)

Мачовете на Световно първенство 2022 днес (3 декември)

Къде да гледам осминафиналите на Световно първенство 2022?