ТВ анонси Boomerang

Boomerang през декември

Добави коментар

По канал Boomerang ще може да видите онтново любимите си анимационни герои.

Декември е месецът на празниците, веселото настроение и добрината, нали така? Ако сте били послушни през годината и редовно сте гледали Boomerang, тогава ви очаква едно изключително тържество през този месец. По канал Boomerang ще може да видите онтново любимите си анимационни герои.

Коледа с филма Пинко Розовата Пантера!!!

Подгответе се за една розова Коледа с филма Пинко Розовата Пантера!!!

декември - събота 24 и неделя 25 от 13:30

Пинко Розовата Пантера е без дом и обикаля из улиците на големия град по Коледа.  Земята е покрита със сняг, а на него му е студено. Той е гладен и много самотен…   Случайното намиране на костюм на Дядо Коледа, го отвежда на работа в универсален магазин.  Всичко е наред до момента, когато Пинко  отхапва от близалката на малко момиченце.  Ядосаната майка се оплаква на управителя на магазина, който пък от своя страна го уволнява!  По-нататък, Пинко се опитва да спечели пари почиствайки заснежените стълби на съседна къща, или дори да бъде арестуван, за да го нахранят в затвора, но усилията му се провалят на всяка крачка.

Какво се слува с Пинко на Коледа ще разберете само по Boomerang.

BOOMERANG КИНО

събота от 15:30 часа, повторение в неделя от13:30 часа

Присъединете се към Boomerang Кино всяка събота за Коледната кино-разходка, на която ще можете да видите някои от любимите си филми! Не се тревожете ако изпуснете Boomerang Кино в събота – можете да се включите и в неделя, когато пак ще имате възможност да гледате филма!

 The Good the Bad and the Huckleberry Hound / Добрият, лошият и Хъкълбери Хрътката

The Good the Bad and the Huckleberry Hound / Добрият, лошият и Хъкълбери Хрътката
31 и 01 декември    

Пътувайки из пустинята, в търсене на място да основе ферма, Хък междувременно решава да стане шериф на малък град, който се заема да предпази от бандата на Далтон: Стинки, Пинки, Финки, и Динки. Така или иначе, бандата на Далтон се оказва твърде многобройна и превзема града, след като сразява шерифа. Ще може ли Хък да победи бандата на Далтон и да помогне на приятелите си да получат обратно града си?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър