ТВ анонси Boomerang

Какво ще дават по Boomerang през септември

Добави коментар

През септември, Boomerang ни кани на голямата премиера на новия програмен блок - Cartoonito.

Той е предназначен за деца между 2- и 5-годишна възраст и техните родители. С навлизането на Cartoonito в България, каналът ще излъчва много премиерни поредици. Зрителите ще видят и новите епизоди на „Томас и приятели“. Boomerang ще излъчи и нови серии на късометражната поредица „Лампът” - за променящото формата си създание и учените, от които то бяга.

Cartoonito

От 1 септември – всеки ден от 09.00 ч.

Премиерата на новия програмен блок Cartoonito ще се състои по канала на Boomerang. Блокът е за деца на възраст между 2 и 5 години, както и за техните родители и настойници. Това е пространство, където децата в предучилищна възраст могат да бъдат каквито пожелаят. Продукциите, предлагани като част от Cartoonito, насърчават четири основни ценности - креативност, грижа, любопитство и смелост.

Всяка поредица от програмата носи послание, свързано с именно тези ценности. Те са подсилени чрез символи, видими по време на предаванията. Новият блок създава пространство, където децата в предучилищна възраст могат да учат за света и винаги да бъдат себе си. Cartoonito празнува уникалността на малчуганите в целия им блясък - точно такива, каквито са.

„Томас и приятели“ – Сезон 25

От 1 до 7 септември от 14.00 ч.

За локомотив номер едно, няма тайни, когато е на релсите на остров Содор. Томас и приятелите му, Пърси, Кана и Ниа, пеят звънки песни, от които малките зрители могат да научат за много ценности, сред които съпричастност, приятелство и отборна игра. В премиерните епизоди, децата ще чуят дори още по-красиви и запомнящи се мелодии. Ще се запознаят и с нов локомотив от другия край на света - Йонг Бао от Китай. Той е близък приятел на Томас и е много смел. Томас, обаче, ще предизвика Бао, с цел да докаже, че е по-смелият от двамата. Планът на Томас ще доведе до обратен ефект и ще се обърне срещу него, научавайки го какво е да не побеждаваш всеки път.

„Лампът“ – Сезон 3 + 4

От 5 септември – всеки ден между другите предавания.

Може ли малка топка лабораторно вещество да създаде истински хаос? Лампът доказва, че е възможно. Учените са го изобретили, но не са очаквали, че едно живо, променящо формата си същество ще бъде толкова опърничаво. Лампът използва своята хитрост и приспособимост, за да избяга от лабораторията винаги, когато му се появи възможност. Той вече познава всяко кътче на градския музей, пременял се е в други герои, а в новите епизоди на 3 и 4 сезон, учените ще трябва да го преследват в нови приключение.

Лампът и един от изобретателите му случайно се озовават на екзотичен остров. Ще трябва да се приберат по някакъв начин, но как? Те ще се опитат да се сприятелят с жителите на острова, но комуникацията не е тяхна силна страна. Ще се намеси и втори учен, но тогава объркването ще стане още по-голямо. В друг епизод, Лампът ще бъде успешно заловен. Но ще намери приятел дори в тази ситуация - стажант в лабораторията, който ще реши да му помогне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър