ТВ анонси Boomerang

Време е да се запознаем с Batwheels

Добави коментар

Хората на Готъм Сити са спокойни, защото Батман, Робин и Батгърл го пазят. Но какво се случва, когато супергероите спят? Автомобилите им влизат в действие.

ова е смелият екип на Редбърд, Бъф, Батуинг, Биби и Бам. Поредицата учи малките зрителите на сътрудничество, съпричастност, приятелство и показва как да се забавляват дори докато се справят с трудни задачи. Забавните шеги правят битките им леки, за да са съобразени с възрастта на малките зрители.

Весел екшън със супергеройските превозни средства очаква най-малките в поредицата „Запознайте се с Batwheels!“. В нея ще бъдат представени накратко всички герои - като екип и всеки поотделно.

Специалният епизод „Тайният произход на Batwheels“ разказва историята за сформирането на групата Batwheels. Един ден Батман, Батгърл и Робин отиват на обща мисия, а компютърът им инсталира информацията в превозните средства на супергероите и така, те оживяват. Злите Легиони на Бръм ще решат да се възползват от отсъствието на Батман и неговите приятели, за да превземат изоставената Батпещера. Сега само Batwheels ще могат да спасят положението.

„Запознайте се с Batwheels!“ ще се излъчва под формата на кратки истории измежду предаванията по Boomerang на 18 февруари. А „Тайният произход на Batwheels“ ще бъде излъчен отново на 18 февруари от 09.00 ч.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър