Архив VIP Brother

Бони напусна шоуто, само 16% от зрителите гласуваха “за” оставането ѝ в къщата

Добави коментар

Бони напусна шоуто, само 16% от зрителите гласуваха “за” оставането ѝ в къщата. По време на живото предаване в понеделник вечер, от Къщата си тръгна и гост - звездата Иван Ласкин.
След като не успя да отговори честно на достатъчен брой въпроси и се провали на детектора на лъжата, Бони е поредната звезда, която напусна шоуто. Едва 16% от зрителите гласуваха за оставането ѝ в Къщата.

По време на живото предаване Златка прочете писмото си до Багата, което написа по време на планираната за двамата романтична вечеря, на която Благой отказа да присъства. Компания на Златка направи Кристина Патрашкова, която се доказа, като нейна най-близка приятелка в Къщата. Зрителите видяха еволюцията в техните отношения, а самата Златка призна, че Криси ѝ е като майка. От своя страна журналистката призна, че коренно е променила мнението си за Златка през последните седмици и дори и помогна да напише прощално писмо до Багата.

 Златка до Багата

Текст на писмото на Златка до Багата:

“Колкото и невероятно да звучи аз съм човекът, след твоето семейство, който най-много ти желае щастие с новата ти любов – Любина. Надявам се, с нея да усетиш това, което съм чувствала аз, когато бяхме заедно. Тази вечер ще бъде много специална за мен! Ще направя една от най-откровенните си изповеди. Тя е посветена на най-важният мъж в живота ми досега – Благо. Благо, искам да ти кажа думи, които не успях да споделя с теб през последния месец, когато отново живяхме под един покрив.
Когато те срещнах преди три години и половина не знаех, че ти ще бъдеш човека, който ще ме убеди, че ЛЮБОВТА съществува. Изживяхме мигове, които ще помня цял живот. Надявам се и ти! Бяхме заедно в един от най-трудните моменти в живота ни, а това никога не се забравя! Тогава и двамата много си вярвхаме. Аз открих, че зад мъжкарстката ти същност се крие емоционален и добър човек. Сигурна съм, че нищо на този свят не е случайно. Вероятно нашата раздяла е трябвало да се случи. Сега всеки от нас е тръгнал по своя път. Надявам се, че престоят в Къщата ще бъде ново начало и за мен. Надявам се, че някъде там ще срещна човека, на когото ще дам цялото си сърце. Мечтая да постигна цели, които съм си поставила и те ще докажат, че не съм момиче от държавата на Златките. Най-малкото, защото за мен любовта е най-важното в живота. А ти си човекът, който ме убеди, че тя съществува.”


Бони напусна шоуто


Бони се яви на детектор на лъжата, след като бе обвинена от  Съквартирантите , че не е искрена в думите и поведението си. По този начин VIP Brother ще даде възможност на номиниралите я Съквартиранти да зададат въпросите си към нея. Бони не успя да отговори честно на шест от зададените ѝ осем въпроса и мисията ѝ бе обявена за неупешна. Тя събра и най-малко от положителния зрителски вот /16%/ и напусна шоуто.
 
Къци също трябваше да се изправи пред цялата истина за себе си и начина, по който го възприемат Съквартирантите.

Къци
Заедно с психолога на предването, Ани Владимирова той изгледа специално подготвено видео, в което са събрани всички коментари и подигравки на виповете по негов адрес.

Къци

Целта на мисията му бе да преосмисли поведението си и да намери подход към Съквартирантите и да накара поне пет от номиниралите го седем човака да му се извинят.

Къци

След емоционална среща с Ани Владимирова, Къци успя да промени поведението си и да накара шестима от Съквартиранти да му се извинят.


По време на живото предаване в понеделник вечер, от Къщата си тръгна и гост - звездата Иван Ласкин.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР , VIP BROTHER , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Големият финал на VIP Brother е днес

Ваня напусна Къщата на VIP Brother

Съквартирантите в мисия с благородна кауза