Лица За звездите

Бойко Борисов: Как Слави Трифонов ще води шоуто си е лично негова работа

1 коментар

Как Слави Трифонов ще води шоуто си е лично негова работа. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод 25-те въпроса, отправени към него в предаването на 31 май.
Как Слави Трифонов ще води шоуто си е лично негова работа. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод 25-те въпроса, отправени към него в предаването на 31 май.

Бойко БорисовБойко Борисов  намекна, че Слави Трифонов си прави реклама на негов гръб. Той каза, че не го интересуват въпросите, които са му задали от шоуто.

“Тити Папазов ми зададе 100 въпроса и не можа дори да вземе един съветник в София“, подчерта Борисов и призова телевизионния водещ, ако иска да бъде политик, да "заповяда" на избори. "Ако иска да е водещ, да си прави шоуто, аз не му се бъркам в тази работа“, заяви още Борисов. Той обвини Слави Трифонов, че е говорил и продължава да говори лъжи за него.

Ето въпросите на сценаристите от “Шоуто на Слави“ към премиера Бойко Борисов:

1. Още ли смятате, че най-големият проблем на България е лошият човешки материал, както заявихте в Чикаго? Вие от какъв материал сте?
2. Защо назначихте за министър човек, който преди време наби полицай?
3. Каква е позицията Ви за ДДС – че трябва да се намали, както Ви посъветваха в Израел, че трябва да се увеличи, както Ви посъветваха в Катар, или че трябва да си остане непроменен?
4. На кои журналисти пускате есемеси? Те отговарят ли Ви?
5. Ще проверите ли наистина чия собственост са медиите и какъв е произходът на парите, с които са закупени?
6. Какво е съотношението между задържаните и изправените пред съда по време на Вашия мандат? На всеки 20 задържани – 1 пратен на съд или по-малко?
7. Още ли смятате, че цитирам: „За времето си Сталин, Хитлер и Мао са номер едно”? За какво им се възхищавате и искате ли да приличате по нещо на тях?
8. Смятате ли, че сте избрали подходящите хора за министри при условие, че Божидар Нанев и Румяна Желева вече се издъниха?
9. Какво става с АЕЦ Белене и притеснява ли Ви фактът, че руснаците искат да строят Атомна електроцентрала в Турция?
10. Има ли отношение спечелването на държавни поръчки с победите Ви на тенис? А вярно ли е, че ако някой Ви бие на тенис и веднага след това бизнеса му пострадва?
11. Защо държавата демонстративно не спазва договорите, които е подписала?
12. Как ще коментирате думите на финансовия министър, че кризата е приключила през април? Виц ли е това или той по принцип не знае какво говори? Как ще коментирате думите на министъра на икономиката, че още не сме стигнали дъното и кризата тепърва ще се задълбочава?
13. По какъв критерий избрахте министрите във Вашия кабинет и каква част от тях сте срещнали на кръстовища?
14. От натрупания бюджетен дефицит до момента, само една трета е на стария кабинет, а останалите две трети са в резултат на действията на Вашето правителство. Откъде дойде този дефицит?
15. Докога Станишев ще е виновен?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Слави Трифонов

Слави Трифонов прави телевизия "Седем осми" и партия "Няма такава държава"

Край на "Шоуто на Слави"

Празнична програма - какво ще дават по bTV?

Какво ново в есенния сезон на bTV

bTV отново спря "Шоуто на Слави"