Музика Музика и видео

Боби Ваклинов от „Господари на ефира“… прави рап!

Добави коментар

Репортерът на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов дебютира на хип хоп сцената с парчето си „Неудобно“

Репортерът на „Господари на ефира“ Боби Ваклинов дебютира на хип хоп сцената с парчето си „Неудобно“

Знаете ли, че когато не гони със скункса сгазили лука политици и други „випове“, Боби Ваклинов от „Господари на ефира“… прави рап!

 „Неудобно“ е най-новата му песен! Всъщност напористият репортер смята това парче за своя истинския дебют в хип-хопа, въпреки че има доста записи зад гърба си. Текстът на песента, разбира се, e негов, красивите женски вокали са дело на Богдана Митова, а зад бийта стои ЖО. Цялата студийна работа като записи, микс и мастър е от Ros Koz като парчето излиза от каталога на „HiT sHOP Music Group".

Любопитното е, че клипът към песента е веселяшко намигване към видеото на 100 кила „Freestyle II”.

Боби е категоричен, че бъзикът е „100 процента“ добронамерен и няма за цел да покаже някакъв вид „HATE”.

Добави описание

В клипа, дело на режисьора Мария Моева, оператора Йордан Бойчев и монтажиста Йордан Динчев, Ваклинов обменя флуиди с… козата Съботинка!

Добави описание

След страстна целувка между него и чифтокопитното, последното се превръща… в красива девойка, в която се превъплъщава приятелката му Ивана, която всъщност е организационният двигател за реализацията на видеото към песента „Неудобно“.

Боби споделя, че е израснал с хип хоп културата като допълва, че като артист се е повлиял най-вече от посланията на X-team, изказа на Ъпсурт и звученето на Спенс. В момента работи по следващите си проекти заедно с музикалния продуцент Ros Koz, с който са решени да научат младото поколение да цени хип-хопа със съдържание, оригинален изказ, здрав саунд и … добра дикция – нещо, което според Боби липсва у не малко от изпълнителите в момента.

През лятото Боби Ваклинов ще вземе участие и в 359 Hip Hop Hell Tour, а есента ще бъде много силна, защото тогава бял свят ще видят няколко сингъла, в които участват и други родни изпълнители, но за това.... когато му дойде времето. Всичко ново като информация ще бъде достъпно в обновения сайт на HiT sHoP Music GrouP, който се очаква да стартира до месец. Stay Tuned…

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Господари на ефира , Боби Ваклинов

Господари на ефира приемат оставката на 2018 година с двучасово шоу

Празнична програма - какво ще дават по NOVA?

Васил Василев-Зуека и Ненчо Балабанов за първи път заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Васил Василев- Зуека отново заедно в „Господари на ефира“

Димитър Рачков и Мария Игнатова отново заедно