Музика Музика и видео

"Бивши” е новата песен на Азис

1 коментар

Най-новата песен "Бивши” на Азис е вече факт и може да бъде чута в някои от хитовите столични попфолк клубове. Парчето е с подчертано модерно звучене, носещо индивидуалния стил на певеца в завладяващ денс ритъм.
Най-новата песен на Азис е вече факт и може да бъде чута в някои от хитовите столични попфолк клубове. Парчето е с подчертано модерно звучене, носещо индивидуалния стил на певеца в завладяващ денс ритъм.Автор на текста на „Бивши” е юристът Добри Банев, работил с изпълнители като Руши Виденлиев, Петър Антонов и Йоана.
Музиката е на Велислав Драганински.

Тази седмица Азис ще заснеме и видеото към песента заедно режисьора с Людмил Иларионов-Люси. Винаги изненадващ с нови образи и идеи, и този път Кралят ще скандализира с различна визия и сюжет. „Бивши” е искрена изповед на лирическия „аз” за болката от любовните раздели, за разочарованието и страданието.

„Решението е изцяло на текстописеца, аз никога не бих възпял бивши. С Добри сме дългогодишни приятели. Помолих го да  напише нещо специално за мен, допадна ми и реших да го изпея”, коментира новата си песен Азис.

Ето и част от текста на „Бивши”
: „Гори ме, боли ме, от думите ви... Не чувствам, не виждам душиците ви... Докога, докога ще съм в мрака, в тъмния ъгъл така? Докога, докога ще съм в мрака тъй жаден за глътка вода... Не чувате ли? Не виждате ли, че не разбирам...кого ли убивам? Залагате ли, спечелихте ли, че аз умирам... А вас ви презирам!”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV