Архив Big Brother

„Big Brother family” започва на 22 март, понеделник по „Нова ТВ”

Добави коментар

„Big Brother family” започва на 22 март по „Нова ТВ”. Ники Кънчев - най-опитният водещ на шоуто отново ще бъде на сцената като домакин на живите предавания.
„Big Brother family” започва на 22 март по „Нова ТВ”. Ники Кънчев - най-опитният водещ на шоуто отново ще бъде на сцената като домакин на живите предавания.


„Big Brother family” започва на 22 март, „Big Brother family” започва на 22 март, понеделник. В продължение на 12 седмици съквартирантите ще се надпреварват за зрителския вот и голямата награда от 200 000 лева, семеен автомобил и апартамент в центъра на столицата.

„Big Brother family” ще бъде социален експеримент. Избраните участници са представителна извадка на българските семейства, които ще се опитат да покажат какви са съвременните фамилни ценности, как са разпределени семейните роли на мъжа и жената, кой държи дистанционното и има ли война за капака на тоалетната чиния...

Участниците са разделени на 5 типа според финансовия им статус – богаташи, заможни, средна класа, бедни и на ръба на оцеляването. Всички те, докато са в предаването, ще получават заплати, еквивалент на доходите им в реалния живот. Влияние върху семейния бюджет ще оказва успехът при изпълнението на мисиите в Къщата.

 Ники Кънчев Самата къща ще изглежда по начин, който зрителите досега не са виждали. Освен обичайните общи помещения и спални, съквартирантите ще разполагат с ресторант, бар, студио за красота и магазин.

Съвсем официално, и при това всеки ден, ще влизат външни лица – сервитьори, бармани, козметици, фризьори, продавачи.
Това са хора с работно време и съответно месечно възнаграждение, чието официално работно място е Къщата. Кой и колко често ще може да се възползва от техните услуги, ще зависи от финансовото състояние на семействата.

Ники Кънчев – водещият с най-голям  опит в „Big Brother”, отново ще бъде на сцената като домакин на живите предавания.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала