Архив Big Brother

Big Brother 4: 11ят съквартирант ще участва в съдебно дело

Добави коментар

Днес от 20 часа започва Big Brother 4. В скандалното риалити шоу ще влязат 11 съквартиранти. 11ят съквартирант ще участва в съдебно дело
Днес от 20 часа започва Big Brother 4.

В скандалното риалити шоу ще влязат 11 съквартиранти. Това решение взе неговият продуцент.

Big Brother 4: 11ят съквартирант ще участва в съдебно дело„Рисковано е, защото съквартирантът, за когото става въпрос, ще участва в съдебно дело.” – разкри часове преди старта Димитър Митовски. Делото ще се гледа в края на месец септември. Това е основната причина, поради която съквартирант и продуцент се колабаеха как да постъпят.

В последния момент съквартирантът, чиято снимка в гръб виждате, реши да рискува и да превърне в публично делото, в което участва.

От своя страна продуцентът подготвя документи, с които ще апелира пред съответните административни и съдебни органи делото да се състои паралелно в съдебна зала и в къщата на Big Brother 4. Дали това ще се случи, предстои да разберем до края на идната седмица. Тази вечер зрителите ще разберат и каква е историята на съквартирант 11, която налага явяването му в съда.

Концепцията на Big Brother 4 не е бедни-богати. Този вариант отпадна, паралелно с избора на нов продуцент на риалити шоуто.

Днес  в 23.45 часа, Венета Райкова за първи път ще седне на „удобния си стол”, както самата тя лаконично го описа в петък пред българските медии.

Столът е оранжев, подсилен с двойна възглавница по желание на водещата, и ще бъде в центъра на студиото на „Малката сестра”, по-малко любезната версия на дневните Big Brother епизоди.

По време на първата „Малка сестра”, зрителите ще проследят как двама от 11-те съквартиранти влизат в студиото на Венета.

Защо, кои са съквартирантите и ще има ли Венета други гости, освен тях, само от 23.45 по Нова телевизия.

Днес 11-те съквартиранти ще пристигнат в къщата на Big Brother 4 със строго охранявани автомобили. Тогава те ще се срещнат за първи път.

В момента всички събират своя багаж, за да го поберат в един-единствен куфар, подготвен от Биг Брадър.
Освен дрехи и обувки, в куфарите съквартирантите могат да сложат и любимата си вещ. Засега се знае, че един от тях е сгънал и прибрал над 50 шала, тип забрадка, друг има само 4 тениски, а половината от тях носят много повече багаж, отколкото могат да внесат в бъдещия си дом.

Днес  от 20 часа 11-те съквартиранти ще видят мястото, на което предстои да живеят в следващите три месеца и условията, които продуцентът им предоставя да осъществят своята мечта. Защото всеки един от тях мечтае да спечели зрителите, шоуто и 300 хиляди лева.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала