Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.75 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Дженк е лудо влюбен в Джемре, но е съсипан, защото тя не отвръща на чувствата му. Вижте какво ще се случи в еп. 75 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 19 април 2021 по bTV.

Недим  и Джерен

Недим и Джерен

© Канал Д

В епизод 74 на турския сериал „Безмилостен град“ Агях е принуден да покаже видеото на Сахер, където Джерен признава, че е влюбена в Дженк.

Сахер разбира, че Шениз е знаела за видеото с Джерен, за чувствата на дъщеря ѝ към Дженк и я обвинява, че е мълчала, и въпреки, че е знаела, нарочно ги е изпрати всички заедно на меден месец. Шениз обяснява на Сахер, че наистина е скрила, защото я е било страх за Дженк, защото грешките на Джерен ще се отразят и на сина й. Шениз признава, че ги е изпратила нарочно, защото искала Джерен да се примери, искала да ѝ покаже че брака на Дженк е щастлив, така ще се откаже от Дженк и ще се привърже към Недим! Сахер казва на Шениз, че не може да приеме враждата на двете си дъщери!

Шениз умело манипулира отново Сахер, като и казва, че историята с Джерен, няма да навреди само на сина й, а ще обърка живота на всички, затова като майки, трябва да прикрият греховете на Джерен!
„Грешките, които продължават твърде дълго, трябва да приключат!“ - мисли върху последните думи на майка си Дженк и се чуди, какво е искала да му каже.
Давете двойки излизат на разходка, а Джерен и Недим показват на Дженк и Джемре, колко много се обичат...

Дживан трябваше да се види с Дамла, но покрай проблемите в къщи, ту с майка му, ту с баба му, на която уж и стана лошо, не можа да отиде на уговореното място, а ѝ забрави, че телефона му не е зареден, а Дамла е бясна, че не може да се свърже с него!

Прибирайки се вкъщи, Дамала е сърдита и не иска да разговаря с Дживан!

Нериман съобщава на Джерен, че Агях е показал видеото на майка ѝ и тя знае всичко, но не се притеснява от Сахер, а от Шениз, която със сигурност има план! А Джерен и казва, че може би и тя е от този план, но баба ѝ казва, че Шениз, ще и причини нещо лошо, но Джерен и затворя.

Джерен гледа Дженк когато слага ръка на корама й

Джерен гледа Дженк когато слага ръка на корама й

© Канал Д
Дженк слага ръка на корема на Джемре

Дженк слага ръка на корема на Джемре

© Канал Д
Джемре прави забележка на Джерен, да не пие вечер витамини, защото няма да може да спи, а Джерен се сеща, че и сутринта ги е пила, но витамините, надали ѝ ще и навредят, отвръща на сестра си!

Бебето на Джерен помръдва за първи път и иска всички да почустват мърдането на бебето, и казва на сестра си, да си даде ръката, а след малко върху ръката на сестра си, слага тази на Недим. Недим и Джемре се гледат, но Джемре дърпа ръката си като опарена, когато разбира, че Дженк ги наблюдава.

Джерен казва на Дженк, че и той трябва да почуства, и му слага ръката си на корема, след което Дженк честити на бащата, а Недим му благодари!

Агях казва на Шениз, че медения месец ще обърка всички, защото Джерен няма да се спре, докато не скара Дженк и Джемре!

Дженк кара Джемре да пее в бара, китариста я пита, какво ще изпълни, а тя му отговоря, че това, което чувства.... (пее песента, която пееше на Недим) по средата на песента, Недим напуска заведението, а Дженк застава срещу нея и ѝ пляска... с голяма болка, защото за пореден път разбира, че Джемре не го обича....

Дамла кара Дживан силно да ревнува, като излиза със сина на приятел на баща й.

Шениз си спомня, как бащата на Недим я кара да се отърве от тяхното неродено бебе (Дженк)... Как я зарязва пред имението. И как Агях и подава ръка на същата тази улицата... там паднала в калта.
- Жалко, че не си тук, защото много искам да видиш, Мюмтаз Карачай, как Недим всичко ще изгуби... казва Шениз, гледайки семейна снимка.
Джемре и Дженк

Джемре и Дженк

© Канал Д

След като се прибират от бара, Джемре пита Дженк, дали ѝ се сърди, а той я пита, какво е очаквала, когато законната му съпруга пее нежни, любовни песни докато гледа братовчед ти, дали това не е повод, поне малко да се разсърди...

- Защо се сърдя, защо ревнуван, та нали, ние се оженихме заради Недим, нали Джемре? Нямам право да ти се сърдя, нали Джемре!

Джемре му се извинява и му казва, че ще внимава, докато този брак съществува, да върши такива неща... няма да го засрамва!

Дженк изгаря от ревност, влюбен до болка в съпругата си, виждайки, колко много тя обича братовчед му...

Джерен, която сложи камера в стаята на сестра си, стана свидетел на техния разговор, след което се зарече, че този път ще унищожи сестра си с нейния измислен брак!

  • Джемре и Недим се разхождат по брега на морето.... и се срещат... Какво ще стане на плажа, че Джемре ще поиска от Дженк, да си тръгнат и разведат?!
  • За Джерен меденият месец, който започва толкова весело, ще завърши с огромен кошмар.
  • Заради подменените витамини от Шениз, Джарен се чувства много зле... и чувства, че губи бебето, но крие от всички, своята паника и болки.
  • Шениз върви уверено напред, мислейки, че планът ѝ работи безотказно, но в напълно неочакван момент поставената от нея бомба ще се взриви в ръцете й....
Джерен

Джерен

© Канал Д
Епизод 75 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 19 април 2021 по bTV.
 "Безмилостен град", еп.76 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.76 (bTV) - какво ще се случи...

Двете двойки решават да прекратят медения месец. От подменените витамини от Шениз на Джерен и става много зле. Вижте какво ще се случи в еп. 76...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...