Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.74 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Агях е принуден да покаже видеото на Сахер, където Джерен признава, че е влюбена в Дженк. Вижте какво ще се случи в еп. 74 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 16 април 2021 по bTV.

 "Безмилостен
град", еп.74 (bTV) - какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.74 (bTV) - какво ще се случи...

© Канал Д

В епизод 73 на турския сериал „Безмилостен град“ Недим съобщава, че почва работа във фирмата. Шениз и Сахер правят изненада за двете млади семейни двойки.

Меден месец за двете семейни двойки

Дженк и Джемре са изненадани от Сахер и Шениз, които им организират позакъснял меден месец, но Дженк познава много добре майка си и знае, че тя е намислила отново нещо.

Джерен виждайки през прозореца, как сестра ѝ и Дженк тръгват, казва на Нуртен да събере багажа, а Недим я пита, къде заминава, а тя му казва, че ще заминат задно на меден месец.

Пътувайки към летището Джемре благодари на Дженк, че не я е навикал за видеото на сестра му, а Дженк и отговоря, че не е видял нещо, което да не е знаел.

Недим е против да ходят, където и да било, защото има по-важни неща от тъп меден месец с нея, но Джерен знае как да го накара накара да тръгне и го пита, а дали тези неща му са по-важни от Джемре, че няма да са сами на този меден месец, а със сестра си и Дженк.

Шениз подменя витамините на Джерен, като се надява с това пътуване, да се отърве и от сестрите и бебето, но дали планът ѝ ще проработи?

Останали насаме Шениз напомня на Джерен, че иска доказателство за фиктивния брак на Дженк и Джемре.

Сахер е толкава наивна и не разбира, че е използвана от Шениз, а си мисли, че по този начин, ще заздрави семействата на двете си дъщери, дори се надява Джерен и Джемре да си оправят отношенията.

Агях

Агях

© Канал Д
Кабинет за Недим в компанията

Шениз разбира, че Агях подготвя кабинет за Недим и отива при него, и го пита, дали длъжността на Недим ще бъде символична, докато се учи и това е възможност Дженк, да покаже какво знае.

От секретарката си Агях разбира за новината за Джемре и Недим, а Шениз му казва, че за хората това е само едно недоразумение, но те знаят какви са отношенията..., че и двата брака всеки ден им поднасят нови изненади, затова трябва да направят нещо. Агях казва, че това не може да продължи, а тя му казва, че в името на двата брака е взела решение..., че едно от двете семейства да се изнесе, но Агях не се съгласява...

Дженк и Джемре, виждайки Недим и Джерен, че и те ще летят с тях на меден месец са много изненадани. Тези четиримата на едно място, дори и когато мълчат, са като бомба със закъснител.
Агях разбира, че двете семейства са заминали на меден месец

Агях разбира, че двете семейства са заминали на меден месец и пита Шениз, дали се подиграва с него, не можели да живят в една къща, а на меден месец може! Но Шениз си има план и го следва и казва, че тя е изпратила само Дженк, но Сахер го е направила и е пратила Недим и Джерен след тях...

В същото това време Нериман казва на Сахер, че червенокосата вещица е намислила нещо, затова се е сближила с нея, че не се знае за какво ще е...

Шениз казва на мъжа си, че трябва да разбере Сахер, защото тя не иска да дели дъщерите си, но Агях и отговоря, че не знае малкият дявол какви ги върши, затова! А Шениз, която иска да предизвика Агях да покаже видеото на Сахер, му казва, че не трябва Сахер да вижда видеото.

Шениз

Шениз

© Канал Д
Шениз обработва Сахер

След този разговор на Шениз с мъжа си, тя е сигурна, че още мъничко ѝ остава Агях да покаже видеото на Сахар и е много доволна, че всичко върви по плана й

Шениз се обажда на Сахер, за да ѝ каже, че Агях знае за медения месец, но бил много рязък спрямо Джерен и се принудила, да му каже, че тя ги е пратила... Чула това от Шениз, Сахер чака пред къщата да се прибере Агях и му казва, че той не може да дели дъщерите му.

Сахер научава от Шениз, че като се върнат от меден месец Недим и Джерен ще се преместят в нов дом, а Сахер казва, че това ще е добре за дъщеря й..., но когато ѝ казва, че този дом е в чужбина...

Сахер обработена от Шениз предизвиква Агях да покаже на Сехер истинското лице на дъщеря ѝ Джерен.
Агях показва видеото на Сахер

Агях показва видеото на Сахер

© Канал Д
Агях е принуден да покаже видеото..., от което се вижда, че Джерен е влюбена в Дженк.
- Видя ли какви ги върши дъщеря ти и защо бях принуден, синът ми да си направи тест за бащинство. Сега ми кажи, тези четиримата могат ли, да живеят под един покрив?
Сахер е в шок, тя не може да повярва, какви ги е вършила дъщеря й

Виждайки какво преживява Сахер, Агях и казва, да се успокой, че доста усилия е положил, за да не я засрамва и въпреки подстрекателствата на дъщеря ѝ и свекърва ѝ е преглъщал, правил се е на сляп, но тя го е принудил да го направи.... След като Сахер излиза съсипана, Агях съжалява, че ѝ е показал видеото... и се чувства много виновен.

Джерен

Джерен

© Канал Д
Ще успее ли Джерен да докаже, че брака на Джерен и Дженк е фалшив?

За Джерен меденият месец, който започва много весело, ще завърши с огромен кошмар. Джерен трябва да докаже на Шениз, като заснеме видео, че бракът на Дженк и Джемре е фалшив. А след това може да поиска от нея каквото си поиска - голямо изкушение, за малкото дяволче?! Ще успее ли Джерен да постави камера в стаята на сестра си?

Разбера се, че ДА още с пристигането в хотела, Джерен намира начин и слага камера в стаята на сестра си.

Дженк се обажда на майка си и я пита, дали иска да полудее, като е изпратил Джерен и Недим, а тя му казва да се забавлява, че нищо няма да е същото като се прибере, Дженк я пита какво цели, а тя ми казва, че майка му върви към победа!

Сахер съсипана излиза от къщата, а свекърва ѝ я пита какво се е случило, а Сахер и казва, как не я срам да не ѝ каже за видеото...

Нерима пита Шениз, какви интриги заплита зад гърба на внучката й, а Шениз и отвръща, че какво може да ѝ направи с такъв съпруг и бебе в корема? Нерима е сигурна, че всичко, което се случва в момента е работа на Шениз!


Епизод 74 на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от 20:00 часа на 16 април 2021 по bTV.

 "Безмилостен град", еп.75 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.75 (bTV) - какво ще се случи...

Дженк е лудо влюбен в Джемре, но е съсипан, защото тя не отвръща на чувствата му. Вижте какво ще се случи в еп. 75 на турския...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...