Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.69 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джемре не издържа да живее под един покрив с Недим и той да я гледа като непозната. Дженк взема решение да се върне в къщата. Вижте какво ще се случи в еп. 68 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 9 април 2021 по bTV.

Аз помня момичето, което ми разказваше за чудовището....

Аз помня момичето, което ми разказваше за чудовището....

© Канал Д

В епизод 68 на турския сериал „Безмилостен град“ Агях дава празен чек на Джарен и казва, че и дава 24 часа, за да напише сумата, която иска и да напусне имението, и да остави намира, и Недим, и Дженк.

Дженк, който напусна имението на Карачяй, за да не може Недим да го изгони, плувнал в пот продължава да излива гнева си на боксовата круша, като от време на време посяга към бутилката с алкохол, но при поредния си опит бутилката е ритната от Джемре. Дженк пада от преумората и поетия алкохол на земята, а Джемре го пита как може да спортува и да пие алкохол, дали не знае, че по този начин ще си навреди на здравето. Дженк и казва да не се преструва на любяща съпруга, защото са сами! Джемре му подава ръка да стане, а той ѝ подвиква, че не трябва да го прави, защото са само двамата. Тя му казва, че не му подава ръка, а му дава надежда! Джемре помага на Дженк да се качи в хотелската си стая.

Недим идва в хотела, в който е отседнал Дженк, но след като го вижда с Джемре се отказва да говори с него.

Дженк пита Джемре, как издържа да обича Недим отдалеч? Но той отговоря вместо нея, че не издържа, но не може да се откаже..., не може да си тръгне, не иска да си тръгне, затова се е принудила да дойде при него...., да го пооправи малко и да го прибере у дома. На него му е интересно да разбере, тя кое обича повече Недим или състраданието?

Дженк макар и пиян, разбира, че Джемре не го обича, но той е лудо влюбен в нея и ѝ казва, че много иска сърцето ѝ да може да обикне друг...

Преди да заспи, Дженк казва на Джемре, че ако има един единствен шанс, да поправи нещо от миналото, това ще е момента, когато е блъснал Недим и сега всичко щяло да е различно!

Дженк разбира, че Джемре не го обича

Дженк разбира, че Джемре не го обича

© Канал Д

Джемре отива при лекарката на Недим и ѝ споделя, че не си е мислила, че ще бъде толкова трудно, да бъде с Недим под един покрив и той да я гледа като непозната, а и вече не издържа... на любовта си към Недим, но тя нямала право на това чувство, нямала право да го ревнува, защото е женен за сестра й, а и ще имат бебе... и имат право да опитат да живеят заедно. След което казва на лекарката, че е дошла при нея заради Дженк и Недим.... и я пита дали си спомня Недим от детството..., но в последствие се отказва.

Дженк се събужда и си спомня какво са си говорили с Джемре снощи, спомня си, че тя му призна защо не се развела с него, защото това е било лекарството на Недим да се изправи на крака и той решава да се обади на лекарката на Недим, но разбира, че Джемре е при нея...

На излизане от клиниката среща Недим и му казва, че тя също се нуждае от терапевт и е много хубаво, някой да я накара отново да си спомни детството...

- Преди седмици, а не години... ти беше единственият човек, който ме научи да говоря с очи, Джемре, ти беше тази, която ми обеща да бъде до мен, когато ги затворя... Но ти не си тази Джемре, за която говоря, не си играй повече, не е нужно да рониш фалшиви сълзи... Аз знам, защо си тук, заради мъжа си, заради Дженк... Защото и ти си като Шениз и нейния син!
- След като знаеш, за какво съм тук... кажи... или може, да се разочаровам от отговора...
- Ти си тук, заради Дженк, за да разбереш, това, което той иска да знае...
- Ти, помниш...
- Не знам, какво трябва да помня, може би, това от което ти и мъжът ти се страхувате... Но, аз помня момичето, което ми разказваше за чудовището затворено в мрака , една вечер на пикник под звездите....
Джемре

Джемре

© Канал Д
Шениз казва на Дженк да не се прибира, защото така има по-голямо влияние върху баща му!

Сутринта преди Агях да се качи в колата пред него застава Сахер и го пита къде отива, а той ѝ казва, че в офиса, но тя му казва, че трябва да отидат, там където трябва, но ако той е зает, тя все някак си ще се добре, но Агях и казва, че му е писнало от нея, но да се качва, защото точно там отива. (става дума за хотела, в който живее Дженк)

Дженк звъни на Джемре и я пита къде е, а тя го лъже, че е на пазар... ядосан, че тя не му каза истината ѝ затваря. А когато отваря врата и вижда Сахер и баща си им казва, да не си правят труда, защото е взел решение за брака им!

Вечерта Дженк казва на Джемре, че се прибира вкъщи.
"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
 "Безмилостен град", еп.70 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.70 (bTV) - какво ще се случи...

Джемре ще разбере, че Недим не изпитва нищо към нея. Джерен ще приеме чека на Агях. Недим хваща леля си на гроба на баща си. Вижте...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...