Актуално Какво ще се случи...

"Безмилостен град", еп.68 (bTV) - какво ще се случи...

Добави коментар

Агях дава празен чек на Джарен и казва, че и дава 24 часа, за да напише сумата, която иска и да напусне имението, и да остави намира и Недим, и Дженк. Вижте какво ще се случи в еп. 68 на турския сериал „Безмилостен град“, който може да гледате на 8 април 2021 по bTV.

"Безмилостен град", еп.68

"Безмилостен град", еп.68

© Канал Д

В епизод 67 на турския сериал „Безмилостен град“ въпросът на Недим, кога Дженк и Джемре ще се изнесат от неговата къща, ще бъде последната капка за Дженк, която ще прелее чашата на неговото търпение.

Халдун, адвокатът на семейство Карачай отива при Агях и му казва, че Недим иска къщата, фирмата и цялото си имущество, а той го пита, защо Недим не е дошъл лично да говори с него, а той му казва, че е говорил по телефона, но май пръст в тази работа има съпругата му Джерен. (Сигурно вече сте се досетели за разговора на Шениз с адвоката и как тя го изнуди в миналия епизод)

Шениз иска да убеди Агях, че цялата тази работа е дело на Джерен, която още в началото с идването си в къщата им е имала план да се докопа до тяхното богатство.

Джемре се опитва да се свърже с Дженк, след разговора с Недим, но той не и отговоря. Прибирайки се у дома, Джемре вижда Дженк да си събира багажа, който ѝ съобщава, че напуска къщата преди да са го изгонили. Джемре го моли, да преглътне егото си, защото не може да си тръгне така...

Сахер е притеснена след като видя Джемре и Дженк да се прибират поотделно..., а Нериман налива масло в огъня, като ѝ казва, че бракът на съпрузи, които се прибират един по един, няма да кара дълго, но вижда през прозореца Джерен, която също се прибира сама, но си замълчава и отива да я посрещне. Нериман казва на внучка си, че сестра ѝ и Дженк са се скарали, и я пита тя защо се прибира без Недим, а тя ѝ отговоря, че това е любов, която тя няма да може да разбере, но е щастлива, че сестра ѝ и Дженк се карат.

Джемре застава пред вратата и не позволява на Дженк да си тръгне..., а той я пита, дали не се страхува, че ако той се изнесе от къщата и тя като негова съпруга трябва да направи същото и няма да вижда повече Недим?
"Безмилостен град", еп.68

"Безмилостен град", еп.68

© Канал Д

Шениз казва на Агях, да дадат на Недим каквото иска, за да опазят честа си, тя имала някакви спестявания нямали да умрат от глад...

Документите лежат за подпис пред Агях , но той хвърля писалката и казва,че Недим няма да вземе нищо, но жена му и баба му ще получат нещо. Ако трябвало ще загуби честа си, но няма да остави Недим на тези две хиени. Шениз му отвръща, че ако племенника му иска да стане така, той нищо не може да направи, всички са били свидетели какво е направил снощи. Агях и казва, че Недим все още е дете и тя, и адвоката няма да вземат отношение по въпроса, ако племенника му иска нещо, да го поиска от него, а той ще го пази, не само от двете вещици, но и от него самия.

Въпреки молбите на Джмере, Дженк си тръгва и казва на Сахер, че той се изнася, но съпругата му остава! Сахер казва на Джемре, че трябва да върне съпруга си! Тръгнала след Дженк, Джемре се спира, защото вижда Недим..., а през това време Дженк си заминава...

Сахер говори с Джемре за това, че Дженк се изнесъл от къщата, и че тя знае, че са били пред развод, но ако обича мъжа си, трябва да преглътне гордостта си и да бъде до него – или тя ще отиде при него, или той ще се върне при нея!

"Безмилостен град", еп.68

"Безмилостен град", еп.68

© Канал Д
Джерен разбира, че брака на сестра ѝ с Дженк е фиктивен и е много, много щастлива от този факт.

Дженк излива яростта си срещу Недим в боксовата зала на боксовата круша.

Шениз е радостна от факта, че синът ѝ се е изнесъл, защото така трупат точки срещу Недим.

Вечерта, Недим чува разговора между чичо му и братовчедка му, която е много разочарована от него. А Дамла като го вижда му казва право в очите, че му е разбила сърцето. Недим и казва, че ще се опита да заглади вината си!

Недим решава да посети Дженк.

Джерен решава да разгледа стаята на сестра си и Дженк, но се натъква на Дамла, която и вдига луд скандал и я пита, дали е възможно да са родени от една и съща майка (като Дамла си мисли за Дживан, а Джерен за Джемре), а Джерен и казва, че много бързо се е сближила със сестра й, и да си мери думите, защото пред нея не стой прислужницата от пристройката, а жената на Недим Карачай, но Дамла и казва с пренебрежение, че няма да го направи и си тръгва. Джерен гледайки след нея, казва, че рано или късно ще намери нещо и срещу нея!

Нуртен казва на Агях, че снаха му е отишла при Дженк, а той я пита, коя от двете, изненадана от въпроса тя, му отговоря, как коя – Джемре, а той се поправя и казва, че е искал да каже, че другата можела да им бъде посредник, а Нуртен му казва, че това е невъзможно, но и тя иска да се поправи, но Агях и казва, че е права, но колко невъзможни неща са се случвали.... Агях и казва да повика Джерен.

Недим пътува към Дженк, а той плувнал в пот продължава да излива гнева си на боксовата круша, като от време на време посяга към бутилката с алкохол, но при поредния си опит бутилката е ритната от Джемре...

Джерен е при Агях и му разказва какво са правили в кафенето четиримата и още, че тя няма нищо общо с напускането на къщата от Дженк, просто той не е харесал думите, с който вчера вечерта Недим я защитил, но може би той я е повикал за нещо друго, при което Агях поклаща глава.

Агях дава празен чек на Джарен и казва, че и дава 24 часа и да напише сумата, която иска и да напусне имението, и да остави намира и Недим, и Дженк.
"Безмилостен град" може да гледате всеки делничен ден по bTV от 20.00 ч.
"Безмилостен град", еп.69 (bTV) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Безмилостен град", еп.69 (bTV) - какво ще се случи...

Джемре не издържа да живее под един покрив с Недим и той да я гледа като непозната. Дженк взема решение да се върне в къщата. Вижте...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Безмилостен град (bTV) , Безмилостен град

“Безмилостен град”, еп.136 (bTV) ФИНАЛ - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.135 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.134 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.133 (bTV) - какво ще се случи...

“Безмилостен град”, еп.132 (bTV) - какво ще се случи...