Сериали Теленовели

Баровци

Добави коментар

Четирима проспериращи шефове на фирми в Йю Йорк, но всеки със своите лични проблеми, намират спасение в приятелството си. Те обсъждат работата си, доверяват си тайни, търсят съвети и се подкрепят един друг в превратностите на живота.


Big Shots Season 1 - 2007 САЩ

сериен филм – 11 епизода


В главните роли: Майкъл Вартани Кристофър Титус Джошуа Малина Джесика Колинс Пейтън Лист Ейми Слоун и др.

Сценаристи: Роб Томас Брайън Бърнс и др.

Режисьор: Майкъл Катълман    Четирима проспериращи шефове на фирми в Йю Йорк, но всеки със своите лични проблеми, намират спасение в приятелството си. Те обсъждат работата си, доверяват си тайни, търсят съвети и се подкрепят един друг в превратностите на живота.

Джеймс Уокър е морален център на групата, но професионалният му живот едва не се срива заради корпоративни сътресения в „Америмарт Индъстрис” и ужасяващо разкритие за изневяра на съпругата му.

Броуди Джонс е старши вицепрезидент на Алфа Крайсис Мениджмънт, но той знае, че съпругата му ще го оцени според начина, по който организира рождения ѝ ден.

Карл Миксуърди
е директор на голяма фармацевтична компания, който има любяща съпруга и лукава любовница, която монополизира цялото му свободно време.

А Дънкан Колингсуърт е секси разведен директор на козметична компания, чийто личен живот е заплашен от слухове за негова връзка с проститутка-травестит.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Баровци