Актуално В програмата

Димитър Бербатов – със специално участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Добави коментар

В петък вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ - в 22:00 ч. по bTV, се очертава да бъде повече от горещо, защото в студиото ще блесне не кой да е, а самият Димитър Бербатов.

Неговото завръщане се очаква с трепетно вълнение и нетърпение от водещия, зрителите и целия екип, особено след изключителното му и запомнящо се гостуване в шоуто, в началото на миналия сезон.

Бербатов ще влезе в студиото с Владимир Ампов-Графа. Броени дни преди големия му концерт на националния стадион „Васил Левски“, обичаният изпълнител ще бъде предизвикан от водещия на шоуто, за да го видим в неочаквано забавна светлина.

Освен Бербатов и Графа, още видни гости ще се „изправят“ пред Николаос, като в най-новата постановка „Хага“ в Народния театър „Иван Вазов“. Това са режисьорът на спектакъла Галин Стоев и актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева, които са част от актьорския състав на сцената.

Новото издание на играта „Двойка или не“, в която участниците са зрители и се опитват да излъжат водещия, дали са заедно или не, ще бъде със специалното участие на поп фолк певицата Диона. Тя ще бъде в ролята на звезден разследващ гост, заедно с Николаос.

В петък вечер ще се изясни и един много важен въпрос: защо бендът на шоуто стачкува? Дали отговорът му ще е задоволителен за водещия или пък е възможно и той няма да се присъедини към стачката на колегите си – ще стане явно само в петък, точно в 22:00 ч. по bTV.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Николаос Цитиридис

Сръбската звезда Теа Таирович блести в "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Веселин Маринов е специален гост в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Ексклузивно: Азис и Галена специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Андреа е звездата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“

Новото жури в MasterChef - специални гости в „Шоуто на Николаос Цитиридис“