Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 8

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 8 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Ахем вижда Кокила, главата му започва да го боли, след което ѝ казва да си върви. Анант казва, че Ахем е нарекъл Кокила своя майка. Кокила казва, че тя е неговата майка. Ахем казва, че не е казал нищо и че няма майка, всъщност си няма никого.

Гопи му казва да се опита да си спомни. Той ѝ казва да млъкне и казва, че вече я е предупредил да стои далеч от него. Гопи казва, че се е разделил с Кокила преди 5 години и му казва да си спомни миналото. Той казва, че не е Ахем, а е Гопи Кака. Той казва на Кокила, че не е неин син. Той се кани да си тръгне, но спира, когато вижда синките на ръката на Кокила. Той я взима със себе си. Анант се усмихва, виждайки това, и казва, че ще донесе вода.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 7

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 7

Вижте какво ще се случи в епизод 7 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гуруто казва на Джамуна да му донесе гърнето с вода. Канак извиква Гена и ѝ казва да донесе гърнето за вода. Урмила става подозрителна. Хема казва, че Кокила и Гопи са изчезнали. Канак казва, че Анант също липсва, и се чуди защо не там. Джамуна казва на Прафул да извика Анант. Гуруто казва, че става късно.

Ахем кара Кокила да седне на пейката и ѝ казва да третира раната си, преди да си тръгне. Кокила се разплаква. Гопи ѝ казва да бъде силна в тази трудна ситуация. Кокила си спомня за случката с пристройката и казва, че сега разбира защо е била маскирана и се извинява на Гопи. Анант дава бутилка с вода на Кокила.

Кокила казва, че Гопи е трябвало да ѝ каже за Ахем. Гопи казва, че не е искала да я нарани. Кокила казва, че усилията на Гопи са дали резултат. Гопи казва, че Анант и Гена са ѝ помогнали да събере Кокила с Ахем. Кокила благодари на Анант. Анант си мисли, че е казал на Гена да не прави грешки днес, но заради нейната невнимателност Кокила е била ранена. Гена донася глинено гърне и го дава на Гуруто, като казва, че е направено от нея и Джанума.

Хема си мисли, че той ще ѝ се скара, но вместо това я хвали. Урмила пита Гена какво се е случило с гърнето на Гуруто. Гена ѝ разказва за миризмата на алкохол и как е сменила гърнето. Тя си мисли, че е трябвало да остане с Кокила. Тя се притеснява. Канак се ядосва на Гена, че е провалила плана ѝ. Кокила хвали Анант пред всички.

Гуруто се съгласява с нея и дава благословията си на Анант и Гена. Прафул го отвежда вътре. Гена казва, че ще приготви храна. Но Анант казва, че не е нужно да прави нищо, Кокила и Гопи ще го направят. Тя разбира, че той ѝ е ядосан. Ахем си спомня за инцидента на Кокила. Хема казва, че трябва да развалят храната. Канак казва, че трябва да разберат какво се случва между Анант и Гена, това е по-важно.

Гопи Кака се кара на Анант. Анант казва, че тази Гопи твърди, че го познава и затова ѝ е помогнал. Гопи кака казва, че не я познава. Той разкрива гласът на Гопи го е довел в къщата. Гопи кака отказва да се съгласи с него и казва, че той няма никаква връзка с Гопи.

Анант казва, че знае, че Гопи кака е изгубила паметта си, а татуировката, която има на ръката си, е името на Гопи и това е съдба, че сега нейното име е негово име. Гопи кака казва, че това е просто съвпадение, нищо друго. Анант казва, че това не е възможно, и му казва да се замисли, че може дори да си спомни миналото. Гопи кака поглежда татуировката си.

Гена се извинява на Анант. Той ѝ казва, че ако нещо лошо се случи с Кокила и Гопи, ще я изхвърли от къщата и ѝ казва да не се оплаква на Гопи Кака, защото той и без това е стресиран.

Гопи казва на Кокила да не се притеснява, че с Божията благословия ще си върнат Ахем. Кокила казва, че Ахем е сам и тя иска да поговори с него и да го прегърне. Тя се притеснява за него и се пита как се справя без никого до себе си. Гопи избърсва сълзите ѝ и казва, че Бог ще се погрижи всичко да е наред.

Джамуна идва в кухнята и казва, че завижда на Кокила, защото и тя иска да готви със снаха си като тях. Кокила казва, че знае, че Анант е нейният любимец и той ще си намери жена като Гопи. Гена идва и казва, че също иска да им помогне. Джамуна излиза, за да се погрижи за други приготовления. Анант изпраща Гена да помогне на Джамуна. Той казва на Гопи, че е видял как Ахем се бори със спомените си, така че тя не трябва да се притеснява, той скоро ще си спомни всичко.

Гопи казва, че трябва да помислят за нейния съпруг Джаги. Кокила казва, че той е този, който е подкрепял Гопи, когато е била сама, но не може да пренебрегне факта, че Ахем е първият ѝ съпруг, а също и първата ѝ любов. Тя казва, че може да разбере какво мисли Гопи и е сигурна, че Бог ще ѝ покаже правилния път.

Канак подслушва разговора им. Тя казва, че Джаги заслужава да знае, че съпругата му има афера с първия си съпруг. Кокила и поднася храна на гуруто. Гуруто моли дамите да му дадат снимките на съпрузите си. Канак казва, че тя ще ги събере. Той казва на Гена да ги събере.

Гопи отвежда Гена насаме и ѝ дава снимката на Джаги, като казва, че всички познават Гопи кака, така че не бива да виждат снимката на Джаги. Канак подслушва разговора им. Канак пита защо Анант е ядосан на Гена. Гена мълчи. Канак нарочно бута ръката ѝ и тя изпуска всички снимки. Тя казва на Хема да ѝ помогне. Тя е шокирана, като вижда снимката на Джаги. Гена си тръгва, след като е събрала всички снимки. По-късно Кокила разказва плана си да върне Ахем на Гопи.

Гуру завършва пуджата и казва на Джамуна, че лампата не трябва да се гаси през цялата нощ и някой от семейството ѝ трябва да се погрижи за това. Канак му казва, че като снаха на тази къща тя би искала да поеме тази отговорност, ако Прафул и Джамуна ѝ разрешат тогава. Джамуна ѝ кимва и се усмихва уверено на Прафул.

Канак получава благословия от Гуруджи. Той ѝ казва да бъде внимателна, защото ако се провали, това ще се отрази на цялото ѝ семейство. Четан се подиграва на Канак в ума си. По-късно Хема казва, че също иска да помогне на Канак. Канак казва, че Хема вече се е провалила в задачата с обеците, а сега и с гърнето с вода, затова е решила да изпълни този план сама и си тръгва. Панкай я следва. Четан казва на Хема, че Канак е започнала да се държи като добра снаха пред всички. Хема казва, че я е използвала за помощник, но сега я е изхвърлила. Той казва, че Канак със сигурност планира нещо голямо.

Кокила казва на Анант, че е щастлива, че най-накрая е намерила своя Ахем и казва, че Прафул ѝ е казал как Гена го е спасила, преди да умре, и казва, че тя дори не е знаела как да плува, но въпреки това е рискувала живота си и е спасила Ахем, който сега е жив само заради нея. Тя казва, че знае, че той е ядосан на Гена за днешния инцидент, но тя се е отдалечила от обозначеното ѝ място, защото гуруто я е помолил да донесе гърнето с вода. Тя казва, че Гена е благословия за това семейство и си тръгва.


Гена казва на Гопи, че утре сутринта ще получи своята рокля. Гопи я пита дали ще будува цяла нощ, за да я ушие, и ѝ казва да не го прави. Но Гена я убеждава. Кокила подслушва разговора им. Гена показва дизайна си на Кокила. Кокила казва, че е красив. Гопи казва на Кокила, че иска да посети пристройката за последен път. Кокила ѝ дава разрешение. Канак ги чува и си мисли, че със сигурност има нещо съмнително. Кокила я пита защо е дошла. Канак казва, че е дошла, за да поиска помощта на Гена и я моли да ѝ ушие рокля, ако има свободно време. Тя се извинява на Гопи и взема благословията на Кокила. Кокила я предупреждава да не ѝ се присмива повече. Канак казва, че ако Гопи иска, може да ѝ даде своята рокля. Гопи казва, че ще носи тази, която Гена ушие за нея.

Хема взима Урмила със себе си, за да може Канак да изпълни плана си. Канак разговаря с Хетал и ѝ казва, че може да разбере болката на Кокила, въпреки че тя няма деца. Урмила казва, че на Кокила и Гопи им е било много трудно, разказва ѝ всичко и показва снимката на Гопи и Ахем. Тя казва, че след появата на Джаги Гопи започва да живее отново и той е донесъл щастие в живота ѝ. Канак разбира, че Гопи кака е Ахем. Гопи кака си припомня сутрешната случка. Гопи идва там маскирана и му съобщава, че утре си тръгва. Той казва, че ще му липсва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181