Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 7

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 7 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Канак отвежда Кокила до пристройката. Маскираната Гопи е шокирана, когато вижда Кокила. Кокила не вижда Гопи и пита защо Канак я е довел там. Канак включва осветлението. Гопи стои с гърба към Кокила. Канак се приближава до нея и я обръща, за да може Кокила да види лицето ѝ. Кокила е шокирана, когато вижда Гопи.

Канак моли Кокила да познае кой е този човек и казва, че тя просто има изкуствени нокти, но тук този човек е фалшив и дори Кокила не може да разпознае тази фалшивост. Тя казва, че ще разкрие истината за този човек на Кокила и сваля шапката и мустаците на Гопи. Тя казва, че първо е видяла как Гопи се мъчи да ходи, а после е видяла, че човекът, който е отседнал при Гопи Кака, също ходи като Гопи. Тя се подиграва на Гопи.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 6

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 6

Анант се оплаква на Прафул от Канак. Джамуна мисли за брака на Гена. Вижте какво ще се случи в епизод 6 на индийския сериал "Остани с...

Кокила ѝ казва да не се намесва в семейните ѝ дела. Канак казва, че точно това се е опитала да ѝ обясни от самото начало, че не бива да се намесва в семейните ѝ дела. Тя казва на Кокила да се занимава със своето семейство. Гопи казва, че Канак не я е разбрала правилно. Канак казва, че истината се различава според гледната точка и казва, че е време за зеления й чай.

Кокила пита защо Гопи прави това. Тя казва, че Гопи не може да си мълчи. Кокила пита кой е Гопи кака и защо идва да се срещне с него, при това в маскиран вид. Гопи си мисли, че не може да й разкрие истината за Ахем сега. Кокила я моли да отговори на въпроса ѝ, като казва, че иска да знае защо прави всичко това. Гопи ѝ се извинява и казва, че точно сега не може да ѝ каже нищо. Кокила я спира, като казва, че поведението ѝ я принуждава да се съмнява в нея.

Кокила казва, че сляпо се е доверила на Гопи, но тя я е измамила и е сигурна, че крие нещо от нея, и пита какво е то. Гопи казва, че не може да ѝ каже. Кокила казва, че Гопи я наранява с поведението си и че има чувството, че не ѝ се доверява достатъчно. Тя казва, че все още се гордее с Гопи и ѝ вярва, че няма да направи нищо лошо, но докато не не може да ѝ разкрие истината, те трябва да стоят далеч една от друга и си тръгва.

Гопи Кака се придвижва към пристройката, мислейки си, че най-накрая има приятел. Кокила излиза от пристройката, но не го забелязва. Прафул казва на Гена, че е поканил гуру в дома си и той е приел молбата му. Гена му казва, че не трябва да се притеснява за нищо, тя ще се погрижи за всичко. Анант разговаря с Гопи кака, мислейки, че той е Джаги, и го кани в дома си. Гопи, която чува разговора им, преценява, че Кокила не трябва да види Ахем сега. Гопи кака се ядосва, като вижда Гопи пред себе си. Канак казва, че тя има план да обиди Анант и Джехна пред Гуруджи. Гопи разкрива истината за Ахем пред Анант.

Гопи казва на Анант, че Кокила може да си върне сина. Канак вижда, че Гопи разговаря с Анант и Гена. Тя казва, че е мислела, че Гопи е разтроена, но изглежда не се интересува от Кокила. Тя се чуди защо Гопи е влязла маскирана в пристройката и какво общо има с Гопи Кака. Тя казва, че Гопи изглежда наивна, но определено се случва нещо подозрително. Канак решава да открие тайната, за да може да я разобличи пред всички.

Гена казва на Гопи, че гуруто ще дойде там и тя може да го помоли за съвет. Анант казва, че тя не може да говори с него пред всички. Той казва, че досега тя е била сама, но сега той е с нея и могат да се справят с всичко заедно. Гена казва, че тя също е с Гопи. Анант пита дали Гопи има план.

На следващия ден, след пуджата, Прафул дава пари на Санчи и Пиюш. Той вика Гена и също ѝ дава пари. Тя отказва да ги вземе, като казва, че не са ѝ нужни. Той казва, че това е само неговата благословия, и моли Кокила да убеди Гена. Кокила казва на Гена да ги приеме и казва, че е разбрала, че Гена обича книги, така че може да си купи книги с тези пари. Хема казва на Четан, че парите намаляват.

Гена казва, че иска само любовта им и нищо друго. Кокила взема парите от Прафул и ги дава на Гена, като казва, че трябва да приеме благословията му, ако го уважава. Гена казва, че Прафул вече е направил толкова много за нея, и му благодари. След това тя приема благословии от него и от Джамуна. Кокила казва, че гуруто може да дойде всеки момент, затова трябва да приключат с приготовленията. Гопи се опитва да поговори с Кокила, но тя я игнорира.

Канак идва при Кокила и я пита как се чувства след като вчера Гопи е злоупотребил с доверието ѝ. Тя казва, че поведението на Гопи би я наранило много. Кокила се подиграва с мисленето ѝ и си тръгва. Канак смята, че Гопи се среща с мъж в пристройката, а Кокила все още ѝ се подиграва, но тя няма да мълчи, ще открие истината и ще разобличи Гопи пред всички. Гопи, Анант и Гена планират.

Гопи казва, че Ахем трябва да се види Кокила. Анант и Гена казват, че са готови да помогнат. Гена казва на Гопи Кака да не излиза от къщата и го моли да я послуша поне този път. Той казва, че ще остане в къщата само заради нейното щастие. Извинява му се на ум, че го е излъгала, но е необходимо той да остане там и го прегръща. Джамуна казва, че се е притеснила, когато е разбрала за счупването на Канак и треската на Хема, но Гена идва при нея и казва, че ще се справи с пуджата, а също и с подготовката за посрещането на гуруто. Прафул посреща гуруто. Сагар се опитва да смеси алкохола в съда с вода на гуруто, но там се появява помощникът на гуруто.

Гурото завършва пуджата и казва на Прафул да пази съда с вода, в който приготвят прасад за Бога. Четан се кани да вземе съда, но Гена го взема от асистента на гурото. Прафул и Джамуна получават благословия от гурото. Гурото казва, че някой е влязъл в живота им и този човек ще ги подкрепя до края.

Всички един по един вземат благословии от гурото. Той казва на Гопи и Кокила, че пътят е труден, но целта е същата. Той пита за Гена. Хема казва, че тя е слугиня и по-късно осъзнава какво е направила, виждайки реакцията на всички. Канак казва, че тя е като дъщеря на Прафул и е тази, която се занимава с всички домакински задължения. Панкай казва, че Хема му е обяснила по прост начин, за да може да разбере. Гурото се ядосва и се кани да напусне къщата, но Прафул го спира, като казва, че са го казали, без да осъзнават какво правят, и казва на Панкадж и Хема да му се извинят.

Канак дава знак на Панкаж да се извини. Хема и Панкаж се извиняват. Гурото казва, че Гена не е взела благословия от него. Гена се приближава към него. Той казва, че скоро животът ѝ ще се промени в положителна посока. Тя казва, че Прафул и Джамуна са ѝ дали нов живот и тя иска само техните благословии, нищо друго.

Четан се притеснява за плана. Сагар влиза в кухнята през прозореца и смесва алкохол в съда с вода. Гопи се моли на Бог да ѝ помогне в мисията ѝ, за да може да събере Кокила и Ахем. Тя казва, че ѝ става трудно да се справя с всичко сама, защото сега и Кокила не ѝ говори. Гена и Анант поставя високоговорителя на терасата и съобщава на Гопи, че е свързал всичко, сега гласът ѝ ще стигне до Ахем, когато тя започне да пее. Гена казва на Кокила да седне до нея и си мисли, че трябва да се увери, че Кокила няма да види Ахем.

Гопи започва да пее. Ахем чува гласа ѝ. Анант чака Ахем на терасата. Ахем се чуди защо този глас му се струва познат. Прафул казва на Гена да донесе котела с вода. Гена се отправя към кухнята и се притеснява. Гена усеща миризмата на съда с вода и разбира, че в нея е смесен алкохол и се притеснява, чудейки се какво да прави.

Ахем се придвижва към къщата. Анант се радва, като вижда Ахем. Кокила усеща нещо странно и се радва, че вижда Ахем пред себе си. Ахем забелязва Кокила. Гопи вижда Ахем и се радва, но се стряска, когато разбира, че и Кокила е видяла Ахем. Анант е шокиран, когато разбира, че Кокила е видяла Ахем. Кокила се приближава до Ахем и се кани да го прегърне, но той се отдръпва и си тръгва оттам. Кокила го последва. Анант и Гопи ги следват.

Кокила казва на Ахем, че иска да му каже нещо и му казва да спре. Той ѝ казва да не го следва, като казва, че той не е нейният Ахем. Тя казва, че той е нейният син. Гопи им казва да излязат настрани, като казва, че стоят по средата на пътя. Докато следва Ахем, един камион е на път да удари Кокила, но той я спасява. Тя го пита дали е добре. Той казва, че е добре, и я нарича майко. Кокила изпада в шок, като го чува.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181