Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 30

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 30 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена казва, че една прислужница е станала снаха на семейство Десаи. Тя казва, че преди е танцувала на пръстите за всички, но днес е спечелила състезанието по танци. Тя добавя, че никога не е искала да нарани никого, но е съсипала живота на Джамуна, Парфул, Анант и семейството им. Гена казва, че Анант иска тя да вечеря на масата със семейството, но когато тя сяда на масата, Канак става и казва, че няма да вечеря с прислужницата. Гена споделя, че е объркана, тъй като не знае кого да слуша.

Джамуна се ядосва и слиза от сцената. Гена се разплаква и я моли да не я изоставя. Тогава дамите от комитета казват, че Гена е пияна и руши престижа на семейството си. Тиа казва, че Гена не пие. Дамите казват, че действията на Гена говорят за всичко.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 29

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 29

Вижте какво ще се случи в епизод 29 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Тогава дамите в пандала казват, че Гена е пияна и руши престижа на семейството си. Тиа казва, че Гена не пие. Дамите казват, че действията на Гена говорят сами за себе си. Пареш моли Анант да отведе Гена вкъщи. Гена се спъва. Анант я хваща и я отвежда вкъщи.

Радхика дава на Гена вода. Тя я изпива и си спомня какво е казала. Джамуна и другите членове на семейството се връщат у дома. Канак и Хема се усмихват, мислейки, че свекърва им ще унижи Гена и ще я изгони от дома им. Гена се опитва да се доближи до Джамуна. Тя я предупреждава да стои далеч от нея.

Джамуна казва, че Гена им е донесла лош късмет, тъй като е била пияна. Тя казва, че са били нужни години, за да се утвърди семейното достойнство, а Гена е разрушил всичко за няколко секунди. Добавя, че Анант се е оженил за Гена, за да спаси достойнството ѝ, но вместо това Гена е разрушила достойнството на семейството им пред обществото.

Пареш казва, че Гена не е била на себе си, затова не е знаела какво казва. Джамуна казва, че Гена се е напила, макар че никой досега не е правил такова нещо в семейството им. Прафул казва, че има доверие на Гена и тя никога не може да направи такава грешка. Анант казва, че е видял Гена, преди да дойде на състезанието, и смята, че тя е била дрогирана.

Анант пита Гена какво е яла. Тя казва, че Канак ѝ е дал ласи. Анант отива и проверява чашата ѝ с ласи и казва, че в нея е смесено нещо. Анант обвинява Канак. Панкай казва, че Радхика е приготвила ласи. Четан казва, че Радхика иска да е на мястото на Гена, така че би направила всичко, за да отстрани Гена от пътя си. Той добавя, че тя сигурно е запалила пожара в пандала.

Анант преглежда чантата на Радхика. Той ѝ казва да си тръгне, защото е намерил наркотика в чантата ѝ. Радхика се кълне в Анант и казва, че не е дрогирала на Гена. Радхика си тръгва.

Анант казва, че Канак иска да накаже Гена и затова е дрогирала ласито ѝ. Канак се ядосва. Тя казва, че от деня, в който Анант се е оженил за Гена, той се опитва да я очерни. Канак казва, че ако Анант има проблеми с нея, те могат да разделят къщата. Джамуна е шокирана и изпада в безсъзнание.

Гена отива при Канак и казва, че тя не трябва да правят това. Канак крещи на Гена. Тиа се опитва да подкрепи Гена. Хема и Канак продължават да изтъкват грешките на Гена.

Парфул моли всички да спрат. Джамуна казва, че Гена е виновна за всичко, което се случва. Тя казва, че Гена се опитва да раздели семейството ѝ. Джамуна заявява, че никога няма да прости на Гена.

Гена отива в стаята си и плаче. Анант идва при нея. Той казва, че Канак я е дрогирала и Гена не виновна за нищо. Гена казва, че заради нея семейството се е разделило. Анант дава обещание на Гена, че няма да позволи да се стигне до раздяла.

На следващата сутрин Анант кара Гена да закуси на масата. Канак и групата ѝ се изправят и казват, че Анант е обидил Канак и затова са решили, че няма да ядат с Анант и Гена. Джамуна идва и казва, че никой няма да напусне масата за хранене, освен Гена. Тя казва, че Гена няма да яде с тях, тъй като тя е причината семейството ѝ да се разпада. Гена отива в стаята си и плаче. Анант я следва.

По-късно всички отиват на пандала. Анант пита Тиа дали Гена е там. Тиа казва, че Гена не е дошла с тях. Анант отива в пристройката и моли Гена да дойде. Тя отказва, но Анант я хваща за ръка и я завежда до пандала.

В пандала всички дами питат Джамна къде е Гена. Канак казва, че Гена няма да дойде след случилото се вчера. Канак и Хема са шокирани, когато виждат Гена.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181