Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 21

Добави коментар

Ханса унижава Гена. Радхика моли Анант да се разведе с Гена. Вижте какво ще се случи в епизод 21 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Гена се извинява на Анант, защото майка му му се е разсърдила заради нея. Анант казва, че Гена не е виновна за случилото се. Джамуна се моли. Тя си мисли, че само Радхика може да спаси Анант. Надява се, че Радхика ще дойде утре за партито.

Канак идва при Панкай и го пита какво прави. Панкай казва, че Парфул му е дал бюджета за партито и той се опитва да намали разходите. Четан моли Панкай да му даде списъка с гостите. Четан взема списъка и го разкъсва. Четан казва, че ще кажат на Парфул, че никой не е искал да присъства на сватбата на прислужницата.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 20

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 20

Вижте какво ще се случи в епизод 20 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

На следващата сутрин Анант идва при Гена и ѝ подарява ново сари. Канак казва, че Анант е купил това сари за Радхика. Анант отговаря, че е купил сарито за съпругата си и затова го подарява на Гена. След това идва Тиа и отвежда Гена, като казва, че е време да я подготви за партито.

Парфул идва при Джамуна и ѝ показва комплект бижута. Казва, че е купил нов комплект за Гена и ще ѝ го подари като благословия. Джамуна казва, че никога няма да благослови Гена като своя снаха.

По-късно Радхика идва в дома на Десаи. Канак я посреща и казва, че са я чакали с нетърпение. След това Канак я отвежда в стаята на Джамуна. Джамуна подарява на Радхика сари и казва, че ще я облече като булка, тъй като тя трябва да спечели сърцето на Анант.

Междувременно Тиа подготвя Гена за тържеството. Парфул идва при Гена и ѝ подарява комплект бижута, като казва, че това благословия от него и Джамуна. Джамуна насърчава Радхика да впечатли Анант и да спечели сърцето му. Парфул казва на Гена, че няма да е лесно да спечели сърцето на Анант, но тя трябва да се постарае.

Парфул казва на Канак, че всички приготовления са свършени добре. След това пита Сапан защо гостите все още не са пристигнали. Канак казва, че гостите ще дойдат. След това Канак отива при Хема и казва, че гостите ще дойдат, когато те поканят гостите. След това Хема пита кой е специалният гост. Канак казва, че когато гостът дойде, тогава всички ще разберат.

Влизат Ханса и Маюри. Те идват и питат за Анант и съпругата му.

Тогава Канак моли Хема да изпълни плана им. Хема отива при Гена и я моли за помощ да отвори един шкаф. Гена влиза в стаята на Хема и се опитва да отвори шкафа. Хема я заключва вътре и си мисли, че сега Радхика ще успее да спечели сърцето на Анант.

Междувременно Анант си спомня моментите с Радхика. Радхика идва при него и го сваля за церемонията. Ханса вижда Радхика и казва, че съпругата на Анант е много красива. Четан и Панкаж отиват при Анант и го отвеждат, като казват, че имат някаква работа. След това Радхика отива при Ханса и взема благословията ѝ. Ханса благославя Радхика.

По-късно Радхика танцува с Канак и Хема. Тя се опитва да се сближи с Анант. Сачи отива да се преоблече и намира Гена заключена в стаята си. Тя пита Гена какво прави там. Гена казва, че по погрешка някой я е заключил в стаята.

Парфул моли Сапан да спре музиката. Тогава Ханса вижда Гена и ѝ казва да почисти сандалите ѝ. Парфул пита Ханса какво прави. Ханса казва, че винаги е карала Гена да го прави. Тогава Анант идва при Ханса и казва, че Гена е негова съпруга, а не прислужница. Ханса е шокирана и пита Джамуна как е могла да позволи на Анант да се ожени за слугиня.

След това Парфул моли всички да започнат ритуала. Всички идват и слагат кумкум на челото на Анант и Гена. Радхика идва и нанася кумкум по цялото лице на Гена. Анант спира Радхика и я отвежда в стаята си. Анант ѝ обяснява, че Гена не е виновна, така че тя не трябва да наказва Гена. Радхика казва, че обича Анант, а Анант обича нея, така че трябва да се оженят. Гена отива там и ги гледа тъжно. Радхика вижда Гена и ѝ се кара, че е съсипала живота ѝ и ѝ е отнела Анант.

Ханса пита коя е Радхика и защо е нанесла кумкум по лицето на Гена. Тогава Хирал казва, че Анант и Радхика са щели да се оженят, но Анант е трябвало да се ожени за Гена. Радхика слиза в хола, последвана от Анант и Гена.

Радхика поздравява Гена, че е получила това, което е искала. Радхика казва на Анант, че още не е късно и той все още може да бъде с нея. Радхика си тръгва. Ханса казва, че е знаела, че ще се случи нещо подобно. Ханса казва, че Джамуна е омъжила другите си синове за жени от богати семейства и се чуди как е могла да позволи на Анант да се ожени за прислужница.

Парфул казва, че Гена никога не е била прислужница, а сега е съпруга на Анант. Маюри казва, че не може да търпи някой да обижда свекърва ѝ, и заявява, че те ще си тръгнат. Тогава Сапан казва, че каквото и да се е случило, то е било лошо и те трябва да направят нещо, за да го поправят. Тиа казва, че има идея, и моли Сапан да дойде с нея.

Междувременно Анант стои на балкона и си спомня какво е казала Радхика. Гена идва и казва, че не иска Анант да бъде с нея насила. Тя казва, че освобождава Анант от обещанието, което Парфул му е дал като мъж, и го моли да избере каквото иска. Маюри казва, че не може да търпи някой да обижда свекърва ѝ, и заявява, че те ще си тръгнат. Тогава Сапан казва, че каквото и да се е случило, то е било лошо и те трябва да направят нещо, за да го поправят. Тиа казва, че има идея, и моли Сапан да дойде с нея.

Междувременно Анант стои на балкона и си спомня какво е казала Радхика. Гена идва и казва, че не иска Анант да се жени насила. Гена казва, че освобождава Анант от обещанието, което Парфул го е накарала да даде, и го моли да избере каквото иска. След това Тиа и Сапан ги отвеждат в стаята им. Анант вижда Гена и си спомня как Радхика му е говорила за брачната им нощ.

Анант получава обаждане от Радхика. Той казва на Гена, че трябва да отиде при Радхика. Анант се втурва към Радхика. Сапан го спира и го пита къде отива. Анант казва, че отива при Радхика. Хема, Канак и Хирал са щастливи и казват, че трябва да съобщят на Джамуна за това. Хема казва на Джамуна и Парфул, че Анант е напуснал къщата и е отишъл при Радхика.

Анант се среща с Радхика и я пита дали е добре. Радхика казва, че разбира, че Анант е трябвало да се ожени за Гена насила. Тогава Радхика моли Анант да се разведе с Гена и да се ожени за нея. Анант се връща вкъщи и казва на Гена, че е взел решението си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181