Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 20

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 20 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант стига до автобусната спирка и разпитва всички за Гена. Той забелязва Гена, но автобусът вече е потеглил. Тия казва на Прафул, че Анант също не е в къщата, така че е възможно те да са заедно. Той казва, че докато не говори с Анант, не може да бъде спокоен. Съпругът на Хирал казва, че ще се обади отново на Анант. Канак казва, че няма значени хората ще говорят, че Гена е напуснала къщата в самия ден на сватбата си. Прафул казва, че е време да помисли какво ще кажат другите и се моли на Бог за безопасността на Гена.

Анант тръгва след автобуса и го спира. Шофьорът му се кара. Анант казва на Гена да го последва. Тя става и го следва. Той ѝ показва писмото си и казва, че ѝ е казал да продължи обучението си, но тя е постъпила неправилно. Тя се разплаква, като го чува. Той ѝ дава носна кърпичка и ѝ казва да избърше сълзите си. Тя отказва да я вземе и казва, че ако я вземе, ще се скарат. Той избърсва сълзите ѝ, което я шокира.


"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 19

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 19

Прафул се застъпва за Гена. Гена бяга от къщата. Вижте какво ще се случи в епизод 19 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Тя казва, че няма да тръгне с него. Той я пита дали има друга къща, където да отседне. Пита я дали е помислила за Прафул и за него, преди да вземе това решение. Той казва, че вече е късно, така че трябва да се приберат навреме. Сагар казва, че разбира как Анант се чувства, след като жена му е избягала от къщи. Анант, който пристига там, казва, че той и Гена са отишли да се разходят. Прафул се успокоява, като вижда Гена, и казва, че иска да поговори с нея, и я взима със себе си. Анант напомня на Сагар за предупреждението си и му казва да стои далеч от Гена.

Прафул казва на Гена, че знае, че Анант го е излъгал и че е вярно, че тя е избягала от къщата. Той я пита защо е направила това и ѝ казва да не постъпва така повече. Казва, че сега той е и неин свекър, така че тя трябва да изпълнява задълженията му като негова снаха и ѝ нарежда да не бяга от задълженията си. Тя го уверява, че повече няма да бяга. По-късно Гена върши домакинска работа и се колебае дали да влезе в стаята на Джамуна, като си спомня за предупреждението ѝ. Тя отива при Анант и му казва, че иска помощта му, като казва, че Джамуна не е яла нищо от вчера и казва, че само той може да я накара да яде, защото тя не може да влезе в стаята.

Анант отива при Джамуна с чиния с храна и я пита дали няма да говори с него. Тя казва, че му е казала да не се жени за Гена, но той го е направил. Тя му казва да напусне Гена и казва, че трябва да се върне при Радхика. Той отказва да я послуша. Тя отказва да яде. Тя казва на Прафул, че Анант изпитва болка, но не я изразява. Прафул казва, че трябва да направят граха правеш на Гена, но преди това трябва да получат благословията на Гуруто. Гуруто благославя Анант и Гена.

Гена и Анант отиват в храма, за да вземат благословия. Гена се спъва и е на път да падне. Анант хваща Гена. Гуруто идва при тях и казва, че както Анант е помогнал на Гена, по същия начин Анант и Гена ще се превърнат в сила един за друг за цял живот. Сапан казва, че Бог е искал Анант и Гена да се съберат и сега никой не може да ги раздели.

Междувременно Канак се събужда и вика Гена да ѝ донесе вода. Хема и Хирал влизат в хола и търсят Гена. Там идва Тиа и им съобщава, че Гена и Анант са отишли в храма, за да вземат благословия от Гуруто. Прафул отива при тях и ги пита кой ще направи Гриха Правеш на Гена. Канак казва, че Джамуна трябва да го направи. Прафул казва, че тя е отказала. Канак казва, че те не могат да се противопоставят на Джамуна. Тогава Прафул казва, че сам ще направи Гриха Правеш на Гена. Прафул моли Тиа да се погрижи за нужните неща.

Анант и Гена се връщат вкъщи от храма. Прафул ги посреща с нужните ритуали. Хема казва, че ако тръгнат срещу Прафул, той ще даде цялото си имущество на Анант и те няма да получат нищо. Канак и Хема помагат на Прафул да изпълни Гриха Правеш. Джамуна си мисли, че Прафул не я е уважил заради Гена и се разстройва. Тя дава благословията си на Анант и си тръгва, когато Гена я моли за благословия.


По-късно Джамуна идва при Гена и ѝ дава бижута и малко пари. Тя моли Гена да вземе всичко и да напусне Анант и къщата им.

Прафул идва там и казва, че Гена няма да ходи никъде и който има проблем с Гена или с решението му, може да напусне къщата. Джамуна е шокирана и решава да напусне къщата, тъй като не получава уважение в къщата.

Канак спира Джамуна да напусне къщата. Тя казва, че има идея, с която могат да изхвърлят Гена от къщата. След известно време родителите на Радхика казват, че трябва да тръгнат за летището. Джамуна пристига, за да се срещне с Радхика. Тя я моли да дойде в дома им, тъй като иска да я ожени за Анант.


Парфул казва, че се е скарал на Джамуна и тя е излязла от къщата. Канак му казва, че Джамуна е излязъл по някаква работа. Тиа казва, че утре ще има прием за Анант и Гена, така че трябва да започнат да се подготвят. Четан казва, че ще им е трудно да кажат на всички, че Анант се е оженил за прислужницата. Прафул казва, че не го интересува какво ще си помислят всички, той просто иска Гена да е щастлива.

Канак пита Джамуна дали е поканила Радхика на събитието. Тя казва, че е поканила Радхика, но сега Радхика сама решава дали иска да дойде. След това Парфул се извинява на Джамуна за това, че е бил груб с нея.

Гуруто идва при тях и казва, че настъпва някакво лошо време и за Анант ще бъде много трудно. Той добавя, че днес Анант и Гена не могат да се виждат, иначе Анант ще трябва да понесе последствията. Тогава Канак решава, че ще накара Гена да види Анант и ще настрои цялото семейство срещу нея. Канак моли Четан да убеди Анант да спи в стаята за гости. Той моли Хема да отиде при Гена с някаква причина и да изпрати в стаята за гости.

Четан отива при Анант и казва, че иска да украси стаята му. След това Четан моли Анант да спи в стаята за гости. Хема отива при Гена и ѝ казва, че Сачи има треска и Гена трябва да донесе студена вода и кърпа за нея. Хема казва, че Сачи ще спи в стаята за гости.

Гена занася студена вода и кърпа в стаята за гости. Лампите в стаята не работят. Гена вижда, че Сачи спи, и отива при нея. Гена се подхлъзва и пада върху Анант. Канак идва там и се кара на Гена, че е видяла Анант. Всички се събират. Гена се опитва да докаже невинността си, но Канак казва, че е видяла Гена върху Анант. Тогава Анант казва, че не е видял лицето на Гена, нито пък Гена е видяла неговото лице, тъй като лампите са били изключени. Джамуна казва, че Гена е толкова зла, че за два дни е научила Анант да лъже.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен: Завинаги , Остани с мен

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181