Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 12

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 12 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Анант казва на Гена, че иска ръката ѝ за брак, за да я даде на някой, който може да я защити завинаги. Джамуна и Прафул са щастливи от решението на Анант. Гена си тръгва, като казва, че ако се омъжи, ще трябва да си тръгне от тях.

Джамуна моли Тиа да провери как е Гена. Тогава тя казва на Анант, че Гена е съсипана и това, което се е случило с нея вчера, ще отнеме време да се излекува. След това моли Прафул да поговори с Гена, тъй като знае, че Гена никога няма да откаже на Прафул.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 11

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 11

Анант спасява Гена от Сагар. Вижте какво ще се случи в епизод 11 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

По-късно Гена разговаря с растенията си. Влиза Анант и моли Тиа да остави растенията в шкафа. Тиа прибира растенията в шкафа. Анант я моли да затвори шкафа. Гена я спира. Гена казва, че без въздух и вода растенията ѝ ще умрат.

Анант обяснява на Гена, че също като растенията, и хората се задушават и един ден трябва да напуснат семейното си. Амант изважда растенията. Той казва, че както Гена обича растенията, така и Джамуна и Прафул я обичат и се грижат за нея. Ако тя не полива растенията, те ще умрат; по същия начин родителите му се тревожат за бъдещето на Гена и искат да я предадат в сигурни ръце. Гена разбира метафората на Анант и казва на Джамна и Прафул, че ще направи това, което й кажат. Анант моли Гена да отдели време и да помисли за брак.

Джамна е готова да изпрати Гена при свекърите ѝ със злато. Канак и Хема чуват това и се притесняват за сватбата на Гена. Канак смята, че Радхика ще отдалечи Анант от семейството и че Гена не бива да се омъжва за добър човек. Радхика е щастлива, че Анант ще омъжи Гена, а Анант смята, че тя няма да успее да бъде щастлива заради Канак и Хема.

Прафул и Джамуна смятат, че Гена е разстроена, но тя е щастлива и продължава да се занимава с ежедневните си задължения. Тя поднася чай и кафе на всички, докато Хирал се подиграва на съпруга си. Гуруто идва в къщата на семейство Десаи и се среща с Радхика. Той заявява, че момичето, за което Анант ще се ожени, вече е влязло в живота му. Джамна и Прафул смятат, че това е Радхика. Гуруто казва, че ще има огромен проблем, но те ще успеят да се справят с него. Той се сбогува със семейството. По-късно Хема съсипва гатбанданa на родителите на Гена. Гена е разстроена.

Анант идва при Гена и казва, че иска да я опознае повече, тъй като иска да ѝ изготви брачен профил. Анант моли Гена да му разкаже за себе си. Гена се срамува. Анант казва, че тя може да му разкаже за родителите си. Гена започва да разказва на Анант за родителите си.

Анант казва, че профилът на Гена е готов, само трябва да добави снимките ѝ. Гена се чувства срамежлива. Анант я моли да си направи подходяща прическа и докосва косата ѝ. Влиза Радхика и пита Анант какво прави. Гена се изплашва. Радхика казва, че не може да приеме, че Анант не може да направи хубави снимки на Гена. Радхика и Анант се смеят.

Радхика казва, че Гена е много мила и красива. Радхика моли Анант да я снима с Гена. По-късно Радхика казва, че скоро ще намерят съпруг за Гена. И след това ще могат да разкажат на семейството за връзката си. Анант прекъсва Радхика. Тя казва, че няма какво да крият от Гена, тъй като тя е най-добрата приятелка на Радхика. Гена се моли Анант и Радхика да останат винаги заедно.

По-късно, на масата за вечеря, Анант проверява профила на Гена и казва на Джамуна, че тя е била харесана от един мъж. Тя вижда снимката и казва, че момчето изглежда добре и живее наблизо. Парфул казва, че иска да похарчи пари за сватбата на Гена. Канак, Хема и Хирал се задавят и започват да кашлят. Анант казва на Парфул, че ще плати всички разходи по сватбата на Гена.

Хема обвинява Сагар, че е провалил плана ѝ да получи парите. Тя се притеснява, че Прафул ще похарчи всички пари за сватбата на Гена. Сагар я уверява, че тя ще получи своята част от имота. Междувременно Прафул е тъжен, че Гена ще напусне къщата след сватбата.

Радхика казва, че планира да организира изненада за Гена. Канак търси Сагар и си мисли, че той отново се е опитал да създаде проблеми на Гена. Гена е изненадана от красивата уредба за пускане на хвърчила на терасата. Тя е много развълнувана да види пускането на хвърчила и предлага да научи и Радхика.

Канак хваща Сагар за рамото. Той се взира в Гена. Тя му казва да изпълни задачата ефективно и иска той да следва инструкциите ѝ. Междувременно Гена и Анант се впускат в състезание по пускане на хвърчила. Гена печели състезанието и скача от вълнение. Гена, Анант и Радхика остават на терасата, докато всички останали отиват да обядват.

Канак съставя смъртоносен план и слага масло до парапета. Маслото е предназначено за Гена, за да падне от терасата, но вместо това Радхика се подхлъзва и увисва на парапета.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181