Актуално Какво ще се случи...

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 11

Добави коментар

Анант спасява Гена от Сагар. Вижте какво ще се случи в епизод 11 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги".

Канак казва на Гена да застане отзад. Гена се подчинява на Канак и отива отзад. Анант я пита защо е отишла зад всички. Той иска тя да е отпред. Санчи моли Гена да донесе чаша вода за баща ѝ.

Гена отива в кухнята, за да донесе вода. Тя чува стъпки и се притеснява. Тану казва, че Гена лесно се плаши. Тану я моли да отиде в стаята на Анант, тъй като той я вика.

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 10

Вижте повече

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 10

Вижте какво ще се случи в епизод 10 на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги"

Ямуна моли Канак да украси идола. Анант получава обаждане, но поради проблеми с мрежата не може да чуе нищо. Гена отива към стаята на Анант. Тя се подхлъзва. Сагар я хваща. Гена се изплашва и моли Сагар да я пусне. Сагар я издърпва към себе си и я отвежда в друга стая. Сагар затваря вратата и хвърля Гена на леглото. Той заключва вратата отвътре. Гена се опитва да избяга, но не успява.

По-късно Анант пита Джамуна къде е Гена. Тя казва, че сигурно върши някаква работа и ще се върне. Анант пита прислужницата. Тя казва, че не е виждала Гена.

Гена се опитва да се опълчи срещу Сагар, но не успява, докато Анант решава да накара Гена да сложи цветя в краката на богинята. Гена вижда Анант от прозореца и цветето ѝ пада. Анант намира това цвете и усеща, че нещо не е наред. Междувременно Сагар сваля воала, огърлицата и гривните на Гена.

Анант отива да намери Гена. Анант намира счупена ваза и следи от стъпки и се втурва в стаята. Той разбива вратата и е шокиран да види Сагар да се нахвърля върху Гена. Той бие Сагар и покрива Гена с воал.

Анант вдига Сагар и го вкарва в хола. Семейството се събира, докато Анант бие Сагар пред всички. Хема пита какво е направил брат ѝ. Джамуна е шокирана да види, че Гена плаче.

Гена прегръща Джамуна и плаче. Анант продължава да бие Сагар и го пита как е посмял да докосне Гена. Хема моли семейството да спре Анант. Анант казва, че ще накаже Сагар. Хема отива при Джамуна и я моли да спре Анант. Тя казва на Хема, че те не могат да направят нищо.

Анант продължава да бие Сагар, когато едно момиче влиза и го спира. Анант я поглежда и казва Радхика. Канак се чуди коя е тя. Радхика казва, че познава Анант от години и никога не го е виждала толкова разгневен. Анант пита Радхика какво прави там.

Хема се кара на Анант, че е пребил брат ѝ без причина. Канак я моли да спре. Тя казва на Радхика, че не я познава, но ѝ благодари, че е спряла Анант. Канак моли Сагар да разкаже историята си. Сагар казва, че е видял Гена да влиза в стаята на Анант. Той видял, че тя краде, и я задържал.

Тия иска всички да попитат Гена каква е нейната версия на историята. Гена се кълне в богинята, че не е откраднала нищо. Тя казва, че това не е първият път, в който Сагар се опитва да я насилва. Гена казва, че е влязла в стаята на Анант, защото Анант я е извикал. Анант казва, че не я е викал. Гена казва, че Тану ѝ е казала, че Анант я е извикал в стаята си. Тану казва, че Сагар я помолил да предаде това на Гена.

Радхика заявява, че трябва да се обадят в полицията за да арестуват Сагар. Хема протестира. Гена също не иска полицията да идва в къщата на семейство Десаи. Анант казва, че Сагар не може да остане в къщата, и го моли да си тръгне. Хема казва, че те не уважават брат ѝ, затова ще напусне къщата заедно с него. Тя очаква, че някой ще я спре, но никой не го прави. Хема казва, че ще вземе децата със себе си.

Джамуна спира Хема. Тя тича при Джамуна и казва, че знае, че тя никога не би я оставила да си тръгне. Джамуна казва, че просто е предотвратила разпадането на семейството ѝ. Гена казва, че също не иска семейството да се разпадне, и моли Анант да промени решението си. Прафул отправя предупреждение към всички и заплашва да счупи ръцете на човека, който създаде каквито и да било проблеми на Гена.

Анант моли Сагар да се извини на Гена. Сагар го прави. Анант моли Сагар да докосне краката на Гена и да се извини на Гена. Сагар докосва краката на Гена и ѝ се извинява. Гена отива в пристройката и плаче. Радхика държи ръката на Анант и го успокоява.

Прафул се разчувства от мисълта, че не е успял да защити Гена. Той наистина се разстройва за Гена, тъй като тя прави толкова много за семейството. Гена си представя как баща ѝ я утешава. Междувременно Хема е разстроена, че брат ѝ е бил обиден от Анант. Тя плаче пред Панкай, Четан, Канак и Хирал. Четан казва, че вината на Сагар е доказана. Хема казва, че никога няма да забрави, че това семейство е накарало Сагар да докосне краката на Гена. Канак смята, че трябва да разбере коя е Радхика.

Анант представя Радхика като своя приятелка и колежка. Той предлага да направят нещо за Гена и казва, че трябва да я оженят. Гена идва при Прафул и го моли да вземе лекарството си. Анант отива при Гена и я пита дали е готова да се омъжи.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Остани с мен , Остани с мен: Завинаги

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 23

"Остани с мен: Безкрай" - какво ще се случи в епизод 22

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 183

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 182

"Остани с мен: Завинаги" - какво ще се случи в епизод 181