Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 78

Добави коментар

Анупама помага на Ванрадж да получи положителна оценка от кулинарен критик. Ванрадж и Анупама трябва да платят данък върху имота в размер на 20 лакхи, което ги изправя пред голямо финансово предизвикателство. Вижте какво ще се случи в епизод 78 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Рахи казва на Ванрадж, че е изпратила клиенти в кафенето му, тъй като никой не го е посещавал. Тя разкрива, че освен момичешката ѝ банда, в кафенето са идвали и други хора благодарение на нейните усилия. Семейството на Шах е шокирано от това разкритие, а Рахи ги моли да не я гледат тъпо, като обяснява, че просто се е опитвала да помогне на Ванрадж. Тя оставя пари на масата, но забелязва, че никой не реагира.

В крайна сметка Ванрадж взема парите и ги връща на Рахи. Кавия разпитва Ванрадж за това, че не е приел парите, тъй като са обслужвали клиентите. Ванрадж отказва да вземе пари от Рахи, като се позовава на ниското ѝ мнение за него. Кавия твърди, че не са отворили кафенето, за да обслужват клиентите безплатно, и иска да задържат парите. Ванрадж остава непреклонен и Кавия моли Анупама да го убеди, тъй като той я слуша. Хасмук се намесва, а Кавия настоява, че е сериозна и взема парите.

Рахи тайно планира да разруши единството в семейство Шах и се надява в крайна сметка кафенето и академията да бъдат затворени. Тя вярва, че това ще ѝ помогне да отведе Кинджал от дома на Шах. По-късно Ванрадж е разстроен и Кинжал му се извинява за поведението на Рахи. Ванрадж успокоява Кинджал и тя му прави масаж на главата. Анупама и Лила се възхищават на Кинжал и Нандини за тяхната зрялост, но се притесняват, че Рахи може да се опита да отдели Кинжал от семейството. Анупама съветва Кинджал да не взема прибързани решения в гнева си.

Нандини съобщава на семейство Шах, че Манси Джаин, кулинарен критик, ще дойде да оцени кафенето на Ванрадж. Тя публикувала информация за кафенето в интернет и Манси решил да го посети. Те са развълнувани и притеснени от предстоящата рецензия.

Ванрадж опитва храната в кафенето и Анупама предлага на Самар и Нандини да му помогнат. Готвачът моли Ванрадж да извика Анупама за деня, тъй като тя готви най-вкусни. Ванрадж обаче отказва да извика Анупама. Кавия иска помощта на Анупама, но Анупама я игнорира, което води до гнева на Кавия. Тя съобщава на Ванрадж, че Анупама е отказала да му помогне в труден момент. Ванрадж моли Кавия да продължи напред.

Лила и готвачът се опитват да приготвят храната, но не успяват да възпроизведат вкуса на храната на Анупама. Междувременно Анупама преподава на учениците си. Манси пристига в кафенето и семейство Шах се надява, че тя няма да поръча ястие, което е най-добре приготвяно от Анупама. Манси прави своята поръчка, а Анупама решава да посети кафенето, за да помогне на Ванрадж.

Кавия разпитва Анупама за това защо е дошла в кафенето, като заявява, че когато е помолила Анупама за помощ, тя е отказала. Кавия намеква, че вместо това Ванрадж може да се е обадил на Анупама. Ванрадж обаче отрича да се е обаждал на Анупама, а Лила и Хасмук потвърждават, че и те не са ѝ се обаждали. Тогава Кавия пита Анупама кой я е поканил и Анупама разкрива, че я е поканил Самар. В ретроспекция Самар убеждава Анупама да помогне на Ванадж, като подчертава, че личните конфликти не бива да застрашават кафенето, тъй като цялото семейство е привързано към него. В настоящето Кавия неохотно позволява на Анупама да поеме кухнята, докато тя се занимава с Манси.

Анупама изненадва Кавия, като иска 500 рупии на час за професионалната си помощ. Тя обяснява, че ще работи професионално и ще таксува услугите си. Кавия се ядосва, но плаща на Анупама предварително. Ванрадж също превежда пари на Анупама за нейната помощ. Анупама поема управлението на кухнята с помощта на Лила и на главния готвач. Тя се извинява на Лила за това, че е взела пари от Ванрадж, но Лила я уверява, че е постъпила правилно. Междувременно Кавия си приписва заслугите за успеха на кафенето и обслужва Манси. Това изненадва Самар, Ванрадж и останалите членове на семейство Шах. Анупама приготвя ястия за Манси и впечатлява клиентите, когато ги обслужва лично.

Приятелката на Лила Сарла пристига в кафенето. Тя настоява Ванрадж да изпее песен. Лила отбелязва, че Сарла също е клиент. Ванрадж обяснява, че имат открит микрофон, на който клиентите пеят и танцуват. Сарла хвали пеенето на Ванрадж и го моли да изпее една песен. Ванрадж се съгласява и заедно със Самар, който свири на китара, изпълняват песен.

По-късно Манси изразява желанието си да се снима със собственика на кафенето. Кавия и Ванрадж позират за снимка, а Ванрадж предлага да извика и Лила и Хасмух. Кавия обаче настоява, че това не е семейна снимка и моли Ванрадж да позира само с нея за Манси.

Кавия успокоява Ванрадж, че се е справила с всичко добре, а той благодари на Анупама за помощта ѝ. Той моли Анупама да се моли за положителна рецензия. Анупама отговаря, че винаги се моли за благополучието на семейството.

Анупама започва деня си с молитва, докато Кавия нетърпеливо търси вестника, за да прочете рецензията на Манси за кафенето. Анупама първа хваща вестника, но Кавия ѝ го изтръгва. И Кавия, и Ванрадж са шокирани от това, което четат във вестника. Кавия обвинява Анупама, че са получили само две звезди. Ванрадж ядосано хвърля вестника и се ядосва на Кавия, че обвинява Анупама. Той разкрива, че Манси е харесала храната, приготвена от Анупама и Лила, но споменава, че собственикът на кафенето е бил дразнещ. Кавия остава безмълвна, а Хасмух се опитва да я защити, но Ванрадж го упреква, че е взел страната на Кавия.

Междувременно Самар получава съобщение от приятеля си, което го прави щастлив. Ванрадж разпитва Самар какви други лоши новини има. Самар включва телевизора и съобщава на семейство Шах, че един видео блогър прави рецензия на кафенето. Анупама разпознава блогъра като Киара, която е посетила кафенето предишния ден. В своя влог Киара хвали гостоприемството на Анупама и призовава хората да посетят кафенето. Тя също така обръща хвали на музикалната сесия на Ванрадж и Самар. Семейство Шах е възхитено, а Киара заключава, че Анупама и Ванрадж дават пример на другите. Самара поздравява Анупама, а Нандини споменава, че сега никой няма да обръща внимание на рецензията на Манси. Кавия е разочарована от успеха на Анупама.

Ванрадж се приближава до Кавия и признава, че разбира ревността ѝ към Анупама. Кавия се опитва да манипулира Ванрадж срещу Анупама, като го призовава да спре да разчита на подкрепата ич през цялото време. Тя го съветва да блесне сам, както е правил преди. Ванрадж размишлява върху думите на Кавия. Самар хвали Анупама, но се притеснява, че Ванрадж може да не оцени положителната оценка, защото е наранен. По-късно Лила предлага сладки изкушения, за да отпразнуват големия ден, но Ванрадж настоява, че трябва да нахрани Анупама, тъй като заслугата е нейна. Самар намира поведението на Ванрадж за грубо.

Междувременно Паритош открива ключовете за апартамента и развълнувано споменава за плановете си да се премести там. Кинжал разкрива, че е решила да ходи в апартамента всеки пореден уикенд, тъй като и двамата са упорити. Паритош се дразни и предупреждава Кинджал, че ако тя не се премести при него, той ще остане в апартамента сам.

Анупама се противопоставя на Ванрадж за поведението му към нея, като обяснява, че не е искала от Киара да я хвали. Ванрадж отговаря, че не може да приема повече услуги от нея, и приключва разговора.

Ванрадж почва да говори за наем. Анупама пита откъде е дошла идеята, че трябва да плаща наема. Кавия се намесва и предлага да плати наема за кафенето на Анупама. Анупама уточнява, че мястото принадлежи на Хасмух. Ванрадж настоява да ѝ плати наема и в крайна сметка Анупама се съгласява да го приеме. Кавия смята, че мъжете не могат да се откажат от егото си, независимо от ситуацията. Междувременно Хасмух се чувства зле заради поведението на Ванрадж към Анупама и моли Лила да поговори с Ванрадж и да го накара да разбере, че не бива да се държи грубо с нея.

В кафенето Ванрадж моли готвача да го научи как да приготвя специалните ястия на Анупама. Кавия предлага да помогне на Ванрадж в приготвянето на ястията, но той й се развиква, че се е изложила пред Манси. Кавия го пита дали ще излее разочарованието си заради Анупама върху нея. Ванрадж се дразни и си тръгва. Самар съветва Анупама да таксува Ванрадж за наема по пазарни цени, ако той настоява да плаща.

По-късно в кафенето пристигат журналисти, които искат да интервюират Ванрадж и Анупама, за да дадат пример, че след развода мъжът и жената все още могат да бъдат добри приятели. Те искат да подчертаят как Анупама е подкрепяла Вадраж финансово и психически. Кавия пита медиите дали могат да интервюират и нея и те се съгласяват да го направят, ако някога отразяват истории за вторите съпруги. Кавия уточнява, че тя е настоящата съпруга на Ванрадж, а не втората му жена. Въпреки това Ванрадж отказва да даде интервю и подчертава, че Анупама е просто добра приятелка, която му е оказвала психическа подкрепа. Журналисти заключават, че мъжете не могат да се справят с нещата, когато егото им е наранено. Репортерите го предупреждават да се държи добре с тях, тъй като негативната публичност може да навреди на бизнеса му.

След това Ванрадж научава, че трябва да плати данък върху имота в размер на 20 лакхи, и изпада в ужас. Междувременно Рахи настоява Паритош да направи всичко, за да изведе Кинджал от къщата. Паритош споменава, че Кинджал е привързана към Анупама и семейството. Рахи предполага, че ако майчината обич на Анупама може да задържи Кинджал в къщата, то неговата любов би трябвало да може да я измъкне.

Кавия отива да пазарува за кафенето и се обажда на Ванрадж за предложения. Ванрадж ѝ казва да купи каквото ѝ харесва. Анупама също научава за данъка върху имота и е шокирана. Междувременно Кавия се прибира вкъщи след пазаруването и Лила ѝ предлага кафе. Пахи обсъжда танцовата си практика с Кавия, която моли за малко пространство. Анупама и Ванрадж обсъждат как ще си поделят плащането на данъка, тъй имота е общ. Самар подслушва разговора им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 86

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 85

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 84

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 83

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 82