Актуално Какво ще се случи...

"Свободна да избира" - какво ще се случи в епизод 127

Добави коментар

Анупама е притеснена за Анудж, който е изчезнал. Вижте какво ще се случи в епизод 127 на индийския сериал "Свободна да избира”.

Водещият обявява, че тъй като никой не излиза на сцената, ще продължат със следващия изпълнител. Доброволец съобщава на Самар за състоянието на Анупама, затова Самар, придружен от Девика, бърза да я види. Спира ги охранител, но Девика и Самар го надхитряват. Самар се среща с Анупама и научава, че тя е притеснена, защото нещо мисли, че нещо се е случило с Ануж. Анупама не е разговаряла с Ануж цял ден. Девика се опитва да успокои Анупама, докато Самар се опитва да се свърже с Ануж. Девика търси помощ от полицията, за да намери Ануж.

Междувременно Лила моли Рахи да танцува, но Рахи отказва, заявявайки, че предпочита да кара другите да танцуват по нейна музика. Хасмух и Кинжал с нетърпение очакват изпълнението на Анупама, надявайки се тя да се справи добре. Анупама сънува Ануж и му се извинява за поведението си от предишната вечер. Ануж се оплаква, че Анупама не споделя тревогите си, което предизвиква напрежение между тях. Анупама се извинява на Ануж.

В съня на Анупама Ануж се отдалечава от нея. В реалността тя отчаяно го вика, което предизвиква безпокойство у Самара и Девика. Те се опитват да окуражат Анупама да довърши изпълнението си, като я призовават да помисли за мечтата на Ануж и да участва в конкурса.. Ванрадж очаква танца на Анупама. Рахи забелязва отсъствието на Ануж, което Ванрадж приема като нещо добро.

Полицията намира тяло и планира да се свърже със семейството на Ануж, за да го идентифицира. Анупама се подготвя за представлението си, без да знае за разиграващата се трагедия. Девика получава обаждане от инспектора, който ѝ съобщава за инцидента с Ануж, оставяйки Самар и Девика шокирани. Анупама си спомня за обещанието си към Ануж и изнася прекрасно представление. Самар съжалява за непрекъснатото страдание на Анупама, докато Девика го съветва да запази самообладание.

Рахи манипулира Ванрадж, като предполага, че грациозните танци на Анупама показват скрита болка. Той казва, че болката ѝ вероятно е свързана с Ануж. Анупама пада по време на изпълнението си.

Анупама си спомня окуражаването на Ануж и продължава да танцува. Ванрадж се подготвя да ръкопляска, но се колебае, когато Ануж неочаквано пристига. Анупама е щастлива и обявява намерението си да се омъжи за Ануж. Ануж е във възторг и двамата си спомнят за времето, когато са били заедно.

Ванрадж, Лила, Пахи, Рахи и Паритош са шокирани, докато Хасмух, Доли, Самар, Девика и Кинжал са развълнувани. Ануж се присъединява към Анупама на сцената, получавайки аплодисменти от всички. Анупама признава любовта си и готовността си да се омъжи за Ануж, с което си спечелва още аплодисменти. Хасмух, Кинджал, Доли, Девика и Самар прегръщат Анупама.

Анупама си спомня възражението на Лила и Ванрадж. Хасмух казва на Анупама, че дори без да е спечелила танцовото състезание, тя е спечелила най-голямата награда в живота. Самар изразява, че са копнели за този момент повече от всичко. Доли хвали Анупама, че е избрала този момент, за да сподели новината.

Хасмук насърчава Анупама да прегърне живота. Девика предлага Анупама и Ануж да празнуват заедно и обещава да приеме трофея от името на Анупама, ако тя спечели. Пахи е шокирана от предложението.

Анупама предлага брак на Ануж, който с радост приема и я прегръща.Той я пита защо е изглеждала разстроена по-рано.

Анупама обяснява, че не е била разстроена от него, а от Лила и Паритош, тъй като чувства, че те не я разбират. Ануж предлага да заведе Лила на психиатър, но Анупама я защитава. След това тя пита за инцидента му и Ануж споделя какво се е случило.

По-късно Ануж пита за реакцията на семейството и Анупама му казва, че Лила се е противопоставила на решението им. Ануж изразява своята отдаденост и те прекарват време заедно, планирайки сватбата си. Анупама се учудва, че ще се омъжи на нейната възраст, но Ануж я уверява, че от тях ще излезе страхотна двойка. Анупама се шегува, че ще се сблъска с препятствия, а Ануж обещава да бъде готов за тях. Анупама иска той да я заведе на вечеря, но Ануж ѝ съобщава, че има среща в Удайпур.

Самар и Хасмух се радват на трофея на Анупама, приемайки го като победа на любовта. Самар се развълнува, като си спомня как се е разплакал, когато Анупама се е съгласила да се омъжи за Анус. Хасмух споменава, че другите, като Доли и Кинжал, също са ръкопляскали, подчертавайки значението на признанието на Анупама.

Хасмух обещава да пази трофея на Анупама, но Ванрадж предлага вместо това да го сложи в дома на Ануж.

Рахи се намесва, дразнейки Ванрадж за трофея и намеквайки за готовност за драма. Ванрадж я предупреждава, че драмата идва със завръщането на Анупама.

Кинжал, Самар и Хасмух споделят лек момент, припомняйки си дългата реч на Хасмух на сцената.

Междувременно Пахи се мъчи да приеме идеята, че Анупама ще се омъжо повторно. Тя не може да го приеме и решава да прекъсне отношенията си с Анупама, ако тя се омъжи за Ануж. Паритош се притеснява, че ще се сблъска с осъждането на обществото, ако Анупама се омъжи за Ануж, страхувайки се от подигравки и смях.

Лила заявява, че няма да позволи на Анупама да се омъжи за Ануж, като твърди, че може да се справи сама с Анупама, и вдига шум с прибори. Самар съобщава на Хасмук и Кинжал, че Анупама се прибира. Хасмук предупреждава Анупама да се подготви, тъй като някои членове на семейството са готови да се изправят срещу нея. Анупама си спомня лицата на Паритош, Пахи, Лила и Ванрадж, но решава, че е готова да се изправи срещу тях. Ануж ѝ липсва.

Рахи провокира Кавия, като ѝ казва, че сега вечно ще е в капан между Ванрадж, Ануж и Анупама. Тя предлага на Кавия да напусне изпълнената с драми къща, тъй като там никой не се интересува от нея. Кавия е шокирана. Рахи се заканва да разбие семейство Шах, тъй като те са ѝ отнели Кинджал.

Самар пита Кинджал дали се притеснява. Кинжал се опасява, че Паритош или Пахи могат да поставят условия на Анупама, които да я накарат да промени решението си. Хасмук съветва Лила да не се държи лошо, когато Анупама се върне, но Лила настоява, че няма да пощади Анупама, защото не се е съобразила с тях. Хасмук решава да подкрепи Анупама. Ануж насърчава Анупама да позволи на любовта им да възтържествува, а тя се заклева да се бори срещу всички.

Анупама влиза в дома на семейство Шах, където Ванрадж стои на вратата и прави хаплива забележка, че светлините ще угаснат веднага щом тя пристигне. Анупама отговаря спокойно, омаловажавайки реакцията на Ванрадж. Семейство Шах се събира около нея.

Ванрадж се опитва да говори, но Хасмух го прекъсва. Анупама се интересува от здравето на Кинджал, което кара Рахи да я обвини във фалшива загриженост, казвайки, че Анупама е оставила Кинджал сама. Анупама отвръща, че Кинджал не е сама, защото Рахи е там, и я предупреждава да не разпространява негативизъм, тъй като скоро ще стане баба.

Анупама научава, че е спечелила трофея. Самар насърчава Анупама да изрази щастието си, докато Ванрадж саркастично пита за чувствата на Самар относно победата на Анупама. Той споменава за шума около предложението на Анупама към Ануж, прочитайки коментари, които Рахи и Кавия намират за забавни.

Анупама уверено отговаря на забележките на Ванрадж, заявявайки, че не се влияе от подобни коментари. Лила поставя под съмнение здравия разум на Анупама заради любовта ѝ към Ануж, като я призовава да се засрами и да вземе предвид мнението на обществото. Анупама заявява, че мнението на обществото не я притеснява.

Лила и Анупама влизат в остър спор. Ванрадж се опитва да се намеси. Анупама отказва да му позволи да се намеси, припомняйки си как е мълчала, когато Рахи, Лила и Ванрадж са я обвинявали преди. Кавия настоява Рахи да накара Анупама да замълчи, а Рахи предлага на Кавия да го направи сама. Лила обвинява Анупама в безсрамие. Анупама уверено защитава любовта си, отказвайки да позволи на семейната критика да ѝ повлияе.

По-късно Анупама предизвиква Ванрадж да се изправи срещу нея и Ануж, ако е толкова силен. Паритош и Пахи наричат Анупама безсрамница, но тя отвръща, че именно нейното щастие ги смущава, и ги пита дали една майка няма право да живее щастливо. Семейство Шах остава смаяно от думите ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Свободна да избира

“Свободна да избира" еп. 147 - Рахи се радва на хаоса!

“Свободна да избира" еп. 146 - Рахи се завръща!

"Свободна да избира" еп. 145 - Анупама и Ванрадж се карат за Кинджал!

"Свободна да избира" еп. 144 - Анупама и Барха се сблъскват за...

"Свободна да избира" еп. 143 - Нов дом, стари проблеми