Актуално Какво ще се случи...

40-годишни „деца“ се завръщат в бащиния дом, а Рангел „мести“ магистрала в „Столичани в повече“

Добави коментар

В петък, 8 март, точно в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Чаканови и Лютови ще посрещнат със смесени чувства своите „деца“ – Спас и Радко.

В петък, 8 март, точно в 21:00 часа  в „Столичани в повече“ по bTV Чаканови и Лютови ще посрещнат със смесени чувства своите „деца“ – Спас и Радко. Изгонени от съпругите си, 40-годишните мъже ще се завърнат с празни ръце и разбити сърца при единственото, което имат – семейството. Скоро двамата ще открият утеха в алкохола и споделянето на общата, нерадостна съдба, но родителите ще им развалят „купона“.

 

Добави описание


Междувременно, Рангел ще се заеме с проучване как може да премести магистралата, така че да удовлетвори желанията на Пацо и пътят да минава през Извор. Корумпираният Пепи ще го посъветва да бъде „изгоден за държавата“, т.е. да спомогне със земите за одържавяване. Това ще се окаже трудна мисия, но егото на новозабогателия кмет ще работи в полза на управителя и изплашения от затвор бивш министър председател.


Гълъбина и Славка ще започнат новата си работа в Общината в красиви тоалети и пълно недоумение какви са задълженията им.  В старанието си да угодят на новия кмет и инвеститор в общия бизнес, двете съседки ще стигнат до там, че да рискуват живота си. Отец Григорий ще се обърне към експертизата на компания за торове, за да отгледа максимално количество бял равнец за своя нов бизнес. Едно предложение за доход без труд ще го откъсне от земеделската работа, но алчността ще му изиграе поредната лоша шега.

 

Добави описание


Колко е дълъг работният списък във фиктивна фирма, каква сума може да убеди изворци да продадат нивите си и как можеш да умреш от скука? Ще помогнат ли торовете на отец Григорий в презентацията пред църковната власт, защо съпругите са изгонили Спас и Радко, и как враждуващите семейства ще се спасят от пожар – в петък от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“