Архив VIP Brother

208 341 лева събраха съквартирантите до снощи!

Добави коментар

Дачо е първият напуснал къщата, Милен Цветков не успя да го спаси. 5000 ЛЕВА за втората кауза дарява Българската Федерация по свободни боеве ММА
  • Дачо е първият напуснал къщата, Милен Цветков не успя да го спаси
  • 5000 ЛЕВА за втората кауза дарява Българската Федерация по свободни боеве ММА


Тодор Славков към сестра си Жени Живкова: „И първият депутат, който ще помоля за това, е сестра ми. Нека даде пример, да бъде публично, да видят всички как си дарява 1/4 от заплатата, да видим какво ще направят другите депутати за благотворителност!”

Сумата, събрана за 10 дни от съквартирантите във VIP Brother 3, надхвърля 200 хиляди лева. Емил Кошлуков и Кристияна Вълчева успяха да се спасят след снощната мисия Токшоу. Медицинската сестра и политика събраха общо 55 682 лева от понеделник до снощи (36 213 лева за Кошлуков и 19 469 лева за Кристияна) и така се спасиха от елиминация. Не такъв късмет имаше Дачо. Събраните за любимия на Софи средства в края на живото предаване снощи възлизаха на 5 839 лева и се оказаха недостатъчни за спасяването на 24-годишния участник. Милен Цветков даде всичко от себе си, за да спаси Дачо, но не успя...

Снощи сцената на VIP Brother 3 отново се напълни с български звезди: Нина Николина, Любо, Тончо Токмакчиев, Калин Вельов, Данчо Караджов, оркестър „Карандила джуниър„ и още много известни приятели на VIP съквартирантите.
Реакции след изгонването

За учудване на всички в къщата най-разтроен от изгонването на Дачо не бе Софи Маринова, а Емил Кошлуков. Скандалният политик се разплака и подсмърчайки, говореше на Софи – „Няма го вече Дачо...”. И докато Аня Пенчева успокояваше Емо, Саша Антунович философски обясняваше на ромската певица да не тъжи и че всичко е само игра.

Междувременно, след елиминацията на Дачо в сила влезе и втората благотворителна кауза - ИЗГРАЖДАНЕ НА СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ В ДОМОВЕТЕ ЗА ИЗОСТАВЕНИ ДЕЦА. Всички мисии и игри в къщата през следващата една седмица ще бъдат тематично обвързани с нея.
Само няколко часа след обявяването й, различни спортни клубове и хора, занимаващи се със спорт, потърсиха екипа на VIP Brother 3 с желание всеки да дари или помогне с каквото може. Някои предлагат да предоставят част от спортните си бази безвъзмездно, други обещават да помогнат с контакти, като уредят проби в големи спортни клубове за талантливите деца спортисти без родителска грижа, а трети, като Българската Федерация по свободни боеве ММА, директно даряват 5 000 лева в името на тази благородна кауза.

Междувременно вчера в „Часът на Емо” по Нова телевизия (18-18:15 ч.), политикът сподели:


«Преди няколко дни, когато бях в Парламента, попитах Пирински дали ще бъде така любезен да попита другите депутати и министри- това се отнася и за Станишев, склонни ли са дарят за благотворителност. Да си направят една интернет страница с имената им и да започнат да даряват, ако цяла Българя дава по 1 лв. за смс, те могат да си позволят поне по 2. Това стана повод за разговор между мен и Тодор и той има една идея:

Тодор Славков: „Депутатите и политиците, които управляват тази държава, трябва да дадат добър пример, моля ви, без да ме гледате несериозно да си дарите 1/4 от заплатата. Защото1/4  от 1 заплата на политик в рамките на 4 години, може да отиде за благотворителност, за децата, което не е наш проблем, а най-вече ваш.
В смисъл не само на това правителство, а на всички правителства преди това.
И първият депутат, който ще помоля за това, е сестра ми, нека даде пример, да бъде публично, да видят всички как си дарява 1/4 от заплатата, да видим какво ще направят другите депутати за благотворителност.”


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother