Архив Big Brother

2 дни до началото Big Brother Family

Добави коментар

Три деца и 1 милионер ще влязът в “Биг Брадър” на 22 март, понеделник
Три невръстни деца и поне едно семейство с месечен доход от 30 хил.-40 хил. лева влизат в “Биг Брадър фемили” по Нова тв в понеделник. Има и брачни двойки, които преживяват на месец с 300-400 лв.

2 дни до началото Big Brother Family


Пет социални групи ще бъдат представени в най-популярното тв шоу - богати, заможни, средна класа, бедни и на ръба на оцеляването. Часове преди старта семействата ще получат първата си заплата, която ще е равностойна на парите, с които преживяват наистина.

Така богатите ще могат да се хранят на ресторант, вечер да се забавляват в бара, жените да ходят на козметичка. Всички тези услуги ги има в къщата.

На бедните парите няма да им стигат за подобни глезотии. Могат да си купуват кренвирши от магазина и сами да готвят.

Кой къде ще спи - това участниците ще решат сами. Имат на разположение 4 спални. Децата ще са при възрастните, тъй като са много малки, за да бъдат отделяни.

Както преди всеки сезон досега, така и преди началото на Big Brother Family, нападките, спекулациите и интерпретациите са много и най-различни. Ето защо със сигурност можем да кажем, че в къщата:

  • няма да има гей двойка
  • няма да има семейство близко с продуцентите
  • няма да ги има Здравко и Христина
  • няма да има и никой известен
  • няма да я има и добрата майка с тримата любовници съседи.

Но пък в къщата ще има други интересни персонажи с взаимоотношения,  в които всеки зрител може да се припознае. По време на кастинга, сред близо шест хиляди семейни двойки – продуценти, хора от екипа и психолози се опитаха да направят най-добрата селекция и да изберат най-срещаните модели на отношения в българското семейство.

Домът, в който бъдещите съквартиранти ще живеят, е вече готов. Това е най-голямата къща, строена до момента. Между 9 и 12 семейства в продължение на 3 месеца ще живеят в среда, доближаваща се максимално до техния реален живот. Обслужващ персонал от външни хора, магазин, ресторант и фризьорски салон са само част от къщата, която се простира на площ от 1155 кв. метра.

Тъй като формата се прави за първи път в този вид – номинациите и елиминациите също ще бъдат уникални. Зрителите за първи път ще могат да участват освен в елиминирането на съквартирантите, но и в  тяхното номиниране за изгонване.

Деца в къщата !

Темата за децата в къщата е обект на силен интерес и също буди противоречиви мнения и спекулации. По време на кастингите голяма част от участниците поставиха изрично условие на продуцентите да бъдат с децата си в къщата. Екипът на предаването е осигурил най-добрите условия и среда за техния престой в къщата. Всеки ден малчуганите ще посещават детска градина и училище, където ще бъдат сред свои връстници и ще могат да играя, да се забавляват и да получават образование от квалифицирани специалисти, а вечер ще се прибират при своите семейства.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Big Brother , Биг Брадър Фемили

Днес е големият финал на Big Brother: Most Wanted

Албена и Цветан напуснаха Къщата на Big Brother

На крачка от големия финал, двама ще напуснат шоуто довечера

Вълнуващи моменти за Съквартирантите днес в мисия "Жива връзка"

Емоциите в Къщата взимат превес на метри от финала