ТВ анонси

Поредицата „Чудовищни майки“ се завръща за нов, втори сезон по ID Xtra

ID Xtra • 0/5

Чудовищни майки
Чудовищни майки

Новите епизоди на Чудовищни майки“ стартират от 30-и март, за покажат още обсебени майки, готови да правят невъзможното за децата си

Поредицата „Чудовищни майки“ се завръща с нов, още по-завладяващ втори сезон по ID Xtra. Роузи Бар навлиза в свят, където майките биха направили дори невъзможното, за да бъдат децата им добре. Докъде ще стигнат грижовните родители, за да гарантират щастието на своите деца, предстои да видим в новите епизоди на предаването от 30-и март, сряда, в 22:00 ч. по ID Xtra.

Чудовищни майки

Чудовищни майки

Вторият сезон на поредицата показва впечатляващи истории с неочаквани обрати. В него героините са много различни, но между тях има нещо общо: всяка е обсебена от мисълта да защити детето си и да му осигури най-доброто. Някои майки са чудесни в създаването на домашно огнище и са верни футболни съпруги, докато други са истински бедствия.

Чудовищни майки

В първия епизод ще се запознаем с историята на Кейти Роуи, която е посветила живота на дъщеря си. Тя обаче е готова да стигне далеч, за да опази щастието на своето дете.

Междувременно Сара Едмонт иска само едно: 24-часова охрана за дъщеря си, която да гарантира нейната защита. Какво ще направи Сара, когато разбере, че дъщеря й е безследно изчезнала?

Чудовищни майки

Сред останалите истории на „чудовищните“ майки са тази на затворническия психолог Лори Мартинез. Дамата ежедневно се сблъсква с напрегнати ситуации и престъпления, но когато опасност заплашва домашния уют, Лори предприема драстични мерки. Какви са те и как героинята ще опази семейството си? Няма да повярвате докъде биха стигнали тези прекалено отдадени майки заради децата си.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg