ТВ програма FOX Crime - Днес

00:55Транспортер - Франк се опитва да вземе кибер бомба, за да спаси живота на любимата жена, но Катрина е сигурна, че е капан. Франк излиза срещу страховития Бърнард Дасин.60 мин.
Филми
01:55Елементарно, Уотсън - Руски милиардер е убит в Ню Йорк и Холмс и Уотсън попадат на няколко случая на хакване и производство на оръжие, докато междувременно е разкрита тайна за бащата на Шерлок.45 мин.
Филми
02:40Елементарно, Уотсън - Служителка на социалните служби моли Холмс и Уотсън да започнат разследване на богат частен колеж, за който тя е започнала да подозира, че е пряко свързан с убийството на нейна колежка.50 мин.
Филми
03:30Капитан Шериф - Двамата разрешават различни убийства и престъпления. От едната страна е капитан Кадер Шериф, детектив в отдел убийства, за който работата е неговата страст, а от другата страна е новата и елегантна капитан Аделайн Бриар, която има други ме50 мин.
Филми
04:20Военни престъпления - В края на предишния сезон на сериала последният терористичен акт на Харпър Диъринг унищожи централата на Военноморската криминална следователска служба, което предизвика обединяване на усилията на всички служби в търсене на престъпни50 мин.
Филми
05:10Военни престъпления - Когато трупът на управител по поддръжка на сградите на Военноморската криминална следователска служба е намерен четири месеца след изчезването му по време на бомбардировка във военноморската корабостроителница, екипът трябва да разсл50 мин.
Филми
06:00Отдел Тежки катастрофи - Екипът работи по случай със загинал мотоциклетист, пътувал по познат маршрут.25 мин.
Филми
06:25Криминални случаи - Барселона - Барселона може истински да се гордее със своя експертен и атрактивен криминален екип, ръководен от независимия и енигматичен Ксави Бонет и очарователната му партньорка Фина Валент, чиято работа ги отвежда дълбоко в сърцето 1 ч. 45 мин.
Филми
08:10Капитан Шериф - Двамата разрешават различни убийства и престъпления. От едната страна е капитан Кадер Шериф, детектив в отдел убийства, за който работата е неговата страст, а от другата страна е новата и елегантна капитан Аделайн Бриар, която има други ме60 мин.
Филми
09:10Военни престъпления - В края на предишния сезон на сериала последният терористичен акт на Харпър Диъринг унищожи централата на Военноморската криминална следователска служба, което предизвика обединяване на усилията на всички служби в търсене на престъпни50 мин.
Филми
10:00Военни престъпления - Когато трупът на управител по поддръжка на сградите на Военноморската криминална следователска служба е намерен четири месеца след изчезването му по време на бомбардировка във военноморската корабостроителница, екипът трябва да разсл50 мин.
Филми
10:50Транспортер - Франк се опитва да вземе кибер бомба, за да спаси живота на любимата жена, но Катрина е сигурна, че е капан. Франк излиза срещу страховития Бърнард Дасин.50 мин.
Филми
11:40Отдел Разследване - Във Франция всеки голям град има свой Разследващ екип. Той използва опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика, за да разкрива най-сложните случаи.60 мин.
Филми
12:40Криминални случаи - Барселона - Барселона може истински да се гордее със своя експертен и атрактивен криминален екип, ръководен от независимия и енигматичен Ксави Бонет и очарователната му партньорка Фина Валент, чиято работа ги отвежда дълбоко в сърцето 1 ч. 50 мин.
Филми
14:30Капитан Шериф - Двамата разрешават различни убийства и престъпления. От едната страна е капитан Кадер Шериф, детектив в отдел убийства, за който работата е неговата страст, а от другата страна е новата и елегантна капитан Аделайн Бриар, която има други ме1 ч. 5 мин.
Филми
15:35ФБР: Най-издирваните - Сериалът ФБР: Най-издирваните е напрегната драма, във фокуса на която е специализиран отдел на ФБР за откриване на бегълци престъпници, занимаващ се с проследяването и залавянето на едни от най-търсените бандити.55 мин.
Филми
16:30Военни престъпления: Ню Орлиънс - Екипът предпазва местен DJ от неизвестен, който му отправя заплахи и разследва убийството на морски капитан, нападнат по време на радио предаване на живо. Също така, дъщерята на Прайд Лоръл се връща вкъщи, за да обсъди пл55 мин.
Филми
17:25Елементарно, Уотсън - Веществено доказателство е унищожено в моргата, за да насочи вината за престъплението към новопоявили се банди и Холмс смята, че идентифицирането на трупа ще помогне в разкриването на случая, докато Уотсън се занимава с появата на ст55 мин.
Филми
18:20Елементарно, Уотсън - Шерлок е нает да открадне компютър от опасна моторизирана банда, занимаваща се и с продажба и разпространение на метамфетамини. Междувременно стара позната от предишен случай моли Джоан да направи проверка на новия ? шеф.55 мин.
Филми
19:15Военни престъпления - По време на отпуска си по болест Дъки нарежда ексхумацията на тялото на военноморски командир по случай, затворен преди 12 години. В следствие на това, Гибс възлага на Дъки малко по-различна роля в това разследване.55 мин.
Филми
20:10Военни престъпления - Екипажът на хеликоптер е открит на брега след инцидент в морето, екипът трябва да разбере каква е причината за катастрофата и да открие изчезналия пилот. Междувременно, Зива предизвиква Тони и Макгий да се осмелят.55 мин.
Филми
21:05Полицаите от Чикаго - В премиерния епизод на сезона Войт е временно отстранен, а между Антонио и Рузек възниква конфликт, когато разузнавателния екип бърза да разреши голям случай, свързан със серия от жертви на свръхдоза, причинени от некачествен хероин.55 мин.
Филми
22:00Престъпни намерения - Прентис и Джей джей трябва да вземат важни решения за бъдещето си, докато членовете на Отдела за поведенчески анализ пътува до Бьомонт, Тексас, за да разследва серия от убийства на бизнесмени.55 мин.
Филми
22:55Военни престъпления: Ню Орлиънс - Специален агент Броуди смята, че морякът, блъснат от парти бус във Френския квартал е свързан със смъртта на сестра ?. Освен това, екитъп се подготвя за честванията на деня на Св. Патрик в града.55 мин.
Филми
23:50Капитан Шериф - Двамата разрешават различни убийства и престъпления. От едната страна е капитан Кадер Шериф, детектив в отдел убийства, за който работата е неговата страст, а от другата страна е новата и елегантна капитан Аделайн Бриар, която има други ме1 ч. 5 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg