ТВ програма FOX Crime - Днес

01:00Елементарно, Уотсън - Холмс и Уотсън влизат в света на редките антики, докато разследват случай, при който жертвата е убита по време на възстановка на Американската война за независимост. Холмс е отчаян от продължителността на своето възстановяване и нами60 мин.
Филми
02:00Безследно изчезнали - Изчезнала е домакиня от предградията. За последно е била видяна да се кара с мъж пред галерията Сохо, а нейният съпруг е изключително разтревожен.40 мин.
Филми
02:40Безследно изчезнали - Малко момче изчезва по време на кражба на кола. Бащата е работил за голяма фармацевтична компания и сега иска сам да разреши случая.50 мин.
Филми
03:30Капитан Шериф - Докато разследват убийството на млад мъж пребит до смърт в специална стая в петзвезден хотел в Лион, между Шариф и новата му колежка Аделайн Бриард възниква за първи път спор относно методите им на работа. - Drama - 201350 мин.
Филми
04:20Военни престъпления - Екипът разследва убийството на морски капитан и разбират за възможни изменнически действия, които той е извършил и може би са довели до смъртта му. През това време Макгий среща жена на име Клеър в интернет, но се оказва, че всъщност 50 мин.
Филми
05:10Военни престъпления - Младежи откриват в дома му мъртъв пехотинец, като при разследването става ясно, че той е имал бандитско минало.50 мин.
Филми
06:00Загадъчни убийства по Агата Кристи - Детектив Лорънс и Алис Аврил са поканени на вечеря от Шайтана - странен колекционер, който е запленен от убийците и иска да им покаже четирима души, които са извършили перфектното престъпление. - Drama - 20181 ч. 50 мин.
Филми
07:50Д-р Розууд - Розууд, Вия, Слейд и Хорнсток се опитват да сложат край на обучена група престъпници, заподозрени в обири на бижутерски магазини, и Роузи решава, че някой от техния кръг трябва да ръководи нов Меджик Сити Лаб на западното крайбрежие.60 мин.
Филми
08:50Военни престъпления - Екипът разследва убийството на морски капитан и разбират за възможни изменнически действия, които той е извършил и може би са довели до смъртта му. През това време Макгий среща жена на име Клеър в интернет, но се оказва, че всъщност 60 мин.
Филми
09:50Военни престъпления - Младежи откриват в дома му мъртъв пехотинец, като при разследването става ясно, че той е имал бандитско минало.60 мин.
Филми
10:50Елементарно, Уотсън - Холмс и Уотсън влизат в света на редките антики, докато разследват случай, при който жертвата е убита по време на възстановка на Американската война за независимост. Холмс е отчаян от продължителността на своето възстановяване и нами55 мин.
Филми
11:45Загадъчни убийства по Агата Кристи - Известната писателка Елоиз Зенефорт и съпругът ? Ейдриен получават заплаха за отвличане и те се страхуват за безопасността на сина си Бруно. Въпреки че главен инспектор Лорънс им осигурява значително охрана, малкото мо2 ч.
Филми
13:45Д-р Розууд - Розууд, Вия, Слейд и Хорнсток се опитват да сложат край на обучена група престъпници, заподозрени в обири на бижутерски магазини, и Роузи решава, че някой от техния кръг трябва да ръководи нов Меджик Сити Лаб на западното крайбрежие.60 мин.
Филми
14:45Агата Рейзин - Агата разследва смъртна заплаха срещу млада жена, на която ? предстои да се омъжи. Но случаят се развива неочаквано, когато предполагаемият убиец е открит мъртъв. - Drama - 201960 мин.
Филми
15:45Военни престъпления: Ню Орлиънс - Екипът разследва убийството на военноморски офицер с високо ниво на достъп до класифицирана информация, който наскоро е посочен като техническа свръзка с частен предприемач. - Drama - 201455 мин.
Филми
16:40Градски престъпления - САЩ - Ужасното и на пръв поглед случайно убийство на домакинята Барбара Уортън нарушава на пръв поглед мирния изглед на Касополис, Мичиган. Докато полицията разследва, те се натъкват на престъпна схема и наркотрафик и откриват, че с35 мин.
Филми
17:15Безследно изчезнали - Журналист, страдащ от агорафобия, изчезва безследно.55 мин.
Филми
18:10Безследно изчезнали - Разносвач с колело изчезва, а отрядът открива, че момчето е било само на 15 години, вместо на 18, както са смятали работодателите му. Проучвайки семейството му, разследващите попадат на притеснителни факти.60 мин.
Филми
19:10Военни престъпления - Лейтенант от флота е открит мъртъв в голям куфар в луксозен хотел, но той е бил свидетел в разследване по времето, когато Тони е ръководел екипа преди няколко години, и затова Гибс му прехвърля разследването.60 мин.
Филми
20:10Военни престъпления - Убит е агент Джак Патерсън, с когото Аби е трябвало да се срещне. С помощта на картина, която той ? е изпратил, и визитка на служител на Националната агенция за сигурност, екипът открива в пустинята жена, която може би разполага с ня55 мин.
Филми
21:05Елементарно, Уотсън - Уотсън смята да направи голяма житейска промяна, след като прочита досието си, докато заедно с Холмс разследват убийството на бившия ? психолог. - Drama - 201855 мин.
Филми
22:00Хъдсън и Рекс - Чарли разследва водещата на местно сутрешно предаване, след като съпругът ?, медиен магнат, неочаквано е намерен мъртъв. - Drama - 201960 мин.
Филми
23:00Хъдсън и Рекс - Когато бившата приятелка на Донован, наркоманка в процес на възстановяване, се събужда с кръв по ръцете и открива мъртвата си съквартирантка в съседната стая, екипът действа бързо и открива, че това не е цялата история. - Drama - 201955 мин.
Филми
23:55Капитан Шериф - Млада жена е открита мъртва в апартамента си с маска на клоун на лицето. По всичко изглежда, че тя не е била тази, за която се е представяла. В същото време Шариф и Бриард ще трябва да изградят доверие помежду си. - Drama - 20131 ч. 5 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg