ТВ програма FOX Crime - Днес

00:00Военни престъпления - четвърти сезон - Дъки и Аби идентифицират останките на 5 души. Екипът започва да уведомява семействата и се надява да направи връзка между привидно случайно подбраните жертви.55 мин.
Филми
00:55Транспортер - първи сезон - Франк е нает да превози млада хакерка до новите ? работодатели, но не само работодателите се интересуват от нея. Междувременно Франк излиза на среща с Жулиет, а срещата не протича особено гладко.60 мин.
Филми
01:55Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е55 мин.
Филми
02:50Тандем - втори сезон - Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ? се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно неконтролир55 мин.
Филми
03:45Отдел Тежки катастрофи - седми сезон - Два човешки живота са в опасност след тежка катастрофа на магистрала.25 мин.
Филми
04:10Отдел Разследване- трети сезон - Във Франция всеки голям град има свой Разследващ екип. Той използва опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика, за да разкрива най-сложните случаи.55 мин.
Филми
05:05Отдел Разследване- трети сезон - Във Франция всеки голям град има свой Разследващ екип. Той използва опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика, за да разкрива най-сложните случаи.55 мин.
Филми
06:00Комисар Дюпeн - първи сезон - Бретан е смятан от някои за края на света. Един от тях е и детектив Дюпeн, който бива разпределен там от Париж. Той не се чувства на място до френското крайбрежие, но неговият чар и сърдечност му помагат да се справя с мълчал2 ч.
Филми
08:00Елементарно, Уотсън - втори сезон - Холмс и Уотсън се сблъскват с Мориарти, когато някогашният им враг е привлечен като консултант в случай на отвличане.55 мин.
Филми
08:55Елементарно, Уотсън - втори сезон - Във варел е намерен труп и Холмс и Уотсън започват разследване на връзката на убийството с мафията.55 мин.
Филми
09:50Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 15 мин.
Филми
11:05Тандем - втори сезон - Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ? се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно неконтролир1 ч. 5 мин.
Филми
12:10Военни престъпления - четвърти сезон - Дъки и Аби идентифицират останките на 5 души. Екипът започва да уведомява семействата и се надява да направи връзка между привидно случайно подбраните жертви.55 мин.
Филми
13:05Комисар Дюпeн - първи сезон - Бретан е смятан от някои за края на света. Един от тях е и детектив Дюпeн, който бива разпределен там от Париж. Той не се чувства на място до френското крайбрежие, но неговият чар и сърдечност му помагат да се справя с мълчал2 ч.
Филми
15:05Частни детективи - втори сезон - Шейд и Анджи са наети от двама братя пивовари, които са притеснени, че някой се опитва да саботира новата им марка наградена бира. Очевидният корпоративен шпионаж се оказва нещо много по-греховно, което е отлежавало отдавн60 мин.
Филми
16:05Д-р Розууд - втори сезон - Розууд и Вия се връщат към нейните корени в Малката Хавана, когато разследват вероятен извършител на убийство, и Вия открива, че брат ? Маркос има изненадваща връзка със случая, докато Роузи научава за усложнения с трансплантаци55 мин.
Филми
17:00Каин - сериал - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е1 ч. 10 мин.
Филми
18:10Тандем - втори сезон - Командир Леа Солер току-що е поела ръководството на Отдела за разследвания в полицията на Монпелие, което автоматично означава, че ще ? се наложи да работи с дивия и гениален неин нов колега Пол Маршал, който е абсолютно неконтролир1 ч. 5 мин.
Филми
19:15Елементарно, Уотсън - втори сезон - Джоан разглежда стар случай на Холмс и открива неразкрито убийство, свързано с рядка праисторическа вкаменелост.55 мин.
Филми
20:10Елементарно, Уотсън - втори сезон - Убита е талантлива балерина и разследването на Холмс го води до трупа за професионални танци.55 мин.
Филми
21:05Транспортер - втори сезон - Молят Франк да отведе 12-годишно момче в Рим, за да свидетелства срещу убиеца на баща си.55 мин.
Филми
22:00Инстинкт - първи сезон - Сериалът Инстинкт проследява историята на Алън Къминг, бивш агент на ЦРУ, който се завръща към старото си поприще, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му, за да заловят опасен сериен убиец.60 мин.
Филми
23:00Д-р Розууд - втори сезон - Роузи, Вила и екипът се отправят към малък град, за да разследват убийството на предишния му кмет, докато Роузи се бори с чувство на вина, а Слейд страда от усложнения след даряването на бъбрек.60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg