ТВ програма FOX Crime - Днес

00:50Извън играта - втори сезон За безплатни билети Сам моли Майкъл да се включи в помощта за треньор Шон Мартин, когато гангстер заплашва играч. Същевременно Майкъл разследва кой се е опитал да го убие.55 мин.
Филми
00:50Извън играта - втори сезон За безплатни билети Сам моли Майкъл да се включи в помощта за треньор Шон Мартин, когато гангстер заплашва играч. Същевременно Майкъл разследва кой се е опитал да го убие.55 мин.
Филми
01:45Елементарно, Уотсън - трети сезон Холмс и Уотсън се захващат с разследване по лични мотиви - внезапното изчезване на Алфредо. Докато се ровят в живота му за улики, Холмс започва да се съмнява дали неговият приятел е бил отвлечен, или отново се е поддал на45 мин.
Филми
01:45Елементарно, Уотсън - трети сезон Холмс и Уотсън се захващат с разследване по лични мотиви - внезапното изчезване на Алфредо. Докато се ровят в живота му за улики, Холмс започва да се съмнява дали неговият приятел е бил отвлечен, или отново се е поддал на40 мин.
Филми
02:25Елементарно, Уотсън - четвърти сезон Холмс е застрашен от съдебно преследване заради последното му буйстване и влиятелният му баща пристига в Ню Йорк, за да му помогне, докато междувременно Холмс и Уотсън работят над случай с изчезнала жена, която вероятн45 мин.
Филми
02:30Елементарно, Уотсън - четвърти сезон Холмс е застрашен от съдебно преследване заради последното му буйстване и влиятелният му баща пристига в Ню Йорк, за да му помогне, докато междувременно Холмс и Уотсън работят над случай с изчезнала жена, която вероятн45 мин.
Филми
03:10Извън играта - втори сезон Майкъл предотвратява самоубийтвото на мъж, чийто син страда от сърдечно заболяване. Той е загубил спестяванията си, след като е инвестирал в чудодеен лек, и Майкъл решава да му върне парите. Междувременно взривяват дома му, а бр45 мин.
Филми
03:15Извън играта - втори сезон Майкъл предотвратява самоубийтвото на мъж, чийто син страда от сърдечно заболяване. Той е загубил спестяванията си, след като е инвестирал в чудодеен лек, и Майкъл решава да му върне парите. Междувременно взривяват дома му, а бр45 мин.
Филми
03:55Извън играта - втори сезон За безплатни билети Сам моли Майкъл да се включи в помощта за треньор Шон Мартин, когато гангстер заплашва играч. Същевременно Майкъл разследва кой се е опитал да го убие.45 мин.
Филми
04:00Извън играта - втори сезон За безплатни билети Сам моли Майкъл да се включи в помощта за треньор Шон Мартин, когато гангстер заплашва играч. Същевременно Майкъл разследва кой се е опитал да го убие.45 мин.
Филми
04:40Разследванe на пожари - сериал Пожарите в Нова Зеландия всяка година причиняват щети за милиони долари, унищожават домове, предприятия, ниви и гори. Учени се опитват да разберат как това може да бъде предотвратено.25 мин.
Филми
04:45Разследванe на пожари - сериал Пожарите в Нова Зеландия всяка година причиняват щети за милиони долари, унищожават домове, предприятия, ниви и гори. Учени се опитват да разберат как това може да бъде предотвратено.25 мин.
Филми
05:05Отец Браун - втори сезон Очернящи писма набеждават лекаря в Кембълфорд, че е отговорен за чудовищната смърт на местен фермер. Отец Браун трябва да открие подателя им, за да спаси приятеля си от бесилото.2 ч.
Филми
05:10Отец Браун - втори сезон Очернящи писма набеждават лекаря в Кембълфорд, че е отговорен за чудовищната смърт на местен фермер. Отец Браун трябва да открие подателя им, за да спаси приятеля си от бесилото.50 мин.
Филми
06:00От местопрестъплението - втори сезон Джейн Галоуей живее усамотен живот. Пердетата ? винаги са спуснати, а вратите винаги заключени три пъти, но въпреки това тя се превръща в жертва на сериен убиец.45 мин.
Филми
06:45От местопрестъплението - втори сезон Осемдесетгодишна жена е намерена убита в порутената си къща, заобиколена от множество котки.60 мин.
Филми
07:45Убийства в Рая - четвърти сезон Главен следовател Гудман се забърква в опасния свят на корпоративния тимбилдинг, когато е убит предприемач, но изненадващо разкритие от един от заподозрените заплашва да провали разследването.1 ч. 5 мин.
Филми
08:50Убийства в Рая - четвърти сезон Когато затворник е убит, докато отговарят за него, главен следовател Гудман и екипът му са под напрежение бързо да разрешат случая. Бащата на Хъмфри посещава Сент Мари с намерение да се бърка в живота на сина си.1 ч. 5 мин.
Филми
09:55Убийства в Мидсъмър - пети сезон Джойс Барнаби бива запозната с изкуството на работата с месинг от Мейси Гуч, архивистката на енорията, която ? разказва история от 1860 г., когато тогавашният викарий е бил убит от звънарите.2 ч. 5 мин.
Филми
12:00Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон В опит да помогне на Сам и Дийкс да се върнат на работа Хети се свързва с психолога Нейт Гетц, който да им помогне да се справят с травмиращото преживяване. Междувременно екипът разследва убийството на бивш м55 мин.
Филми
12:55Комисар Монталбано - единадесети сезон Вера е младо момиче, което е било пребито и изнасилено. Въпреки, че е лошо ранена, тя успява да се качи в колата си и да се върне в града, за да умре пред жилищен блок, в който изглежда никой не я познава.2 ч. 25 мин.
Филми
15:20Причина за смъртта - неизвестна - сериал Двама души губят живота си след като ръчно направен самолет пада минути след излитането. Но защо опитният пилот е бил така дезориентиран, че не е могъл да види мястото?35 мин.
Филми
15:55Убийства в Рая - пети сезон Екипът навлиза в сенчестия политически свят на острова, когато действащият губернатор на Сен Мари е отровена на прощалното си парти. Детектив Гудман се впуска в още по-мрачния свят на виртуалните срещи.1 ч. 10 мин.
Филми
17:05Убийства в Мидсъмър - пети сезон Докато претърсва спалнята на Даниъл, Барнаби открива валентинки от Джулия Картър, дъщерята на Денис. Тя признава, че двамата са планирали да избягат заедно след гонката по случай Деня на св. Малей, но Даниъл така и не дошъ2 ч. 5 мин.
Филми
19:10От местопрестъплението - втори сезон Грисъм и Сара са повикани на местопрестъпление, където е намерен труп на мъж, който е бил потопен в луга и заровен в парка.55 мин.
Филми
20:05От местопрестъплението - втори сезон Грисъм и екипът му са повикани на местопрестъплението, когато бившият главен инспектор на града е намерен убит в собствения си дом след празненство, а жена му и детето му липсват.60 мин.
Филми
21:05Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон Екипът трябва да открие кой е компрометирал секретен проект на биотехнологична компания за разработване на ваксина, докато Дерек се бори с емоциите си около завръщането си като действащ агент.55 мин.
Филми
22:00Престъпни намерения - тринадесети сезон Отрядът е повикан спешно да разследва случай, в който престъпник от Маями доброволно оповестява престъпленията си чрез местната медия.55 мин.
Филми
22:55Нюанси синьо - втори сезон Харли е натопен от мафията, докато Уозниак се стреми да запази екипа сплотен под увеличаващите се заплахи за тях.55 мин.
Филми
23:50Честни измамници - втори сезон Нейт и екипът му се изправят срещу достоен противник, когато трябва да мерят сили с банда също толкова умели крадци, за да върнат безценно откраднато произведение на изкуството.60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg