ТВ програма FOX Crime - Днес

00:55Военни престъпления: Лос Анджелис - Екипът търси бивш морски пехотинец и снайперист, избягал от болница за ветерани, когато откриват връзка между него и лидер на екстремистка групировка. Този случай напомня на Кенси за миналото ? като снайперист.55 мин.
Филми
01:50Шерлок - четвърти сезон - Дълго укривани тайни най-сетне излизат наяве за тандема от Бейкър Стрийт. Някой подготвя и изпълнява опасен план от много дълго време, а Шерлок и Джон Уотсън ще се изправят пред най-голямото си предизвикателство. Дали това ще е к1 ч. 45 мин.
Филми
03:35Елементарно, Уотсън - втори сезон - Братът на Шерлок Майкрофт пристига в Ню Йорк и наема Шерлок и Уотсън за разрешаването на случай, в който е намесена бившата му годеница.50 мин.
Филми
04:25Елементарно, Уотсън - втори сезон - Вниманието на Холмс и Уотсън е привлечено от убийството на красива жена, свързана с богат президент на компания, а Майкрофт се опитва да убеди Шерлок да се премести в Лондон.50 мин.
Филми
05:15Честни измамници - пети сезон - Екипът се укрива в Портланд и поемат случая на майка, чийто съпруг е загинал в самолетна катастрофа, предизвикана от немарливостта на Скот Ромър. Нейт решава да преследва Ромър, като си играе с обсесията му по дървения само45 мин.
Филми
06:00Безследно изчезнали - втори сезон - ФБР разследва изчезването на Ерик Милър, гимназист, който се е изгубил по време на почивка за отиване до тоалетна. Липсвал е само десет минути, което означава, че или той, или похитителите са знаели как ще се развие сит45 мин.
Филми
06:45Безследно изчезнали - втори сезон - Вивиан не се отказва от неразкрит от четири години случай на изчезнала любителка на секса. Упоритостта ? се отплаща, когато попада на нова следа, а търсенето на младата жена повежда екипа по пътя на пристрастявания, зло55 мин.
Филми
07:40Елементарно, Уотсън - втори сезон - Братът на Шерлок Майкрофт пристига в Ню Йорк и наема Шерлок и Уотсън за разрешаването на случай, в който е намесена бившата му годеница.60 мин.
Филми
08:40Елементарно, Уотсън - втори сезон - Вниманието на Холмс и Уотсън е привлечено от убийството на красива жена, свързана с богат президент на компания, а Майкрофт се опитва да убеди Шерлок да се премести в Лондон.50 мин.
Филми
09:30Шерлок - четвърти сезон - Дълго укривани тайни най-сетне излизат наяве за тандема от Бейкър Стрийт. Някой подготвя и изпълнява опасен план от много дълго време, а Шерлок и Джон Уотсън ще се изправят пред най-голямото си предизвикателство. Дали това ще е к2 ч.
Филми
11:30Военни престъпления: Лос Анджелис - Екипът търси бивш морски пехотинец и снайперист, избягал от болница за ветерани, когато откриват връзка между него и лидер на екстремистка групировка. Този случай напомня на Кенси за миналото ? като снайперист.55 мин.
Филми
12:25Честни измамници - пети сезон - Екипът се укрива в Портланд и поемат случая на майка, чийто съпруг е загинал в самолетна катастрофа, предизвикана от немарливостта на Скот Ромър. Нейт решава да преследва Ромър, като си играе с обсесията му по дървения само55 мин.
Филми
13:20Ризоли и Айлс: Криминални досиета - първи сезон - Във въздуха се усеща напрежение, когато отрядът разследва появата на възможен имитатор на бостънския удушвач. А може ли това да бъде самият бостънски удушвач? Междувременно Джейн се спречква с новия си шеф55 мин.
Филми
14:15Убийства в Рая - седми сезон - Инспектор Мууни и екипът му са изправени пред изпитание, когато годеницата на милионер пада от терасата ден преди грандиозната им сватба. Всички улики сочат към самоубийство, с изключение на факта, че жертвата е лакирала сам60 мин.
Филми
15:15Елементарно, Уотсън - втори сезон - Холмс и Уотсън разкриват самоличността на сериен убиец, но в последствие се сблъскват с полицията на Ню Йорк.55 мин.
Филми
16:10Елементарно, Уотсън - втори сезон - Разследване се обърква фатално и Шерлок трябва да свидетелства в официално полицейско следствие, което застрашава бъдещите им отношения с полицията.55 мин.
Филми
17:05Инспектор Мегре - първи сезон - Световноизвестният актьор Роуън Аткинсън влиза в ролята на прочутия комисар Мегре в тези две заплетени криминални истории, развиващи се през 50-те години на XX век в Париж.2 ч. 5 мин.
Филми
19:10Безследно изчезнали - втори сезон - Войник, ранен по време на битка в Ирак, се завръща у дома, но разбира, че спестяванията му са изчезнали, бизнесът му е закрит, а любовта на живота му е с друг мъж. Джак и Дани пътуват до Тикрит, за да открият какво се е55 мин.
Филми
20:05Безследно изчезнали - втори сезон - Мъж изчезва заедно с дневния оборот от фризьорския салон на жена си. Разследването открива, че той, жена му и 19-годишният им син са имали поредица от проблеми и караници, което може би е довело до изчезването на мъжа.60 мин.
Филми
21:05Военни престъпления: Лос Анджелис - Калън и Сам търсят отговори, когато намират мъртви членове на екипажа на изчезнал петролен танкер, използван в сделките на Аркадий с Русия, като също така откриват и лична връзка на Аркадий с кораба.55 мин.
Филми
22:00Криминални случаи - Сплит - първи сезон - Бранка е бързо издигащ се млад и красив детектив в отдел убийства в хърватския град Сплит. Талантлива и винаги нащрек, тя не се страхува да се изправи срещу Дявола от Сплит в един обикновен случай, който е свързан1 ч. 55 мин.
Филми
23:55Честни измамници - пети сезон - Синът на хокеен играч от низшата лига моли екипа да защитят баща му от убийство на леда, но бързо се разбира, че собственикът планира да разпусне отбора и да обяви банкрут.60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg