ТВ програма FOX Crime - Днес

00:00Полицаите от Чикаго - трети сезон Разузнавателният отдел преследва Дерек Кийс - най-търсения престъпник и наркобос в Чикаго. Междувременно Халстед се опитва да намери път към Линдзи, чиито проблеми се задълбочават след триседмичното ? отсъствие от отдела.55 мин.
Филми
00:55Полицаите от Чикаго - трети сезон Докато преследват уличен бандит, Бърджис и Роман откриват тялото на осемгодишно момче, обявено за изчезнало. Разузнавателният отдел започва разследване, за да открие убиеца, а Антонио и Линдзи намират и разпитват главен з55 мин.
Филми
01:50Агата Рейзин - първи сезон Рой примамва Агата обратно в света на пиара. Тя става представител на местна компания за минерална вода, но работата ? е възпрепятствана от убийство.50 мин.
Филми
02:40Четири жени и едно погребение - пети сезон Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен с50 мин.
Филми
03:30От местопрестъплението Грисъм, Катрин и Ник разследват взривена кола под наем, при която са загинали трима души. Една от жертвите е полицай от въздушната охрана, но екипът смята, че не той е бил мишената, а предишният наемател на колата.50 мин.
Филми
04:20От местопрестъплението Изблик на яростТийнеджърът Браян Хедик е открит мъртъв на строеж със строшен череп. Екипът на Грисъм проверява работниците на строежа, както и съучениците на Браян. В същото време се появява още една жертва, която буквално пада от н55 мин.
Филми
05:15Втори шанс - първи сезон Двама известни престъпници бягат от затвора. Причард тръгва да ги търси. Мери предлага помощта си. В това време, за да спечели доверието на Дювал, Причард му казва, че са полу-братя.45 мин.
Филми
06:00Агата Рейзин - първи сезон Рой примамва Агата обратно в света на пиара. Тя става представител на местна компания за минерална вода, но работата ? е възпрепятствана от убийство.45 мин.
Филми
06:45Четири жени и едно погребение - пети сезон Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен с60 мин.
Филми
07:45Късметлията - първи сезон Смъртта на мъж въвлича Хари и Сури в случай с изнудване, кражба, фалшиви самоличности и заможни чужди студенти. На пръв поглед всичко прилича на проста измама, но се оказва, че е свързано с Голдинг.55 мин.
Филми
08:40Комисар Монталбано - единадесети сезон Вера е младо момиче, което е било пребито и изнасилено. Въпреки, че е лошо ранена, тя успява да се качи в колата си и да се върне в града, за да умре пред жилищен блок, в който изглежда никой не я познава.2 ч. 20 мин.
Филми
11:00От местопрестъплението Грисъм, Катрин и Ник разследват взривена кола под наем, при която са загинали трима души. Една от жертвите е полицай от въздушната охрана, но екипът смята, че не той е бил мишената, а предишният наемател на колата.60 мин.
Филми
12:00От местопрестъплението Изблик на яростТийнеджърът Браян Хедик е открит мъртъв на строеж със строшен череп. Екипът на Грисъм проверява работниците на строежа, както и съучениците на Браян. В същото време се появява още една жертва, която буквално пада от н55 мин.
Филми
12:55Агата Рейзин - първи сезон В навечерието на конкурса за най-добре поддържана градина, много от градините на участниците са саботирани. Мери, една от участничките, е убита след възникнал спор между нея и половинката ? Джеймс, а Агата намира заподозрян.60 мин.
Филми
13:55Четири жени и едно погребение - пети сезон Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционен с60 мин.
Филми
14:55Втори шанс - първи сезон Причард се опитва да докаже на Дювал, че е бил по-добър полицай от човекът, който синът му е познавал. В това време, с Дювал се изправят срещу смъртоносен психопат и друга двойка баща-син, която причинява само неприятности.60 мин.
Филми
15:55Късметлията - първи сезон Смъртта на мъж въвлича Хари и Сури в случай с изнудване, кражба, фалшиви самоличности и заможни чужди студенти. На пръв поглед всичко прилича на проста измама, но се оказва, че е свързано с Голдинг.55 мин.
Филми
16:50Комисар Монталбано - единадесети сезон Вера е младо момиче, което е било пребито и изнасилено. Въпреки, че е лошо ранена, тя успява да се качи в колата си и да се върне в града, за да умре пред жилищен блок, в който изглежда никой не я познава.2 ч. 20 мин.
Филми
19:10От местопрестъплението Член на съдебно жури умира в строго охранявана къща по време на съдебно дело. Делото е за безследно изчезнала жена и е на четири години, но е отворено отново, след като сестрата на жертвата предоставя ново важно доказателство.55 мин.
Филми
20:05От местопрестъплението Медицинска сестра е открита мъртва в дома си. Жертвата е починала в просторната си баня, с глава обърната към вратата. Според приятелката ?, тя е трябвало да вечеря с новото си гадже и колега от болницата - д-р Майкъл Кларк.50 мин.
Филми
20:55Капитан Шериф Кой ще бъде загрижен за смъртта на непозната полякиня, която изглежда е била проститутка на повикване? Нейният клиент - господин Дебрей или нейният импулсивен съпруг, който се чувства предаден? Шариф и Бриард се потапят в света на платената 1 ч. 10 мин.
Филми
22:05Бул - трети сезон Бул има опасения, че отношенията в семейството на клиента му ще имат негативно взаимодействие върху съдебното жури при защитата на младия наследник Конър Маккендълс. Конър и брат му са обвинени в убийство, а Бул се опитва да раздели случ55 мин.
Филми
23:00Втори шанс - първи сезон Причард се опитва да докаже на Дювал, че е бил по-добър полицай от човекът, който синът му е познавал. В това време, с Дювал се изправят срещу смъртоносен психопат и друга двойка баща-син, която причинява само неприятности.60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg