ТВ програма FOX Crime - Днес

00:00Полицаите от Чикаго - четвърти сезон - Когато млад полицай е застрелян и убит във входа на жилищна сграда, разузнавателният отдел проверява кой последно е отправял заплахи към полицията. След убийството на втори полицай, екипът разбира, че си имат работа 55 мин.
Филми
00:55Полицаите от Чикаго - четвърти сезон - Северайд е извикан в управлението за разпит, след като колата му е предизвикала смъртен случай. По време на разследването екипът попада на банда за кражба на коли, която вероятно ще се окаже ключът към свободата на о60 мин.
Филми
01:55Частни детективи - първи сезон - Тайни, лъжи, аудиокасети и опит за убийство (или опит за самоубийство), изпращат Шейд и Анджи към Торонто Айлъндс, за да открият истината зад разгръщащата се драматична история.45 мин.
Филми
02:40Четири жени и едно погребение - седми сезон - Юлия, Мария, Сабине и Хенриет - четири забележителни жени, споделящи едно занимание - да обединяват силите си за разкриване на убийства. Винаги присъстват на погребенията, а разследванията им са в нетрадиционе50 мин.
Филми
03:30Бул - първи сезон - При скокове с парашут загиват щатски губернатор и съсобственикът на компанията за скайдайвинг, а Бул помага на неговия брат и на дъщеря му да се защитят в делото, което завежда срещу тях вдовицата на губернатора, както и да открият вин45 мин.
Филми
04:15Бул - първи сезон - Бул осигурява парите, нужни за повдигане на масов иск от хиляди засегнати срещу корумпирана банка, и е застрашен да изгуби бизнеса си, ако не спечели в съда. Междувременно Бени пази от Бул тайна, която застрашава хода на делото.50 мин.
Филми
05:05Хароу - Разчлененото тяло на жена е открито на железопътен релсов път. Предполага се, че е самоубийство, но Хароу не е убеден в тази версия. Междувременно костите от реката са върнати, а проблемите на Хароу едва сега започват.60 мин.
Филми
06:05От местопрестъплението - втори сезон - Разследването на Грисъм и екипа му се оказва кратко, когато заподозрян е видян да заравя множество трупове.45 мин.
Филми
06:50От местопрестъплението - втори сезон - Грисъм и Ник поемат случай, в който жена реставратор е намерена мъртва в специална заключена клетка, където температурата и влажността са регулирани.1 ч. 5 мин.
Филми
07:55Убийства в Рая - осми сезон - Във втората част от специалния епизод разследващите са шокирани от още едно убийство, свързано със случая на Тиана.1 ч. 15 мин.
Филми
09:10Глейдс - четвърти сезон - Убийството на първата жена професионален играч на джай-алай повежда Джим в разследване на мултимилионната хазартна индустрия във Флорида.60 мин.
Филми
10:10Военни престъпления - седми сезон - Военноморски пилот е открит мъртъв при странни обстоятелства в усамотен район. В хода на разследването екипът е принуден да се бори с адвокат, който има скрити планове.55 мин.
Филми
11:05Военни престъпления - седми сезон - Антъни Динозо старши, баща на Тони, е замесен в планирането на убийството на принц. В тази ситуация Гибс се съмнява дали Тони може да остане непредубеден към разследването.55 мин.
Филми
12:00От местопрестъплението - втори сезон - Новият случай на Грисъм и Катрин ги отвежда в света на садо-мазо клубовете, където разследват смъртта на осакатена жена, намерена в пясъчник.60 мин.
Филми
13:00От местопрестъплението - втори сезон - Грисъм, Ник и Уорик разследват обир на казино, извършен от четири жени, докато Катрин и Сара работят по убийство в отдалечен супермаркет.60 мин.
Филми
14:00Безследно изчезнали - пети сезон - Психически нестабилна жена изчезва след извършен над нея екзорсизъм. Всички смятат, че тя просто е имала странни видения, но разследването показва, че жената може би е била свидетел на истинско убийство.55 мин.
Филми
14:55Убийства в Мидсъмър - десети сезон - В брониран автомобил е открит мъртвец и очевидната причина е самоубийство, докато не става ясно, че по време на смъртта си той не е бил сам, а изчезналата му приятелка се превръща в основна заподозряна по случая.2 ч.
Филми
16:55Военни престъпления - седми сезон - Тони и Зива трябва да заминат за най-романтичния град в света, Париж, за да разрешат случай. Резервацията им е объркана и те трябва да делят една стая.60 мин.
Филми
17:55Военни престъпления - седми сезон - Екипът е в истинска надпревара с времето, когато терористична групировка заплашва да взриви мръсна бомба във Вашингтон.55 мин.
Филми
18:50Убийства в Рая - осми сезон - Остров Сен Мари е в траур, след като радиолегендата Дези Диксън е убит на живо по време на радиопредаване и Джак трябва да разгадае сложна мистерия, за да открие извършителя.1 ч. 15 мин.
Филми
20:05Глейдс - четвърти сезон - С откриването на изложението на изкуствата в Маями Джим се впуска в разследване на смъртта на петролен магнат и виден колекционер.55 мин.
Филми
21:00Д-р Розууд - втори сезон - Неуморното разследване на Розууд и Вия по случая на Гералд ги отвежда в Куба, където те трябва да разрешат две нови загадки: какво е станало с тялото на Амелия и каква е истината за Мишел, дъщерята на Гералд.60 мин.
Филми
22:00Кралицата на Юга - Тереза разширява своята империя до Източния бряг, като завзема Ню Орлиънс, Луизиана, но когато се появяват нови врагове и е нарушено семейното доверие, тя е принудена да вземе трудни решения, които тежат на съвестта ?.55 мин.
Филми
22:55Военни престъпления: Лос Анджелис - Екип Скорпион трябва да преминат задължителна психологическа оценка или да бъдат разпуснати, след като са унищожили безценно произведение на изкуството в опит да опазят изложба. Междувременно Пейдж иска помощ от екипа в60 мин.
Филми
23:55Безследно изчезнали - пети сезон - Джак влиза под прикритие като играч в незаконен покер клуб в търсене на насоки около изчезването на млад член на клуба, когато е взет за заложник от жена, убедена, че той е нает да я убие.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg