ТВ програма FOX Crime - Днес

01:05Монк - шести сезон - епизод 15 Монк е арестуван за убийството на човек с 6 пръста на дясната ръка и успява да избяга от ареста на шериф в малко градче. От този момент той е считан за беглец от правосъдието.50 мин.
Филми
01:55Военна прокуратура - трети сезон - епизод 4 Харм, Мак и Бъд заминават за Италия, за да участват във военен процес. Заедно с тях тръгва и адмиралът, който иска да види дъщеря си, докато тя не бива отвлечена. Предположенията на екипа са, че в случая са на50 мин.
Филми
02:45Отдел Разследване- девети сезон - епизод 5 Във Франция всеки голям град има свой Разследващ екип. Той използва опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика, за да разкрива най-сложните случаи.55 мин.
Филми
03:40Честни измамници - пети сезон - епизод 2 Синът на хокеен играч от низшата лига моли екипа да защитят баща му от убийство на леда, но бързо се разбира, че собственикът планира да разпусне отбора и да обяви банкрут.45 мин.
Филми
04:25Военни престъпления - трети сезон - епизод 14 Гибс и екипът му разследват смъртта на две съпруги на пехотинци. Според Гибс, убийствата са на расистка основа, тъй като двете жени са азиатки.45 мин.
Филми
05:10От местопрестъплението - втори сезон - епизод 18 По време на обичайната си обиколка от Ел Ей до Лас Вегас автобус катастрофира и пада върху спортна кола, убивайки девет души.50 мин.
Филми
06:00Мистериите на Мис Фишър - трети сезон - епизод 6 Когато хотелски портиер е блъснат от покрива с празна торбичка за спомен от дома на Фрайни, Джак вика Фрайни да разследва инцидента, който прилича на обир с фатален край.55 мин.
Филми
06:55Честни измамници - пети сезон - епизод 2 Синът на хокеен играч от низшата лига моли екипа да защитят баща му от убийство на леда, но бързо се разбира, че собственикът планира да разпусне отбора и да обяви банкрут.55 мин.
Филми
07:50Военни престъпления: Лос Анджелис - четвърти сезон - епизод 2 Случаен кадър, заснет от дрон, на работилница за бомби в Афганистан, показва тялото на наскоро оттеглил се пехотинец. Военноморските криминалисти разследват защо пехотинецът е в Афганистан и 50 мин.
Филми
08:40Монк - шести сезон - епизод 15 Монк е арестуван за убийството на човек с 6 пръста на дясната ръка и успява да избяга от ареста на шериф в малко градче. От този момент той е считан за беглец от правосъдието.50 мин.
Филми
09:30Отдел Разследване- девети сезон - епизод 6 Във Франция всеки голям град има свой Разследващ екип. Той използва опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика, за да разкрива най-сложните случаи.1 ч. 10 мин.
Филми
10:40Отдел Разследване на катастрофи - сериал - епизод 13 Призори кола се блъска в електрически стълб и пътникът в нея е тежко ранен. И докато в катастрофата няма нищо неясно, шофьорът не може да бъде открит.25 мин.
Филми
11:05От местопрестъплението - втори сезон - епизод 18 По време на обичайната си обиколка от Ел Ей до Лас Вегас автобус катастрофира и пада върху спортна кола, убивайки девет души.55 мин.
Филми
12:00Военни престъпления - трети сезон - епизод 14 Гибс и екипът му разследват смъртта на две съпруги на пехотинци. Според Гибс, убийствата са на расистка основа, тъй като двете жени са азиатки.55 мин.
Филми
12:55Частни детективи - първи сезон - епизод 8 Шейд и Анджи трябва да открият източника на заплаха към изпълнителния директор на компания, макар тя да настоява, че всичко върви според нейния изключително сложен план.60 мин.
Филми
13:55Свежа кръв - първи сезон - епизод 6 Нашето дете е международна благотворителна организация, чийто главен счетоводител умира, и Раш и Стефан трябва да предпазят техен близък.1 ч. 5 мин.
Филми
15:00Отдел Разследване на катастрофи - сериал - епизод 14 Автомобил изхвърча от селски път и шофьорът му загива при удара, но когато друг шофьор спира, за да помогне, той става основният заподозрян.25 мин.
Филми
15:25Военни престъпления: Лос Анджелис - четвърти сезон - епизод 3 Агентите разследват компроментирана операция. 4-ма души са свързани с класифициран проект и са убити при експлозия по време на вечеря.55 мин.
Филми
16:20Честни измамници - пети сезон - епизод 3 За да възстановят репутацията на учен, чийто шеф е откраднал труда му и го е дискредитирал, екипът инсценира ситуация с извънземен контакт.50 мин.
Филми
17:10Мистериите на Мис Фишър - трети сезон - епизод 6 Когато хотелски портиер е блъснат от покрива с празна торбичка за спомен от дома на Фрайни, Джак вика Фрайни да разследва инцидента, който прилича на обир с фатален край.1 ч. 15 мин.
Филми
18:25Монк - шести сезон - епизод 16 Докато всички скърбят за смъртта му, Монс търси доказателства, за да изчисти името си. Той се натъква на мащабен заговор, в който са замесени шерифът, губернаторът и доли Дейл Кита (Рей Портър).50 мин.
Филми
19:15Военна прокуратура - трети сезон - епизод 5 Бивш военноморски пилот скача от високо и се самоубива. Роско Мартин, който има психически проблеми, е изправен пред обвинение за предумишлено убийство, но Харм успява да го защити в съда.55 мин.
Филми
20:10Военни престъпления - трети сезон - епизод 15 Екипът на Гибс е шокиран, когато открива отрязаната глава на морски пехотинец в нелегална работилница за коли, която принадлежи на флота.55 мин.
Филми
21:05От местопрестъплението - втори сезон - епизод 19 Джейн Галоуей живее усамотен живот. Пердетата ? винаги са спуснати, а вратите винаги заключени три пъти, но въпреки това тя се превръща в жертва на сериен убиец.55 мин.
Филми
22:00Д-р Розууд - втори сезон - епизод 16 Разследването на фалшива валута позволява на екипа да надзърне в миналото на Вила. Междувременно Роузи получава изненадващи новини за здравословните си проблеми.60 мин.
Филми
23:00Частни детективи - първи сезон - епизод 9 Вълшебство и погром следват Шейд и Анджи, докато проследяват беглец, а коренно различните им решения заплашват да ги разделят.55 мин.
Филми
23:55Мистериите на Мис Фишър - трети сезон - епизод 7 Фрайни организира турнир по тенис, за да събере пари за тенесистки. Умира партньорът на изгряваща звезда, а разследването разкрива скрития страх на Фрайни.1 ч. 10 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg