ТВ програма FOX Crime - Днес

00:55Полицаите от Чикаго Разузнаването се включва, когато работа под прикритие прераства в преследване на двама братя. Войт е под наблюдение, когато разследването на Джин се превръща в сезонна премиера. Drama 201455 мин.
Филми
01:50Веществени доказателства: Рим - първи сезон Лучия Бранкато ръководи екип от криминолози, състоящ се от специалист по експлозиви, бивш спортист, специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа без никакъв опит, но пък с добра интуиц50 мин.
Филми
02:40Военна прокуратура - трети сезон Харм, Мак и Бъд заминават за Италия, за да участват във военен процес. Заедно с тях тръгва и адмиралът, който иска да види дъщеря си, докато тя не бива отвлечена. Предположенията на екипа са, че в случая са намесени открад50 мин.
Филми
03:30Лас Вегас - втори сезон Мери се среща с таен обожател, но среща правни спънки. Важен гост губи халката си в местен бордей и Майк му помага да я търси. Дани и Ед провеждат разследване. Drama 200455 мин.
Филми
04:25Лас Вегас - втори сезон Колоритен милиардер се връща с нова приятелка и се очакват забавления, но Ед и Дани откриват истинската причина да дойде. Ед залавя крадец. Сам усвоява женски хитрости. Drama 200450 мин.
Филми
05:15Военни престъпления - пети сезон По време на аутопсия Дъки прави стряскащо откритие, което води до издирване на изчезнало дете, докато Тони трябва да се справя с чувствата си към Джийн. Drama 200745 мин.
Филми
06:00Полицаите от Чикаго Разузнаването се включва, когато работа под прикритие прераства в преследване на двама братя. Войт е под наблюдение, когато разследването на Джин се превръща в сезонна премиера. Drama 201450 мин.
Филми
06:50Глейдс - първи сезон Бивше ченге от Чикаго се мести в малък град във Флорида и се присъединява към местната полиция. Drama 201055 мин.
Филми
07:45Лас Вегас - втори сезон Мери се среща с таен обожател, но среща правни спънки. Важен гост губи халката си в местен бордей и Майк му помага да я търси. Дани и Ед провеждат разследване. Drama 200450 мин.
Филми
08:35Лас Вегас - втори сезон Колоритен милиардер се връща с нова приятелка и се очакват забавления, но Ед и Дани откриват истинската причина да дойде. Ед залавя крадец. Сам усвоява женски хитрости. Drama 200455 мин.
Филми
09:30Военна прокуратура - трети сезон Бивш военноморски пилот скача от високо и се самоубива. Роско Мартин, който има психически проблеми, е изправен пред обвинение за предумишлено убийство, но Харм успява да го защити в съда. Drama 199855 мин.
Филми
10:25Веществени доказателства: Рим - първи сезон Лучия Бранкато ръководи екип от криминолози, състоящ се от специалист по експлозиви, бивш спортист, специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа без никакъв опит, но пък с добра интуиц1 ч. 5 мин.
Филми
11:30Военни престъпления - пети сезон По време на аутопсия Дъки прави стряскащо откритие, което води до издирване на изчезнало дете, докато Тони трябва да се справя с чувствата си към Джийн. Drama 200755 мин.
Филми
12:25Глейдс - първи сезон Бивше ченге от Чикаго се мести в малък град във Флорида и се присъединява към местната полиция. Drama 201055 мин.
Филми
13:20Военни престъпления: Лос Анджелис Калън е под прикритие в пощенския отдел на офис сграда, за да разследва търговец на оръжие, но сградата бива превзета от терористи и Калън става техен заложник. Когато екипът идва на помощ, откриват, че цялата сграда е оп55 мин.
Филми
14:15Нюанси синьо - втори сезон Харли разбира, че някой пише съобщения до Кристина от името на Мигел, а междувременно отрядът попада в засада. Drama 201760 мин.
Филми
15:15Лас Вегас - втори сезон На финала на втори сезон нов шеф внася големи промени в казиното. Джон Бон Джоуви и Дийн Кейн гостуват в епизода. Drama 200460 мин.
Филми
16:15Лас Вегас - трети сезон Ед има големи проблеми. Моника Манкузо бърза да открие новия Монтесито и вербува Дани и хората му да предотвратят обир. Но всеки е имал причини да напусне. Ед подозира строители. Drama 200555 мин.
Филми
17:10Веществени доказателства: Рим - първи сезон Лучия Бранкато ръководи екип от криминолози, състоящ се от специалист по експлозиви, бивш спортист, специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа без никакъв опит, но пък с добра интуиц1 ч. 5 мин.
Филми
18:15Престъпни намерения - единадесети сезон ОПА е по следите на престъпник във Финикс, който лишава жертвите си от сън. А Хоч и Гарсия се заемат със заплахата от мрежата наемни убийци, известна като Мръсната дузина. Drama 201555 мин.
Филми
19:10Полицаите от Чикаго Поредица от идентични убийства прераства в нещо лично, когато приятел на Войт става жертва на стрелеца. Drama 201455 мин.
Филми
20:05Глейдс - първи сезон Когато Джеф и Джим намират в гората самолет и тялото на Оливър, случаят се заплита. Джим трябва да разпита доста заподозрени за инцидента, включително наркоман, модел на бански и тийнейджър. Drama 201060 мин.
Филми
21:05Военни престъпления - пети сезон Гибс и лейтенант Ман се обединяват в съвместно разследване на убийството на морски капитан, който е имал достъп до строго секретна информация. Drama 200755 мин.
Филми
22:00Бул - първи сезон Жената на престъпник, който Дани е вкарал в затвора за масово убийство, взривява бомба в правителствена сграда и взима екипа за заложници. Нейното искане е Бул да се заеме с доказването на невинността на съпруга ?. Drama 201660 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Лос Анджелис Американската посланичка Нанси Кели избягва на косъм терористично нападение в консулството в Тунис и Калън и Сам са изпратени на опасна тайна мисия, за да се сдобият с ключова улика от местопрестъплението. Drama 201455 мин.
Филми
23:55Престъпни намерения - единадесети сезон Агенцията за национална сигурност кани ОПА да разследва престъпен наркокартел, действащ по интернет, след като двама агенти от ДЕА под прикритие са убити, е трети е изчезнал безследно. Drama 201560 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg