ТВ програма FOX Crime - Днес

00:50Убийства в Рая - пети сезон Детектив Гудман се забърква в заплетения свят на модата, когато млада звезда е удушена по време на модно ревю. Джей Пи пък попада на стара любов.60 мин.
Филми
01:50Честни измамници - четвърти сезон Екипът се опитва да издири картина на Ван Гог от Втората световна война, когато откриват, че следите водят до чернокож войник и бяла богата наследница, в която той се е влюбил.45 мин.
Филми
02:35Кумбия нинджа - втори сезон Джон Алекс представя себе си като неоспоримия лидер на 2200 и води Талита до съкровището, без да предполага, че ще бъде предаден. Междувременно Хуана е притеснена за своя план, защото Аче би направил всичко, за да защити Сунгак55 мин.
Филми
03:30Младият Монталбано - втори сезон Паскуалино Кутуфа от 2 години има навика да ходи на погребения и оплаква покойниците. Един ден той е открит убит на улицата. Смъртта му е неочаквна докато изчезването на жена, свързана с бившия му работодател, не дава нас1 ч. 45 мин.
Филми
05:15Елементарно, Уотсън - трети сезон Бившият наркоман Шерлок Холмс се запознава с Джоан Уотсън и първоначално строго професионалната им връзка прераства в истинско приятелство и партньорство, в което той разгръща своя талант за дедукция, за да разрешат заедн45 мин.
Филми
06:00Честни измамници - четвърти сезон Екипът се опитва да издири картина на Ван Гог от Втората световна война, когато откриват, че следите водят до чернокож войник и бяла богата наследница, в която той се е влюбил.45 мин.
Филми
06:45Младият Монталбано - втори сезон Паскуалино Кутуфа от 2 години има навика да ходи на погребения и оплаква покойниците. Един ден той е открит убит на улицата. Смъртта му е неочаквна докато изчезването на жена, свързана с бившия му работодател, не дава нас2 ч. 5 мин.
Филми
08:50Убийства в Рая - пети сезон Детектив Гудман се забърква в заплетения свят на модата, когато млада звезда е удушена по време на модно ревю. Джей Пи пък попада на стара любов.1 ч. 5 мин.
Филми
09:55Кумбия нинджа - втори сезон Талита се опитва да избяга от Хълма, но 2200 се намесва. Аче отказва да мъсти за смъртта на брат си и позволява на Джон-Алекс да си тръгне. Шопен получава тайния удар. Драконът се съживява, докато Хуана е в голяма опасност.60 мин.
Филми
10:55Причина за смъртта - неизвестна - сериал Млад японски студент е намерен в река в Крайстчърч, на метри от мястото, където живее. Трагична случайност или нечестна игра?25 мин.
Филми
11:20Елементарно, Уотсън - трети сезон Бившият наркоман Шерлок Холмс се запознава с Джоан Уотсън и първоначално строго професионалната им връзка прераства в истинско приятелство и партньорство, в което той разгръща своя талант за дедукция, за да разрешат заедн55 мин.
Филми
12:15Военни престъпления: Лос Анджелис - четвърти сезон Дийкс минава под прикритие, за да получи информация за известен търговец на оръжия, който иска да се върне в бизнеса. Жената, с която работи, води разследването в грешна посока.55 мин.
Филми
13:10От местопрестъплението - трети сезон Катрин разследва увеличаващия се брой воайорски прониквания в домовете на жени, а Сара отваря закрит случай на своя приятел прокурор.55 мин.
Филми
14:05Д-р Розууд - втори сезон Розууд, Вия, Слейд и Хорнсток се опитват да сложат край на обучена група престъпници, заподозрени в обири на бижутерски магазини, и Роузи решава, че някой от техния кръг трябва да ръководи нов Меджик Сити Лаб на западното крайбреж55 мин.
Филми
15:00Младият Монталбано - втори сезон Инспектор Аугуело иска да бъде избран за кум на Салво, но Салво има други планове. Монталбано има нови случаи - пожар в местен хотел, в който има загинал човек. Полицията получава анонимно писмо за жена, убита от ревнивия 2 ч. 15 мин.
Филми
17:15Лас Вегас - пети сезон Клиенти на Сам излизат от стриптийз бар. Чистача ще опази тайната от жените им. Майк и Пайпър търсят нов секси барман за Монтесито, но вместо това са въвлечени в старо клише. Купър иска Дани да привлича хора, а Делинда организира не55 мин.
Филми
18:10Убийства в Рая - пети сезон Екипът трябва да разреши дълбоко личен случай, когато менторът на Дуейн е открит мъртъв, а съобщение от гроба казва, че това е убийство. Детектив Гудман се опитва да разкрие съкровеното си чревоугодничество.1 ч. 5 мин.
Филми
19:15Честни измамници - четвърти сезон Земеделска компания преследва високопротеиновия картоф на биолог и екипът се опитва да го открадне, като настройват президента на компанията и мениджъра един срещу друг. Междувременно, Нейт и Софи опитват да се справят с 55 мин.
Филми
20:10Военни престъпления: Лос Анджелис - четвърти сезон Експлозия в пустинята събужда търсене на ядрено оръжие и подтиква Хети да смени обичайните двойки. Калън и Кенси заминават, а Сам и Дийкс си партнират на местна почва.55 мин.
Филми
21:05Елементарно, Уотсън - трети сезон Холмс и Уотсън издирват крадец, извършил убийство, за да открадне рядка карта. Междувременно Уотсън е все по-загрижена заради вмешателството на Холмс в личния живот на Кити.50 мин.
Филми
21:55Бул - първи сезон Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти.55 мин.
Филми
22:50От местопрестъплението - трети сезон Разследването на двойно убийство отвежда Грисъм отново при Лейди Хедър, а Катрин отчаяно иска да научи какво точно се е случило с дъщеря ? и защо бившият ? съпруг е безследно изчезнал.1 ч. 5 мин.
Филми
23:55Лас Вегас - пети сезон Дани и Майк решават да участват в баскетболен турнир, в който залогът става твърде висок. Оценяват Пайпър за Рецепционист на годината и тя моли за помощ.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg