ТВ програма FOX Crime - Днес

00:50Отдел Разследване Във Франция всеки голям град има свой Разследващ екип. Той използва опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика, за да разкрива най-сложните случаи.60 мин.
Филми
01:50Безследно изчезнали - трети сезон Вивиън излиза в отпуск, за да се справи със здравословните си проблеми и се преструва на смела пред семейството и колегите си. Загрижените ? колеги от екипа се съсредоточават върху изчезналата ясновидка Агнес.45 мин.
Филми
02:35Веществени доказателства: Париж - осми сезон В лаборатория за анализи парче по парче се реконструират престъпления, като се установява начинът им на извършване и техният мотив. Всички изследователи работят, за да открият и предадат на съд престъпниците, п55 мин.
Филми
03:30Убийства в Мидсъмър - осми сезон Когато местният адвокат Ник Търнър пада от покрива на къщата си и загива, никой не знае дали това е убийство или самоубийство.1 ч. 45 мин.
Филми
05:15Елементарно, Уотсън - първи сезон Шерлок е по следите на опасния престъпник Мартин Енис. По време на разследването, Шерлок трябва да работи с профайлъра от ФБР Катрин Дръмънд, която буквално е написала книга за Енис.45 мин.
Филми
06:00Безследно изчезнали - трети сезон Вивиън излиза в отпуск, за да се справи със здравословните си проблеми и се преструва на смела пред семейството и колегите си. Загрижените ? колеги от екипа се съсредоточават върху изчезналата ясновидка Агнес.45 мин.
Филми
06:45Убийства в Мидсъмър - осми сезон Когато местният адвокат Ник Търнър пада от покрива на къщата си и загива, никой не знае дали това е убийство или самоубийство.1 ч. 50 мин.
Филми
08:35Отдел Разследване Във Франция всеки голям град има свой Разследващ екип. Той използва опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика, за да разкрива най-сложните случаи.60 мин.
Филми
09:35Веществени доказателства: Париж - осми сезон В лаборатория за анализи парче по парче се реконструират престъпления, като се установява начинът им на извършване и техният мотив. Всички изследователи работят, за да открият и предадат на съд престъпниците, п1 ч. 5 мин.
Филми
10:40Интернет съсипа живота ми - първи сезон Звезда в популярно видео се сдобива със слава, но на ужасна цена, а начинаещ писател получава смъртни заплахи заради направена от него снимка.30 мин.
Филми
11:10Елементарно, Уотсън - първи сезон Шерлок е по следите на опасния престъпник Мартин Енис. По време на разследването, Шерлок трябва да работи с профайлъра от ФБР Катрин Дръмънд, която буквално е написала книга за Енис.50 мин.
Филми
12:00Военни престъпления: Лос Анджелис - трети сезон Подразделение има задачата да залови опасни престъпници, носещи опасност за нацията. Екипът от обучени агенти влиза под прикритие с фалшиви самоличности, използва напреднала технология и рискува живота си в 60 мин.
Филми
13:00От местопрестъплението - втори сезон Ник и Сара разследват смъртта на ветеран от армията, когато разлагащото му се тяло е открито в чувал.55 мин.
Филми
13:55Д-р Розууд - втори сезон Мъж влиза в Меджик сити лаб с молба да плати предварително за собствената си аутопсия и всички са объркани. На следващия ден обаче мъжът е намерен мъртъв.55 мин.
Филми
14:50Разследванe на пожари - сериал Специалистът по разследване на пожари Тери Касъл е повикан да разследва случай на пожар, който е унищожил двуетажния дом на една двойка в градчето Уайуку.25 мин.
Филми
15:15Убийства в Мидсъмър - осми сезон Барнаби и Скот разследват смъртта на Декстър Локууд, намерен във фабриката на семейство Плъмър.2 ч.
Филми
17:15Лас Вегас - трети сезон Приятелка на Моника намира пръст в новия бюфет. Сам се занимава с клиент, който не я иска като хостеса.55 мин.
Филми
18:10Отдел Разследване Във Франция всеки голям град има свой Разследващ екип. Той използва опитни следователи и експерти по криминалистика или балистика, за да разкрива най-сложните случаи.1 ч. 5 мин.
Филми
19:15Безследно изчезнали - трети сезон Екипът бърза да разбере какво се е случило с изчезнало момиче и дали баща ? наистина е невинен, или всъщност е изиграл важна роля в изчезването на дъщеря си и убийството на Амбър Брайс.55 мин.
Филми
20:10Военни престъпления: Лос Анджелис - трети сезон Подразделение има задачата да залови опасни престъпници, носещи опасност за нацията. Екипът от обучени агенти влиза под прикритие с фалшиви самоличности, използва напреднала технология и рискува живота си в 55 мин.
Филми
21:05Елементарно, Уотсън - първи сезон Шерлок разследва кой е виновен за отвличането на порасналата дъщеря на бившия пласьор на наркотици Рийс. Уотсън е разтревожена от трезвеността на Шерлок, а Рийс му споделя , че е по-добър детектив, когато използва наркоти55 мин.
Филми
22:00Д-р Розууд - втори сезон Розууд и Вия искат помощта на най-добрите студенти по патология в Маями, за да разследват стар случай на двойно убийство. Направените открития оказват влияние върху цялото семейство Розууд.60 мин.
Филми
23:00От местопрестъплението - втори сезон Сара и Уорик, ръководени от Грисъм, разследват предполагаемо убийство в апартамент, чиито стени са опръскани с кръв.55 мин.
Филми
23:55Лас Вегас - трети сезон Крадец на чипове твърди, че някой икса да взриви хотела. Волфганг Пък и Гънтър са в кулинарен дуел. Сам чува, че масажист предлага специални услуги.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg