ТВ програма FOX Crime - Днес

00:00Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон - Екипът разследва случай на бивш пехотинец, който е преследван от членове на Ал Кайда за присвояване на пари от Ирак. Хети изпраща Нел при Дийкс за полева задача, а през това време Ерик получава нов партньор55 мин.
Филми
00:55Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда55 мин.
Филми
01:50Убийства в Рая - втори сезон - В басейна на луксозна козметична клиника е открит труп, който се оказва заплетен случай за инспектор Пуул и неговия екип. - драма - 201350 мин.
Филми
02:40Убийства в Рая - втори сезон - Инспектор Пуул и екипът му се оказват замесени в загадъчен случай с пирати и древна легенда, след като търсач на съкровища е убит в джунглата. - драма - 201355 мин.
Филми
03:35Спасителен полет - първи сезон - Парамедиците летят до Нелсън, за да окажат помощ на човек, преживяващ сърдечен удар, а във Фийдърстоун фермер рискува да остане парализиран, след като е паднал със своето АТВ. - Entertainment - 201330 мин.
04:05Веществени доказателства: Рим - първи сезон - Лучия Бранкато ръководи екип от криминолози, състоящ се от специалист по експлозиви, бивш спортист, специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа без никакъв опит, но пък с добра инту55 мин.
Филми
05:00Веществени доказателства: Рим - първи сезон - Лучия Бранкато ръководи екип от криминолози, състоящ се от специалист по експлозиви, бивш спортист, специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа без никакъв опит, но пък с добра инту60 мин.
Филми
06:00Военни престъпления - седми сезон - Появяват се редица тайни, когато бившата свекърва на Гибс е привлечена като свидетел в разследване на убийство. - драма - 200945 мин.
Филми
06:45Военни престъпления - седми сезон - Екипът разследва стрелба по морски пехотинец и разкрива неща, които не са предполагали, че ще открият. - драма - 200950 мин.
Филми
07:35Криминални случаи - Сплит - първи сезон - Бранка е бързо издигащ се млад и красив детектив в отдел убийства в хърватския град Сплит. Талантлива и винаги нащрек, тя не се страхува да се изправи срещу Дявола от Сплит в един обикновен случай, който е свързан1 ч. 55 мин.
Филми
09:30Спасителен полет - първи сезон - Минусовите температури изпращат въздушната линейка на спешен случай в Оукланд, а по-късно отрядът ще трябва да търси изчезнали лодки на пристанището в Уелингтън. - Entertainment - 201335 мин.
10:05Убийства в Рая - втори сезон - В басейна на луксозна козметична клиника е открит труп, който се оказва заплетен случай за инспектор Пуул и неговия екип. - драма - 20131 ч. 10 мин.
Филми
11:15Убийства в Рая - втори сезон - Инспектор Пуул и екипът му се оказват замесени в загадъчен случай с пирати и древна легенда, след като търсач на съкровища е убит в джунглата. - драма - 20131 ч. 10 мин.
Филми
12:25Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон - Екипът разследва случай на бивш пехотинец, който е преследван от членове на Ал Кайда за присвояване на пари от Ирак. Хети изпраща Нел при Дийкс за полева задача, а през това време Ерик получава нов партньор55 мин.
Филми
13:20Криминални случаи - Сплит - първи сезон - Бранка е бързо издигащ се млад и красив детектив в отдел убийства в хърватския град Сплит. Талантлива и винаги нащрек, тя не се страхува да се изправи срещу Дявола от Сплит в един обикновен случай, който е свързан1 ч. 55 мин.
Филми
15:15Полицаите от Чикаго - четвърти сезон - В интернет се появява видео, в което мъж бива пребит до смърт и след това изгорен жив. Разследването открива самоличността на жертвата, който се оказва изнасилвач. Когато се появява нов подобен случай, разузнавателни55 мин.
16:10Д-р Розууд - първи сезон - Розууд и Вия търсят справедливост за убийството на бивш престъпник с връзки в бандата Литъл Хаити. Вия се бори с мечта, която винаги е имала. Розууд се натъква на неочакван обрат в отношенията си с Кат. - драма - 201550 мин.
Филми
17:00Убийства в Рая - втори сезон - Камий е разстроена, когато приятелката ? Ейми, певица на карибски развлекателен кораб, припада на сцената след нощ на музика и коктейли. Ейми умира в ръцете на Камий и по всичко личи, че е отровена. - драма - 20131 ч. 5 мин.
Филми
18:05Убийства в Рая - втори сезон - Британска туристка е открита в луксозната си вила, удушена със собствения си шал. Първоначално всичко прилича на обир, който се е объркал. Ричард обаче открива, че ситуацията много напомня на друг случай от Лондон. - драма -1 ч. 10 мин.
Филми
19:15Военни престъпления - седми сезон - Екипът открива плашещи прилики между тях и колегите им от бреговата охрана, когато военноморски водолаз, търсещ съкровище, е намерен мъртъв. - драма - 200955 мин.
Филми
20:10Военни престъпления - седми сезон - Смъртта на военноморски офицер вкарва Гибс и екипа му във високоплатения свят на момичетата на повикване. Те ще получат помощ от мадам Холи Сноу, за да заловят убиеца. - драма - 200955 мин.
Филми
21:05Престъпни намерения - дванадесети сезон - Екипът за поведенчески анализ е съставен от елитни криминални психолози на ФБР, които анализират най-извратените криминални умове в страната и предвиждат следващите им ходове, преди да са успели да нанесат нов уда55 мин.
Филми
22:00Частни детективи - първи сезон - Анджи и Шейд са наети от необичаен човек, за да открият изчезнал непълнолетен, който се е забъркал в опасна ситуация в търсене на слава. - драма - 201660 мин.
Филми
23:00Д-р Розууд - първи сезон - Когато капитан Хорнсток се оказва главен заподозрян в убийството на третата си съпруга, той се обръща към единствените двама души, на които има доверие - Розууд и Вия. Връзката на Шърли води до емоционални последици за Розууд и 60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Днес. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg