Преминете към основното съдържание

Тв програма на FOX Crime за утре


Тв програма на FOX Crime за утре

FOX Crime

Тв програма FOX Crime

00:55
Бул Драматичният сериал е вдъхновен от кариерата на д-р Фил Макгроу, основателят на една от най-проспериращите фирми за съдебни консултации на всички времена. Бул наема завиден екип от експерти, който изгражда успешна защита на всеки клиент, без да пропус
Филм
1ч.
04:20
Д-р Розууд Докато присъства на събрание на лекарите по съдебна медицина извън града, Розууд без да иска разкрива плана за извършване на перфектното убийство по време на речта си към присъстващите на събранието. Измъчен и разчитащ само на шестото си чувств
Филм
55м.
05:15
Д-р Розууд д-р Роузууд с набито за детайлите око разнищва причините за най-мистериозните убийства в Маями. А желязната му логика често оставя с отворена уста партньорите му - красивата детективка Аналайс Вила и шефа на местната полиция капитан Айра Хорнст
Филм
45м.
06:00
Алис Ньовер Алис Ньовер е млада и красива разследваща съдийка. Заедно с партньора си полицай - Фред Маршан, разкриват престъпления със собствени сили, използвайки свой собствен метод.
Филм
55м.
08:45
Хъдсън и Рекс Когато жена е намерена в безсъзнание на гробище, Чарли и Рекс изравят стар неразрешен случай, който може би има връзка с този. Донован моли Чарли да наблюдава дъщеря му след като тя започва да се държи подозрително.
Филм
1ч. 5м.
09:50
Загадките на Лора Когато онлайн запознанство завършва с убийство, Лаура решава да създаде свой профил в сайт за запознансва и под зоркия поглед на Били да използва себе си за примамка на убиеца.
Филм
1ч.
10:50
Убийства в Рая Когато пътник е намушкан в автобуса за Онор?, Джак и екипът са много озадачени. След като никой от пътниците в автобуса не е ставал от мястото си, как е извършено убийството?
Филм
1ч. 5м.
11:55
Убийства в Рая Инспектор Джак Мууни и екипът му влизат в истинско змийско гнездо, когато собственикът на зоопарк Ксандер Шепърд е отровен с приспивателна стрела насред зоопарка му, което пък поставя семейния бизнес в хаос.
Филм
1ч. 15м.
13:10
Алис Ньовер Алис Ньовер е млада и красива разследваща съдийка. Заедно с партньора си полицай - Фред Маршан, разкриват престъпления със собствени сили, използвайки свой собствен метод.
Филм
1ч. 10м.
19:05
Загадките на Лора Докато разследват смъртта на собственик на бар за велосипедисти, Лаура и Джейк посещават мястото на първата им среща.
Филм
55м.
21:00
Кръгът Блечли Доказателствата са срещу нея, но инстинктите на Джийн казват друго и тя посещава Алис в затвора. Тя се е примирала със съдбата си, но защо няма защита и отказва да говори? Джийн вика на помощ момичетата, но дали ще докажат невинността на Али
Филм
55м.
21:55
Убийства в Рая Инспектор Джак Мууни и екипът са озадачени, когато известната телевизионна водеща Катрина Маквей е открита мъртва на брега, близо до своя хотел Парадайс Бей.
Филм
1ч. 15м.
23:10
Убийства в Рая След смъртта на баща си, Бенедикт Дейкър поема управлението на плантацията Парадайс Скайс Кофи, но не всичко е така гладко, както изглежда.
Филм
1ч. 5м.

Програма на FOX Crime за утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

ТВ програма на FOX Crime за неделя