ТВ програма FOX Crime - Утре

00:15Престъпни намерения - Отрядът за поведенчески анализ е разпитван от комисия към сената относно действията им с цел отмъщение на Дойл с помощта на стар познайник. Става ясно, че Морган е следял Дойл, чийто син се намира в опасност.55 мин.
Филми
01:10Престъпни намерения - Екипът е изпратен в Оклахома, където са открити жени, убити след като са били лишени от едно от петте си сетива. Междувременно Джей Джей и Прентис получават студен душ от Рийд относно предполагаемата смърт на Прентис.50 мин.
Филми
02:00Нюанси синьо - Харли и Возняк все още се възстановяват от преживяното като междувременно откриват жестоко местопрестъпление, обвито в мистерия. - Drama - 201845 мин.
Филми
02:45Каин - Полицейският сериал Каин е фокусиран върху хората стоящи зад престъпленията. Главният герой капитан Фред Каин е полицай в инвалидна количка, който е много по-бърз и мобилен от всеки друг полицай и който умело се появява, когато най-малко е очакван50 мин.
Филми
03:35Военни престъпления: Лос Анджелис - След като Грейнджър е отровен и Ерик е един от седемте заподозрени, Хети разпорежда отцепване на сградата, докато не бъдат разследвани всички.50 мин.
Филми
04:25Военни престъпления: Лос Анджелис - Сам размишлява над своето възпитание и връзката си с баща си, докато екипът разследва убийствата на морски офицери, чиито синове са посещавали военни академии.50 мин.
Филми
05:15Капитан Шериф - Двамата разрешават различни убийства и престъпления. От едната страна е капитан Кадер Шариф, детектив в отдел убийства, за който работата е неговата страст, а от другата страна е новата и елегантна капитан Аделайн Бриард, която има други м45 мин.
Филми
06:00Загадъчни убийства по Агата Кристи - Елвира Моренкова има всичко, за което може да мечтае една жена - тя е красива, богата и известна кино звезда - но въпреки това извършва самоубийство по време на снимки. Детектив Лорънс се заема със случая и открива твъ1 ч. 20 мин.
Филми
07:20Градски престъпления - САЩ - В малко градче в щата Уисконсин разследващите трябва да разрешат поразителна загадка. Трима членове на семейство Кърнак и кучето им са изчезнали. Единствената връзка на детектива с изчезналото семейство е най-големият им син А30 мин.
Филми
07:50Д-р Розууд - Розууд и Вия имат за задача да разкрият убийството на открита замръзнала жена, докато братът на Вия се запознава с важните хора в живота ?, но все още не е готов отново да се срещне с майка им.60 мин.
Филми
08:50Военни престъпления - Гибс и екипът издирват кибер сериен убиец, който прави видеозаписи на жертвите си.60 мин.
Филми
09:50Военни престъпления - Екипът разследва смъртоносен банков обир, а един от новобранците в отдела по измами, специален агент Дуейн Уилсън, им помага.60 мин.
Филми
10:50Загадките на Лора - Детектив аматьор се сблъсква с екипа по време на разследване на смъртта на кинорежисьор. - Drama - 201430 мин.
Филми
11:20Градски престъпления - САЩ - В малко градче в щата Уисконсин разследващите трябва да разрешат поразителна загадка. Трима членове на семейство Кърнак и кучето им са изчезнали. Единствената връзка на детектива с изчезналото семейство е най-големият им син А25 мин.
Филми
11:45Загадъчни убийства по Агата Кристи - Единственият свидетел на две убийства е куче. Духове обитават семеен замък и пречат на всеки да идентифицира убиеца, но Лорънс, който не вярва в отвъдното, надушва, че нещо не е наред в този случай. - Drama - 20182 ч.
Филми
13:45Д-р Розууд - Розууд и Вия имат за задача да разкрият убийството на открита замръзнала жена, докато братът на Вия се запознава с важните хора в живота ?, но все още не е готов отново да се срещне с майка им.60 мин.
Филми
14:45Хъдсън и Рекс - Когато активист е убит по време на взлом в завод за бутилиране на вода, всички доказателства сочат към неговия партньор в престъплението, но Чарли и Рекс не са убедени, че това е така. - Drama - 201960 мин.
Филми
15:45Хъдсън и Рекс - Чарли и Рекс откриват, че издирван престъпник живее в Сейнт Джон под фалшива самоличност от двадесет години, но в крайна сметка мъжът е арестуван. - Drama - 201955 мин.
Филми
16:40Градски престъпления - САЩ - В малко градче в щата Уисконсин разследващите трябва да разрешат поразителна загадка. Трима членове на семейство Кърнак и кучето им са изчезнали. Единствената връзка на детектива с изчезналото семейство е най-големият им син А35 мин.
Филми
17:15Безследно изчезнали - Приятелят на Джак, Макс Касиди, изчезва, след като е оставил гласово съобщение на жена си Ан. По време на разследването Джак осъзнава, че Макс е имал афера, от която става ясно, че той води тайно разследване за убийство.55 мин.
Филми
18:10Безследно изчезнали - Джак се опитва да реши какво да прави със своя халюциниращ баща, а Сам проучва случай на неидентифицирана жена с амнезия в психиатрично отделение.60 мин.
Филми
19:10Военни престъпления - Гибс изпраща Динозо и Зива със задача да проникнат в строго секретна военна база, като им казва, че изпробват защитата на съоръжението, но след опит за влизане екипът попада на шокиращо откритие.60 мин.
Филми
20:10Военни престъпления - Агент Лий се превръща в неволен участник в предотвратяването на кражба на план за защита, като екипът я използва за стръв, за да заловят нейния съучастник - Тед Банкстън, който твърди, че член на неговото семейство е държан като зало55 мин.
Филми
21:05Загадките на Лора - Джейк е в критично състояние, Лора и екипът търсят човека, който е стрелял по него. - Drama - 201455 мин.
Филми
22:00ФБР: Най-издирваните - Млад мъж е травмиран след като става свидетел на масова престрелка, което го кара да стане антиправителствен терорист. Екипът трябва да действа бързо, за да го проследи, преди той да отмъсти на онези, за които смята, че са се провал60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Ню Орлиънс - След като морски тюлен е намерен убит в къща общежитие на колежански женски клуб, екипът трябва да разбере дали мотивът за убийството му е свързан със секретните му мисии или става въпрос за нещастен случай. Междувременно55 мин.
Филми
23:55Полицаите от Чикаго - Престъпна група краде лекарствата от камиони, пренасящи фармацевтични товари, но мотивацията за престъпленията не опира само до парите. Случаят ще подложи на изпитание връзката между Ъптън и Рузек. - Drama - 201855 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg