ТВ програма FOX Crime - Утре

00:45Мостът - първи сезон - Соня и Марко подозират замитане на следите. Шарлот моли Марко за помощ. Момиче с проблеми търси приключения в Хуарес. Посетител навестява жилището на Линдър. - - драма1 ч. 10 мин.
Филми
01:55Бул - първи сезон - При скокове с парашут загиват щатски губернатор и съсобственикът на компанията за скайдайвинг, а Бул помага на неговия брат и на дъщеря му да се защитят в делото, което завежда срещу тях вдовицата на губернатора, както и да открият вин45 мин.
Филми
02:40Бул - първи сезон - Бул осигурява парите, нужни за повдигане на масов иск от хиляди засегнати срещу корумпирана банка, и е застрашен да изгуби бизнеса си, ако не спечели в съда. Междувременно Бени пази от Бул тайна, която застрашава хода на делото.50 мин.
Филми
03:30От местопрестъплението - втори сезон - Осемдесетгодишна жена е намерена убита в порутената си къща, заобиколена от множество котки.45 мин.
Филми
04:15От местопрестъплението - втори сезон - Грисъм и Сара са повикани на местопрестъпление, където е намерен труп на мъж, който е бил потопен в луга и заровен в парка.60 мин.
Филми
05:15Нюанси синьо - втори сезон - Екипът се опитва да остане единен под заплахата от ФБР и войната им срещу мафията..45 мин.
Филми
06:00Бул - първи сезон - При скокове с парашут загиват щатски губернатор и съсобственикът на компанията за скайдайвинг, а Бул помага на неговия брат и на дъщеря му да се защитят в делото, което завежда срещу тях вдовицата на губернатора, както и да открият вин45 мин.
Филми
06:45Бул - първи сезон - Бул осигурява парите, нужни за повдигане на масов иск от хиляди засегнати срещу корумпирана банка, и е застрашен да изгуби бизнеса си, ако не спечели в съда. Междувременно Бени пази от Бул тайна, която застрашава хода на делото.60 мин.
Филми
07:45Анджелика Фаст - пети сезон - Главен инспектор Анджелика Фаст ръководи Отдела за криминални разследвания във Виена. Тя е разведена с две деца - Катрин и Джан. Главен инспектор Фаст е много емпатична личност и често привижда действията на жертвите по време1 ч. 5 мин.
Филми
08:50Убийства в Мидсъмър - осми сезон - Барнаби и Скот са повикани, когато Гай Суийтман, член на клуба по гребане, е открит мъртъв в реката по време на ежегодната регата в Мидсъмър. Разследващите скоро установяват, че под престижното име на събитието се крият 2 ч. 15 мин.
Филми
11:05От местопрестъплението - втори сезон - Осемдесетгодишна жена е намерена убита в порутената си къща, заобиколена от множество котки.60 мин.
Филми
12:05От местопрестъплението - втори сезон - Грисъм и Сара са повикани на местопрестъпление, където е намерен труп на мъж, който е бил потопен в луга и заровен в парка.1 ч. 5 мин.
Филми
13:10Бул - първи сезон - Връзката между Бул и Чънк е поставена на сериозно изпитание, когато Бул помага на главен заподозрян в убийството на модния ментор на Чънк Нела Уестър - модел и дизайнер, която е била убита по време на собственото си модно шоу.55 мин.
Филми
14:05Бул - първи сезон - Когато Бул помага на Джулс Кафри, високопоставен адвокат, подсъдим за убийството на годеницата си, той се възползва от склонността на клиента си към изява и театралност в съдебната зала, и му позволява да се защитава сам.60 мин.
Филми
15:05Нюанси синьо - втори сезон - Стал атакува екипа, докато те са разделени, а Харли и Возняк се опитват да оправят нещата.55 мин.
Филми
16:00Анджелика Фаст - пети сезон - Главен инспектор Анджелика Фаст ръководи Отдела за криминални разследвания във Виена. Тя е разведена с две деца - Катрин и Джан. Главен инспектор Фаст е много емпатична личност и често привижда действията на жертвите по време1 ч. 5 мин.
Филми
17:05Убийства в Мидсъмър - осми сезон - Барнаби и Скот са повикани, когато Гай Суийтман, член на клуба по гребане, е открит мъртъв в реката по време на ежегодната регата в Мидсъмър. Разследващите скоро установяват, че под престижното име на събитието се крият 2 ч. 5 мин.
Филми
19:10От местопрестъплението - втори сезон - Грисъм и екипът му са повикани на местопрестъплението, когато бившият главен инспектор на града е намерен убит в собствения си дом след празненство, а жена му и детето му липсват. - - драма60 мин.
Филми
20:10От местопрестъплението - втори сезон - Екипът разследва смъртта на млада жена, чието тяло е намерено в пазарска количка под магистралата. - - драма50 мин.
Филми
21:00Капитан Шериф - Главният готвач на ресторант е открит мъртъв и захвърлен в боклука. Шариф и Бриард се впускат из гастрономическите среди на Лион, за да открият извършителя на убийството. По време на разследването си те трябва да преодолеят редица проблеми1 ч. 5 мин.
Филми
22:05Бул - трети сезон - Блестящият, напорист и чаровен д-р Джейсън Бул и завидният му консултантски екип от ненадминати експерти съчетават психология, интуиция и технологии, за да гарантират победа в съдебните дела, за които са наети от своите клиенти. - - др55 мин.
Филми
23:00Нюанси синьо - втори сезон - Стал атакува екипа, докато те са разделени, а Харли и Возняк се опитват да оправят нещата.60 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg