ТВ програма FOX Crime - Утре

00:50Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон По време на закуска в кафене мъж умира от отравяне и екипът трябва бързо да открие източника, докато Анджела и Стенли са поставени под наблюдение, а Томи иска доказателство, че той е биологичният баща на беб60 мин.
Филми
01:50Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън трябва да открият бързо жена, която е отвлечена и държана в плен от години преди похитителят да вземе драстични мерки против залавянето си. Същевременно Уотсън е ядосана, когато Шинуел не е фокусиран в обуче40 мин.
Филми
02:30Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън разследват убийството на клоун и откриват връзка между смъртта му и създаването на нов смъртоносен вирус. Междувременно Уотсън помага на Бел, когато попада под прицел.55 мин.
Филми
03:25Престъпни намерения - четиринадесети сезон Прентис и екипът летят за Айова, за да разследват изчезването на 10-годишно дете, което изглежда е било отвлечено от дома му посред нощ.45 мин.
Филми
04:10Убийства в Рая - четвърти сезон Когато бъдеща младоженка е убита в последната нощ от моминското парти, главен следовател Гудман се опитва да разкрие привидно невъзможно убийство. Междувременно Камил трябва да вземе голямо решение.1 ч. 5 мин.
Филми
05:15Глейдс - първи сезон Известен търсач на съкровища е убит и вниманието е привлечено от известния чичо на жертвата - Големият Джак Хаскър, легендарен търсач на съкровища и авантюрист.45 мин.
Филми
06:00Ченгетата от Пицофалконе - втори сезон Те са започнали от нулата в полицейския участък Пицофалко в Неапол и са уличили колегите си в корупция, а сега разследват убийство на важна персона, което е изопнало нервите на целия град.2 ч.
Филми
08:00Убийства в Рая - четвърти сезон Когато бъдеща младоженка е убита в последната нощ от моминското парти, главен следовател Гудман се опитва да разкрие привидно невъзможно убийство. Междувременно Камил трябва да вземе голямо решение.1 ч. 15 мин.
Филми
09:15Глейдс - първи сезон Известен търсач на съкровища е убит и вниманието е привлечено от известния чичо на жертвата - Големият Джак Хаскър, легендарен търсач на съкровища и авантюрист.60 мин.
Филми
10:15Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън трябва да открият бързо жена, която е отвлечена и държана в плен от години преди похитителят да вземе драстични мерки против залавянето си. Същевременно Уотсън е ядосана, когато Шинуел не е фокусиран в обуче50 мин.
Филми
11:05Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън разследват убийството на клоун и откриват връзка между смъртта му и създаването на нов смъртоносен вирус. Междувременно Уотсън помага на Бел, когато попада под прицел.55 мин.
Филми
12:00Ченгетата от Пицофалконе - втори сезон Те са започнали от нулата в полицейския участък Пицофалко в Неапол и са уличили колегите си в корупция, а сега разследват убийство на важна персона, което е изопнало нервите на целия град.2 ч. 10 мин.
Филми
14:10Престъпни намерения - четиринадесети сезон Прентис и екипът летят за Айова, за да разследват изчезването на 10-годишно дете, което изглежда е било отвлечено от дома му посред нощ.55 мин.
Филми
15:05Новите мистерии на Мис Фишър Перегрин се потапя в кулинарния свят, когато известния шеф-готвач Греъм Кинг е убит. Скоро тя осъзнава, че в това разследване нищо не е такова, каквото изглежда, когато открива, че някои от китайските ученици не са просто обик1 ч. 55 мин.
Филми
17:00Елементарно, Уотсън - пети сезон Мъж взема заложници, включително и Джоан, и заплашва да ги убие, ако Холмс не открие кой е виновен за смъртта на сина му. Шерлок има 16 часа да открие извършителя преди престъплението да изтече по давност.55 мин.
Филми
17:55Елементарно, Уотсън - пети сезон Холмс и Уотсън разследват убийството на бивш професионален играч в електронните спортове, който загива, след като е нападнат по време на видео стрийм. Междувременно Шинуел иска съвет от Джоан, след като дъщеря му иска да с55 мин.
Филми
18:50Убийства в Рая - четвърти сезон Екипът се запознава с щурия свят на рокендрола, когато певецът на една група е убит в Сент Мари. Ще може ли следовател Гудман да овладее непокорните заподозрени достатъчно дълго, за да разреши случая?1 ч. 15 мин.
Филми
20:05Глейдс - първи сезон Лонгуорт е извикан в хотел, за да разследва мистериозната смърт на красиво младо момиче. Оказва се, че то е имало връзка с виден сенатор от Флорида.60 мин.
Филми
21:05Ризоли и Айлс: Криминални досиета - трети сезон Прочут млад автор на мемоари е открит мъртъв след привидно самоубийство, но Джейн и Маура скоро откриват, че това не е цялата история. Междувременно Фрост се вманиачава по стар случай, а Джейн открива, че Ан55 мин.
Филми
22:00Гранчестър - четвърти сезон Годината е 1956-а, Аманда отдавна я няма, а животът на Сидни се върти около църковните задължения, нескончаемите съвещания с енорийския съвет и редките моменти на въодушевление, породени от факта, че може да помогне на своя при60 мин.
Филми
23:00Военни престъпления: Лос Анджелис - пети сезон Докато разследват случай на отвличане на мъж, твърдящ, че е бащата на Калън, екипът се оказва изложен на сериозен риск.55 мин.
Филми
23:55Престъпни намерения - четиринадесети сезон Роси започва да се съмнява в своите действия, след като едва не загива при срещата си със сериен убиец, който успява да надхитри екипа.55 мин.
Филми

Програма на FOX Crime за Утре. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на FOX Crime за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

Популярно в poTV.bg