ТВ програма Discovery Channel - Понеделник, 25.03.2019

00:00Треска за злато: Епизод 21 (Gold Rush: Episode 21) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога! PREMIERE60 мин.
Документално
01:00Дивото семейство от Аляска: Нищо не може да ги спре (Alaskan Bush People: Unbreakable Will) Семейство Браун се подготвя за ново приключение в отдалечената пустош на Северозападното тихоокеанско крайбрежие след невъобразимите проблеми през последната годин60 мин.
Документално
02:00Аляска: Последната граница: Епизод 4 (Alaska: The Last Frontier: The Beach Is Burning) Винаги на ръба на оцеляването заради стихиите, обстоятелствата и отношенията си, членовете на семейство Килчър продължават да работят заедно, за да запазят чифлика.60 мин.
Документално
03:00Нови скорости с Арън Кауфман: Епизод 10 (Shifting Gears With Aaron Kaufman: Model A-K) Арон Кауфман се завръща! Брадясалото чудо се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница Gas Monkey и Бързи и шумни, за да отвори нов магазин.60 мин.
Документално
04:00Да продадеш колата си: Форд Бронко от 1970 (Wheeler Dealers: 1970 Ford Bronco) Майк поема риск с Ford Bronco от 1970 г. Когато откриват, че е покрит с ръжда, Майк решава да спаси проекта от провал, а Ед успява да запази присъствие на духа.60 мин.
Документално
05:00Да продадеш колата си: Мерцедес 500 Sec от 1983 (Wheeler Dealers: 1983 Mercedes 500 Sec) Майк и Ед се сдобиват с мощен и луксозен Mercedes 500 SEC от 1983 за поправка. Могат ли момчетата да върнат блясъка на автомобила и все пак да реализират печалба?60 мин.
Документално
06:00Да продадеш колата си: Порше 912Е от 1976 (Wheeler Dealers: 1976 Porsche 912E) Майк търси Porsche 912E. Двамата с Ед трябва да преодолеят годините на занемаряване, за да поправят автомобила и върнат инвестицията си.60 мин.
Документално
07:00Да продадеш колата си: Ван Додж А100 (Wheeler Dealers: Dodge A100 Van) Търговецът на коли Майк Брюър и даровитият механик Ант Анстед имат мисия да откриват и възстановяват емблематични автомобили, които после продават в автосервиза си в Лос Анджелис.60 мин.
Документално
08:00Треска за злато: Епизод 1 (Gold Rush: Declaration Of Independence) Златотърсачите в Юкон се завръщат и рискуват всичко с надежда да забогатеят. С нови играчи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога.2 ч.
Документално
10:00Треска за злато: Епизод 2 (Gold Rush: Smoked Out) Златотърсачите в Юкон се завръщат и рискуват всичко с надежда да забогатеят. С нови играчи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога.60 мин.
Документално
11:00Треска за злато: Епизод 3 (Gold Rush: Gods And Monsters) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
12:00Треска за злато: Дърт Рейнолдс (Gold Rush: Durt Reynolds) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
13:00Треска за злато: Епизод 5 (Gold Rush: The Return Of Freddy Dodge) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
14:00Треска за злато: Епизод 6 (Gold Rush: Hoffman`s Ghosts) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
15:00Треска за злато: Риск печели (Gold Rush: Hazard Pay) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
16:00Треска за злато: Епизод 8 (Gold Rush: Stormageddon) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
17:00Треска за злато: Епизод 9 (Gold Rush: Megamorphosis) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
18:00Треска за злато: Епизод 10 (Gold Rush: Father`s Day) Търсачите на злато по р. Юкон се завръщат и залагат всичко с надежда да забогатеят. С нови търсачи, нови територии и нови машини, залозите са по-високи отвсякога!60 мин.
Документално
19:00Как се прави...: Пожарогасител/ Поничка/ Амортисьор (How It`s Made: Fire Extinguishers, Doughnuts, Shock Absorbers) Пожарогасители, понички, амортисьори: под микроскопа на Как се прави?.30 мин.
Документално
19:30Как са го направили?: Епизод 20 (How Do They Do It?: Skydiving Suits, Surstr30 мин.
Документално
20:00Експедиция в непознатото: Съкровището на Капитан Кид (Expedition Unknown: Captain Kidd`s Treasure) Джош пътува до Карибския регион, за да търси легендарното съкровище на Капитан Кид. Издирването го отвежда към островното скривалище на скандалния пират. P60 мин.
Документално
21:00Дивото семейство от Аляска: Епизод 11 (Alaskan Bush People: Episode 11) Дълбоко в пустошта на Аляска живее семейство, чиито членове са родени и отгледани в дивата природа. Били и Ейми Браун и седемте им деца разчитат един на друг за оцеляването си.60 мин.
Документално
22:00Голи и уплашени: Налудничаво поведение (Naked And Afraid: A Screw Loose) В опасната джунгла на маите, експертите по оцеляване Лея и Цезар имат проблем с тежка контузия. Екстремна влажност и гладни хищници ги водят до предела на възможностите им.60 мин.
Документално
23:00Голи и уплашени: Прах при прахта (Naked And Afraid: Ashes To Ashes) Инструктор по оцеляване и пенсионер от въоръжените сили са на вулканичния остров Монсерат. Различните им стилове на оцеляване са в тяхна полза, но един инцидент причинява разрив.60 мин.
Документално

Програма на Discovery Channel за Понеделник. Възможни са промени в предварително обявената тв програма.

» ТВ програма на Discovery Channel за следващия ден

Не пропускайте

Легенда

Телевизия

„Discovery Channel“ е името на излъчван по целия свят телевизионен канал, чиито програми излъчват главно научно-популярни и документални филми. Собственност на компанията Дискавъри Комуникейшънс. още...

Популярно в poTV.bg