Комедии

Не си мой тип | You're the Worst – Сезон 4

0/5

Не си мой тип | You're the Worst – Сезон 4

„Не си мой тип“ е модерен поглед върху любовта и щастието, показан през очите на двама души, които не се справят добре с нито едно от тях. Това е историята на Гретхен и Джими за страх, разбити сърца, романтика, секс, храна, Лос Анджелис, неделни купони, приятелство и факта, че понякога от най-лошите хора излизат най-добрите партньори. Оригинална комедия, създадена от писателя и продуцент Стивън Фалк, „Не си мой тип“ добавя щипка черен хумор в жанра на романтичните комедии.

Нарцистичният, нетактичен и упорит Джими Шайв-Овърли (Крис Гийри) без да иска се оказва обвързан с циничната, вечно угаждаща на всички и склонна към самоунищожение Гретхен Кътлър (Ая Кеш). След вихрено ухажване и тежък период на съжителство с Гретхен и клиничната ѝ депресия, двамата са принудени да се научат как да се справят с връзката си по време на трагедии, когато бащата на Джими умира неочаквано. Размекнат, Джими предлага брак и внезапно изчезва, когато осъзнава, че Гретхен ще бъде негово семейство. Сега двамата са разделени и обвързани с други хора и се борят да продължат напред, но животът непрекъснато ги тласка един към друг.

Към актьорския състав се присъединяват Десмин Боргес, който играе Едгар Кинтеро, бивш съквартирант на Джими и ветеран от войната. Той наскоро се е научил да се справя с ПТС и има нова работа като сценарист на телевизионни комедии. И Кетър Донахю като Линдзи Джилиън, най-добрата приятелка на Гретхен, бивша нейна „съучастничка“ и наскоро разведена, тя прави първите си стъпки като необвързана работеща жена.

Участват:
Крис Гийри (Джими Шайв-Овърли)
Ая Кеш (Гретхен Кътлър)
Десмин Боргес (Едгар Кинтеро)
Кетър Донахю (Линдзи Джилиън)

04:45
31.10.2020
Не си мой тип - Денят преди сватбата е и майката на Гретхен пристига в града, а Едгар води Джими на епична среща.
04:45
03.11.2020
Не си мой тип - В деня на сватбата си Джими и Гретхен се опитват да открият смисъла на брака.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Не си мой тип | You're the Worst – Сезон 4 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg