Какво ще се случи...

Звезди от Dancing Stars в индийския сериал – „Малката булка”

0/5

Пратюша Банерджи и Сидхарт Шукла
Пратюша Банерджи и Сидхарт Шукла

От 7 април, 15.30 ч., индийският сериал – „Малката булка” ще разказва вълнуващата история на Ананди, най-обичания телевизионен образ

Звезди от Dancing Stars дебютират в най-успешния индийски сериал - "Малката булка", чиято премиера ще бъде на 7-и април, 15.30 ч., по Нова.

Поредицата разказва вълнуващата история на Ананди, която е само на 8 години, когато семейството й я дава за съпруга в богат индийски род. Емоционален портрет на изпитанията, през които преминават децата, принудени да сключват брак в името на традицията, сериалът се превръща в един от най-успешните в страната на свещената река, носител на най-престижните награди на индийската телевизионна индустрия и пожънал успехи в редица други държави.

Пратюша Банерджи и Сидхарт Шукла

В главните роли в  „Малката булка” зрителите ще видят двама от най-популярните актьори - Пратюша Банерджи, участвала в индийския Dancing Stars, а така също и Big Brother, както и Сидхарт Шукла, отново танцувал на сцената на Dancing Stars и носител на титлата Best Model of the World, провел се в Турция през 2005 година.

Още за Малката булка

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg