VIP Brother

Зрителите избират новата „Любима звезда на България” – тази вечер от 20.00 часа по NOVA

0/5

Зрителите избират новата „Любима звезда на България” – тази вечер от 20.00 часа по NOVA

Тази вечер, от 20.00 часа по NOVA, е големият финал на VIP Brother 2016. Миглена, Емануела, Борислав, Ути и Христо са петимата финалисти, а един от тях ще получи най-важната награда – любовта на публиката.


Финалистите прекараха два месеца в пълна изолация. Те изградиха приятелства за цял живот и водиха тежки битки. Плакаха, смяха се, изпадаха в безизходици и затруднения, отказваха и приемаха мисии. Всеки от тях устоя на напрежението и не изневери на принципите си, а силните им характери им помагаха да останат себе си до край. Зрителите ги допускаха в домовете си всяка вечер, а сега е време да изберат своята любима звезда сред тях.


Големият финал на VIP Brother 2016 ще бъде изключително емоционален и динамичен, точно какъвто беше и юбилейният сезон на шоуто. Финалистите ще получат възможността да гледат, заедно със зрителите, а Big Brother ще ги изненада с емоционални видеа от най-близките им хора. Миглена, Емануела, Борислав, Ути и Христо ще усетят най-желаната подкрепа, за да им бъдат вдъхнати сили за най-важната им битка в предаването. Кой ще получи титлата „Любима звезда на България”, определят зрителите на бляскавия финал тази вечер от 20.00 часа по NOVA.

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg