Актуално Какво ще се случи...

Трети сезони на „Морски детективи: Ню Орлиънс“ - премиера

Добави коментар

Тази вечер от 21:00 е премиерата на трети сезони на „Морски детективи: Ню Орлиънс“

Част от световния франчайз „Морски детективи“,  „Морски детективи: Ню Орлиънс“ е криминална драма, във фокуса на която се намира местното звено на разследващи криминални престъпления, в които е замесен военен персонал в Ню Орлиънс, градът известен със своята музика, забавления и нисък морален кодекс.

Трети сезони на „Морски детективи: Ню Орлиънс“

Екипът е ръководен от специален агент Дуейн Прайд, по прякор „Кралят“, роден и израстнал в Ню Орлиънс, той е ръководен от нуждата си винаги да постъпва правилно. В екипа му са още: специален агент Кристофър Ла Сал - отдаден на работата си криминалист с твърд подход; бившият агент Соня Пърси, която все още се приспособява към екипа след години работа под прикритие; следователят при смърни случаи   д-р Лорета Уейд – доста ексцентрична и точно толкова умна; брилянтният и чудат съдебен медик Себастиан Лунд и компютърният специалист Патън Плейм – жизнерадостен и талантлив хакер.

Трети сезони на „Морски детективи: Ню Орлиънс“

Новото попълнение към екипа в този сезон е специален агент Тами Грегорио (Ванеса Ферлито) - корав и саркастичен агент от ФБР с мистериозно минало в Ню Орлиънс, изпратена от централата за вътрешно разследване на морските детективи, но също работи с Прайд, когато в града се появят случаи с високо ниво на риск.

Трети сезони на „Морски детективи: Ню Орлиънс“

Този колоритен град, който крие своята тъмна страна е като магнит за военния персонал в отпуск, а когато предозирането с удоволствията на ваканционния живот доведе до неприятности, екипът на Морски детективи е на място, за да помогне и да даде най-доброто от себе си!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Морски детективи: Ню Орлиънс

Интервю със Скот Бакула за „Морски детективи: Ню Орлиънс “ по AXN

Премиерата на „Забравена“ на 27 септември