Актуално В програмата

Премиерата на „Забравена“ на 27 септември

Добави коментар

Нови сезони на „Друговремец“ и „Морски детективи: Ню Орлиънс“ също с премиери през септември по AXN.

Дългоочакваната премиера на заснетата изцяло в България продукция на Sony Pictures Television (SPT) Networks „Забравена“ е в програмата на AXN на 27 септември, 21:00 ч. След тази дата всяка сряда в същия час, ще бъде излъчван по един от общо десетте едночасови епизода. Стана Катич („Касъл“) е в ролята на агентът от ФБР Емили Бърн, която изчезва безследно докато е по следите на известен сериен убиец.

 

 

Добави описание

 

Шест години по-късно, тя е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената, която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

 

Добави описание


„Забравете миналото! Пренапишете бъдещето!“. Това е слоуганът на втори сезон на историческото фентъзи „Друговремец“, който започва на 9 септември от 22:00. Клеър и Джейми пристигат във Франция, твърдо решени да проникнат в редиците на якобитите и да спрат битката при Калоден - последното стълкновение от Якобитското въстание от 1745-1746 г.

 

Добави описание

 

С помощта на братовчед си Джаред - местен търговец на вино, Джейми и Клеър се озовават в цетъра на разточителния живот на френското висше общество, където изобилства от интриги и сплетни и политическата печалба e далеч по-малко ползотворна.

 

Добави описание


На 14 септември, четвъртък, от 21:00 е старта на трети сезон на „Морски детективи: Ню Орлиънс“. Част от световния франчайз „Морски детективи: Ню Орлиънс“ е криминална драма, във фокуса на която се намира местното звено на разследващи криминални престъпления, в които е въвлечен военен персонал в Ню Орлиънс, градът известен със своята музика, забавления и нисък морален.

 

Добави описание

 

Този колоритен град, който крие своята тъмна страна е като магнит за военния персонал в отпуск, а когато предозирането с удоволствията на ваканционния живот доведе до неприятности, екипът на Морски детективи е на място, за да помогне и да даде най-доброто от себе си!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Морски детективи: Ню Орлиънс , Забравена , Друговремец

“Друговремец" ще приключи с осми сезон

Трети сезон на сериала „Забравена“ с премиера в петък, 16 октомври 2020

И трети сезон на „Забравена“ с продукция изцяло в София

Втори сезон на оригиналната продукция на AXN „Забравена“, тръгва тази сряда от 21:00

Оригиналната продукция на AXN „Забравена“ се завръща с втори сезон на 15-ти май!