Лица Актьори

Интервю със Скот Бакула за „Морски детективи: Ню Орлиънс “ по AXN

Добави коментар

От 24 януари, всеки четвъртък от 21:00, AXN стартира премиерно най-новият пети сезон на „Морски детективи: Ню Орлиънс“.

От 24 януари, всеки четвъртък от 21:00, AXN стартира премиерно най-новият пети сезон на „Морски детективи: Ню Орлиънс“.

 

Нека припомним – и това разклонение на един от най-мощните франчайзи на CBS, проследява  местно военно управление, което разследва криминални случаи, засягащи военния персонал в Ню Орлиънс, град известен с музиката си, забавленията и декадентското изкуство.

 

Ръководител на екипа е специален агент Дуейн, известен като „Краля“, жител на Ню Орлиънс, който се ръководи от потребността си да прави това, което е редно. В ролята на агента е актьорът Скот Бакула, който отговори на няколко въпроса свързани със сериала специално за AXN.

 

Добави описание

 

Бяхте ли фен на „Морски детективи“ преди да станете част от „Ню Орлиънс“ ?

Бях чувал достатъчно и бях гледал, още повече, че съпругата ми (актрисата Челси Фийлд) участва в някои от първите епизоди. Не съм го следял фанатично, или нещо подобно, но знаех много добре за какво става въпрос, знаех какъв огромен хит е, а и колко сила набра през последните няколко години, направо не е за вярване.


Имахте ли отношение към жанра (procedural drama – жанр, в който в рамките на един епизод се разкрива престъпление, епизодите могат да се гледат поотделно) преди да се включите в сериала?

Винаги съм харесвал жанра, мисля, че сега е времето, в което е един от най-популярните в телевизията въобще. Но добрата драма се прави трудно – изгледал съм почти всичко през годините и мога смело да заявя, че никога няма да ми омръзне.


Как е да работиш в Ню Орлеънс?

Градът е фантастичен, с много гостоприемни и отворени хора. Моят герой е базиран на истински следовател от морската пехота и самият той е наш технически съветник - казва се Дуейн Суеър и нямаше търпение да ни покаже града си.

Как е представен градът в сериала?

Градът е представен в голяма степен през погледа на моя герой, който както ви казах е базиран на действителен човек, роден и израстнал в Ню Орлеънс, който обича града си повече от всичко на света. Той обича хората, обича проблемите – обича всичко, което е свързано с Ню Орлеънс. Него не го интересува какво ще му коства, за да свърши работата си, не го притесняват методите, стига работата да бъде свършена. Прототипът на моя герой е точно такъв в реалния живот, такъв трябва да бъда и аз на екрана. Така че, Ню Орлеънс има сериозна роля в сериала, имайки предвид какво огромно място заема в сърцето на моят прототип.

 

Добави описание


Вашият герой – Дуейн Прайд е местен, роден и прекарал живота си в Ню Орлеънс. Трябваше ли да работите върху акцента или се справихте без проблем?

 Никога преди не бях пробвал този уникален, южняшки акцент, затова се наложи да се обуча. Имах страхотен инсруктор по диалектите – Джесика Дрейк, която помагаше не само на мен, но и на всички от актьорския състав. Ние знаем кой е моят човек и откъде идва, а освен това, самите полицаи в Ню Орлеънс си имат свой професионален диалект, така че смесихме нещата и според мен се получи много добре.


Заимствахте ли от предишните си главни роли нещо, което можете да ползвате и в главната си роля в „Морски детективи: Ню Орлиънс“?

Интересно е, когато играеш реална личност, а Гари Гласбърг - създателят на сериала, искаше да експлоатираме колкото се може повече от уникалната личност на Дуейн Суеър - едър добряк, общителен и чистосърдечен, а и аз съм изключително мотивиран да вдъхна живот на този типаж. Определено има разлика в това да играеш главната роля на някого, който ръководи космически кораб и на друг, който ръководи офис в Ню Орлиънс, но със сигурност има общи елементи, които вършат работа.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Морски детективи: Ню Орлиънс

Трети сезони на „Морски детективи: Ню Орлиънс“ - премиера

Премиерата на „Забравена“ на 27 септември