Други

Тодор Георгиев - финалист във втория сезон на „Гласът на България”, влиза в ролята на V Reporter в шоуто

0/5

Тодор Георгиев - финалист във втория сезон на „Гласът на България”, влиза в ролята на V Reporter в шоуто

Тодор Георгиев е познат на зрителите на bTV и музикалните фенове от участието си във втория сезон на „Гласът на България”. Той ще се завърне в риалити формата на 26 февруари, но този път зад кадър. Тодор е част от екипа, който следи какво се случва в бекстейджа на шоуто, какво вълнува участниците и подготвя ексклузивно съдържание за феновете, което те могат да видят на сайта на „Гласът на България” или във Facebook страницата на предаването.


Тодор Георгиев достигна до финала на „Гласът на България”, където очарова менторите и публиката с уникалния си стил. Не взе първото място, но пък това не му попречи да запише няколко авторски песни и да се утвърди на родната музикална сцена. Тодор признава, че „Гласът на България” е помогнал значително за развитието на кариерата му, а голяма част от музикалното му творчество вече се е превърнало в хитове.


„За мен „Гласът на България” е изключително стойностен музикален формат. След като вече бях участник и преживях абсолютно цялата голгота от кастинги до финал, реших, че ще е страхотно предизвикателство за мен да стана част от екипа. Аз подготвям материали и ексклузивно съдържание от бекстейджа, както и допълнителни материали за всички участници. Грижа се за всичко най-интересно, което остава невидимо, но може да разкрие много на зрителите и феновете на шоуто.  А то ще бъде достъпно в сайта на формата и във Фейсбук” – разказва Тодор и отправя един съвет към участниците този сезон – „Те трябва да приемат участието си като на един голям концерт и да се забавляват”.

 

Добави описание


За Тодор Георгиев


Тодор е на 24 години. Завършва НМУ „Любомир Пипков“ с тромпет, а тази пролетта му предстои защита на бакалавърска степен по Масови комуникации. Освен в „Гласът на България”, където рок изпълнителят бе част от отбора на Преслава, Тодор е и един от участниците в „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Това го вдъхновява да създаде парчето „Не вярвам”, а в клипът към него се снима Диляна Попова. Малко след това заминава за Америка, където освен на музикалните изяви се отдава и на актьорско майсторство. За целта взима специален курс в „The Green Room Studio“ в Чикаго и вече има няколко поддържащи роли.  Наред с новата си работа, Тодор не спира да инвестира в себе си и да се развива. Това лято предстои излизането на ново негово парче, което той е сигурен, че ще се превърне в поредния хит. 

Още за Гласът на България

14:15
04.06.2020
Гласът на България - музикално шоу, с.7
20:00
07.06.2020
Гласът на България - музикално шоу, с.7, концерт на живо

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg