Актуално В програмата

Стаси Кара в поредица от ексклузивни срещи с холивудски звезди директно от Ню Йорк

Добави коментар

Журналистката Стаси Кара замина за Ню Йорк, за да се срещне не само с една, а с няколко любими холивудски имена.

Журналистката Стаси Кара замина за Ню Йорк, за да се срещне не само с една, а с няколко любими холивудски имена. Първите ѝ няколко интервюта са с екипа на най-новия филм на режисьора на “Форест Гъмп” Робърт Земекис – “Живот на ръба”.

Стаси Кара  от Ню Йорк

Стаси Кара  от Ню Йорк

Филмът разказва за подвига на французина Филип Петит, който през 1974 година преминава по тънко въже между Кулите Близнаци. Стаси си поговори със самия режисьор, както и с актьора в главната роля Джоузеф Гордън - Левит, познат ни от “Генезис” и втората част на “Град на греха”.

Стаси Кара  от Ню Йорк

Френският му във филма е впечатляващ, а ще видим и как Стаси се опитва да го учи на български. Водещата на предването “Като на кино” се срещна и с актрисата Шарлот Ле Бон, която е в ролята на любимата на Филип – Ани. Миналата година я видяхме и в главната роля във филма “На един черпак разстояние” на Ласе Халстрьом.

Стаси Кара  от Ню Йорк

Стаси Кара  от Ню Йорк

Екипът на “Живот на ръба” е само първа спирка в ексклузивните срещи от Ню Йорк, предстоят още. Част от интервютата с Робърт Земекис, Джоузеф Гордън- Левит и Шарлот Ле Бон можете да видите този четвъртък в “Преди Обед”, а в събота на 03.10 в предаването “Като на кино” ще бъдат излъчени целите срещи, както и водещата ще ни разкаже директно от Ню Йорк за филмовия фестивал, който започна там и беше открит именно с филма “Живот на ръба”.

Освен това Стаси няма да пропусне да ни разкаже и за другите премиерни заглавия на голям и малък екран, както и за уникалния шанс, който ще даде състезание на българин да режисира холивудска звезда. Гост в студиото на водещата ще бъде очарователната Теодора Духовникова, която ще разкаже за последните си филмови проекти.

“Като на кино” в събота 03.10. от 20.оо по bTV Cinema.  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стаси Кара , Като на кино

Весела Бабинова е водещ на „Като на кино“ тази събота

Стефан Денолюбов е водещ на „Като на кино“ тази събота

Яна Титова ще е водещ в „Като на кино“

„Като на кино“ се завръща в нов формат от 8 септември

Асен Блатечки тази събота в „Като на кино“