Актуално В програмата

Синът на Мария Игнатова – фен на Ахинора от „Големите надежди“

Добави коментар

„Много е сладка! И е голяма умница“, възкликва всяка сряда синът на Мария Игнатова Виктор при появата на малката Ахинора на сцената на „Големите надежди“.

„Много е сладка! И е голяма умница“, възкликва всяка сряда синът на Мария Игнатова Виктор при появата на малката Ахинора на сцената на „Големите надежди“.

Оказва се, че синът на известната телевизионна водеща не пропуска епизод на шоуто и харесва всички малки таланти в него. Най-голям почитател обаче е на чаровната асистентка на водещия Драго Симеонов. Самата Мария Игнатова обещава скоро да бъдат специални гости на предаването и да срещнат на живо Ахинора и Виктор. 

Преди това обаче, точно в 20.00 ч. тази вечер, зрителите на Нова ще се срещнат с новите десет големи надежди. На сцената на шоуто ще излязат призьор от детския песенен конкурс „Евровизия“, ревностен фен на Бон Джоуви и  Фреди Меркюри, почитател на оперното изкуство и малка дама с библейско име, кръстена на бабата на Тимотей и съпругата на Яков.

Специален гост тази вечер ще бъде и любимецът на българските деца – бате Енчо. След като превзе сцената на Dancing Stars, днес той ще бъде натоварен със специална мисия – да обяви ТОП 5, по-по-най таланти. Развълнуван от предстоящата си среща с децата, той си спомни и първата своя артистична изяви – само когато е на 4 години, и то на международния език – есперанто.

„На улицата все търсех издигнато място”, разказва за влечението си към сцената бате Енчо. „Децата трябва да пеят, танцуват, рецитират, да се занимават с всякакъв вид сценични изкуства, защото това им помага да се развиват емоционално. Дори да не продължат да се занимават с изкуство като пораснат, този опит ще им бъде от голяма помощ занапред в живота“, допълва той.

Как ще се представят новите десет таланта на голямата сцената? Кои ще заслужат своето място на наближаващите четвъртфинали и дали тази вечер журито няма да чуе себе си на сцената?

„Големите надежди” – тази вечер, 20.00 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Големите надежди

ФСБ стискат палци на Гала от „Големите надежди”

Компютърен спец просълзи Дивна в „Големите надежди“

Ангел и Моисей в трио с рап надежда от „Големите надежди”

Журито на "Големите надежди" в истински шах и мат

Ахинора от „Големите надежди” съветва Любо как да бъде водещ