В програмата

Седмица на Райън Гослинг по bTV Cinema

0/5

Седмица на Райън Гослинг по bTV Cinema

Той актьор без специално образование, но и музикант, започнал кариерата си в телевизията на 12-годишна възраст с участие в сериали, на 17 напуска гимназия след чести сбивания с други ученици, на 27 вече има номинация за „Оскар“, а след година – и за „Златен глобус“. От 19 до 25 юни bTV Cinema посвещава вечерното си кино в 21:00 ч. на Райън Гослинг.

 

Добави описание


Филмовият канал на bTV Media Group ще предложи 7 заглавия с участието на звездата, който в детството си е наричан Белята, а биографията му е изпъстрена с любопитни факти. Асистирал е на чичо си, който бил имитатор на Елвис. Ходел е на балет, но спрял, защото се ужасил от това изкуство. Обича да плете, свири на китара, пял е в група, наречена Dead Man's Bones, а апартаментът му е пълен със скелети. Бил е гадже на 16 години по-възрастната от него Сандра Бълок, но са приятели досега... Двамата се срещат и на снимачната площадка през 2002 г. за „Убийство по учебник“ (Murder by Numbers, 2002), който bTV Cinema ще покаже на 23 юни. Тя е първокласен детектив от отдел „Убийства”, а той – колежанин и обект на преследване от нейна страна в разследването на криминално престъпление.

 

Добави описание


Творческата биография на Райън Гослинг включва още над 40 заглавия. На 19 юни по bTV Cinema е българската премиера на едно от тях.  В „Гангстерски отдел“ (The Gangster Squad, 2013) той е сержант Джери Утърс с неохота включил се във войната, която полицията обявява на безпощадния гангстер Мики Коен (Шон Пен). В лентата участват също Ема Стоун, Ник Нолти и Джош Бролин.

 

Добави описание


На 20 юни в „Маската на властта“ (The Ides of March, 2011) Райън е млад и амбициозен прессекретар, който работи за кандидат-президентската кампания на губернатор, и покрай това се сблъсква с мръсни задкулисни игри. В „Пропукване“ (Fracture, 2007) на 22 юни пък е прокурор, въвлечен в заплетено дело.

 

Добави описание

В „Оглупели от любов“ (Crazy, Stupid, Love, 2011) е привлекателен сваляч,  който се опитва да научи 40-годишния Кал да преодолее раздялата със съпругата си. Романтичната комедия ще бъде излъчена на 21 юни.

 

Добави описание


През уикенда bTV Cinema ще излъчи две от най-обичаните ленти с участието на Райън Гослинг – „Тетрадката“ (2004) по едноименния бестселър на Николас Старк и „Всички хубави неща“ (All Good Things, 2010) с Кирстен Дънст.

Още за Всички хубави неща, Гангстерски отдел, Маската на властта, Оглупели от любов, Пропукване, Райън Гослинг, Тетрадката, Убийство по учебник

18:30
28.06.2017
Тетрадката (САЩ, 2004) - драма, романтичен, режисьор - Ник Касаветис, актьори - Тим Иви, Джина Роуландс, Рейчъл Макадамс, Кевин Конъли, Райън Гослинг, Джеймс Гарнър и др.
01:30
01.07.2017
Всички хубави неща - драма, уестърн, трилър (САЩ, 2010), режисьор - Андрю Жарецки, актьори - Райън Гослинг, Кирстен Дънст, Франк Лангела, Даян Венора, Филип Бейкър Хол, Лили Рейб и др.
06:00
01.07.2017
Пропукване - първи сезон Отрядът трябва да разследва привидно шизоиден бездомен тийнейджър, който твърди, че при него има изоставено бебе момиченце. Размахва остро като бръснач оръжие, за да не допусне някой да му отнеме бебето.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Седмица на Райън Гослинг по bTV Cinema (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg