В програмата

Седмица на Райън Гослинг по bTV Cinema

0/5

Седмица на Райън Гослинг по bTV Cinema

Той актьор без специално образование, но и музикант, започнал кариерата си в телевизията на 12-годишна възраст с участие в сериали, на 17 напуска гимназия след чести сбивания с други ученици, на 27 вече има номинация за „Оскар“, а след година – и за „Златен глобус“. От 19 до 25 юни bTV Cinema посвещава вечерното си кино в 21:00 ч. на Райън Гослинг.

 

Добави описание


Филмовият канал на bTV Media Group ще предложи 7 заглавия с участието на звездата, който в детството си е наричан Белята, а биографията му е изпъстрена с любопитни факти. Асистирал е на чичо си, който бил имитатор на Елвис. Ходел е на балет, но спрял, защото се ужасил от това изкуство. Обича да плете, свири на китара, пял е в група, наречена Dead Man's Bones, а апартаментът му е пълен със скелети. Бил е гадже на 16 години по-възрастната от него Сандра Бълок, но са приятели досега... Двамата се срещат и на снимачната площадка през 2002 г. за „Убийство по учебник“ (Murder by Numbers, 2002), който bTV Cinema ще покаже на 23 юни. Тя е първокласен детектив от отдел „Убийства”, а той – колежанин и обект на преследване от нейна страна в разследването на криминално престъпление.

 

Добави описание


Творческата биография на Райън Гослинг включва още над 40 заглавия. На 19 юни по bTV Cinema е българската премиера на едно от тях.  В „Гангстерски отдел“ (The Gangster Squad, 2013) той е сержант Джери Утърс с неохота включил се във войната, която полицията обявява на безпощадния гангстер Мики Коен (Шон Пен). В лентата участват също Ема Стоун, Ник Нолти и Джош Бролин.

 

Добави описание


На 20 юни в „Маската на властта“ (The Ides of March, 2011) Райън е млад и амбициозен прессекретар, който работи за кандидат-президентската кампания на губернатор, и покрай това се сблъсква с мръсни задкулисни игри. В „Пропукване“ (Fracture, 2007) на 22 юни пък е прокурор, въвлечен в заплетено дело.

 

Добави описание

В „Оглупели от любов“ (Crazy, Stupid, Love, 2011) е привлекателен сваляч,  който се опитва да научи 40-годишния Кал да преодолее раздялата със съпругата си. Романтичната комедия ще бъде излъчена на 21 юни.

 

Добави описание


През уикенда bTV Cinema ще излъчи две от най-обичаните ленти с участието на Райън Гослинг – „Тетрадката“ (2004) по едноименния бестселър на Николас Старк и „Всички хубави неща“ (All Good Things, 2010) с Кирстен Дънст.

Още за Всички хубави неща, Гангстерски отдел, Маската на властта, Оглупели от любов, Пропукване, Райън Гослинг, Тетрадката, Убийство по учебник

03:30
23.06.2018
Пропукване - първи сезон , епизод - 8 Ейдън и Даниела са извикани на ледена пързалка, за да се справят с Тери Дуайър, бивш хокеист, чиято кариера приключва заради склонносъта му към насилие. Появил се е по време на състезание и е пребил противников играч
13:45
23.06.2018
Оглупели от любов - комедия, драма, романтичен, САЩ, 2011 г., режисьор - Глен Фикара, Джон Рекуа, актьори - Стив Карел, Райън Гослинг, Ема Стоун, Джулиан Мур, Аналей Типтън, Кевин Бейкън, Мариса Томей, Кристъл Рийд,Джон Каръл Линч, Джона Бобо, Джош Гроба
12:00
24.06.2018
Джада вкъщи - Тетрадката с рецепти на баба Луна - Бабата на Джада де Лаурентис е имала тетрадка с написани на ръка семейни рецепти и кулинарни тайни на клана де Лаурентис. Тя предава тетрадката на дъщеря си Рафи, която от своя страна я дава на Джада.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Седмица на Райън Гослинг по bTV Cinema (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg