В програмата

Преслава и Калин Врачански в „Като две капки вода“

0/5

Певицата Преслава преодолява предизвикателства със самоирония, а популярният актьор Калин Врачански се притеснява от високите токчета
Певицата Преслава преодолява предизвикателства със самоирония, а популярният актьор Калин Врачански се притеснява от високите токчета

 

„Преслава и Калин Врачански са първите участници в четвърти сезон на шоуто, които може да обявим“, потвърдиха Зуека и Рачков в "Събуди се" , като оставиха в тайна останалата част от каста в шоуто „Като две капки вода“. Въпреки многото изненади и новите участници, водещите на емблематичното шоу ще бъдат главни действащи лица и през новия сезон.

Чаровната Преслава

Чаровната Преслава, която има поредица от хитове и концерти зад гърба си, ще се изправи пред журито и феновете на „Като две капки вода“, за да покаже още един талант – актьорската игра.

„Обичам предизвикателствата, а и от малка мечтаех да стана актриса. Справям се доста добре с това! Най-силното ми качество е самоиронията“, споделя красивата певица, която не се страхува да излезе извън зоната на комфорта.

 

Калин Врачански

Един от най-популярните актьори от българските сцена и екран – Калин Врачански, също ще се присъедини към плеядата от звезди в шоуто. Познат от успешни български филми, сериали и театрални постановки, Калин е готов да опита изкуството на преобразяването и да скочи в чужди обувки.

Българският секссимвол споделя, че не се притеснява от образите, а от пеенето и високите тонове. Почитателят на скоростите и екстремни спортове признава, че качването на високи токчета ще бъде сред сериозните предизвикателства за него.

Голямото начало на сезона ще бъде поставено със специалния епизод на на 3 март от 21:00ч. по НОВА  , когато зрителите ще научат и имената на останалите участници в новото издание на „Като две капки вода“. Кои популярни лица ще се изправят пред бутона и първите задачи? – предстои да разберете.

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg