В програмата

Премиера на сериала „Малката Джулка“ тази вечер във VIP Brother

0/5

Премиера на сериала „Малката Джулка“ тази вечер във VIP Brother

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA зрителите ще получат билет за първи ред и ще се насладят на премиерата на хитовия индийски сериал „Малката Джулка“.

 

Добави описание

 

Една драматична история за невъзможна любов, предразсъдъци и... още нещо, в която забавлението ще бъде повече от гарантирано.

 

Добави описание

 

След като прекараха няколко дни в репетиции, днес ще видим крайния резултат от усилията на Съквартирантите, както и неподозираните актьорски заложби, които разкриха по време на снимките за сериала. В главните роли на касовата продукция ще влязат Джулиана Гани в ролята на малката Джулка, Тото – като Тотракан Скандауджи – звезда от Боливуд и съпруг на малката Джулка и Дани Златков в ролята на Златкаш – шофьор на Тотракан, който тайно е влюбен в него.

 

Добави описание

 

Драматичната линия в сериала ще бъде допълнена от родителите на малката Джулка и Тотракан. Майката на главната героиня – властната и меркантилна Енджин Мангиз ще направи всичко по силите си дъщеря ѝ да остане омъжена за Тотракан, въпреки че той не изпълнява съпружеските си задължения към нея. В същото време майката на Тотракан Маргиз Хранъ всячески ще се опитва да запази голямата тайна, която синът ѝ крие от света.

 

Добави описание

 

Драматични обрати, заплетен сюжет, невероятна актьорска игра в стила на индийското кино и две страстни целувки ще развълнуват зрителите по време на премиерата на „Малката Джулка“ тази вечер от 21:00 часа по NOVA.
 

Още за VIP BROTHER

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg