В програмата

Първи превъплъщения на сцената на „Като две капки вода“ понеделник 9 март, от 20:00ч. по НОВА

0/5

На 9 март, точно в 20:00ч., „Като две капки вода“ ще представи първите  превъплъщения с плеяда от истински звезди. По традиция Маги Халваджиян, Хилда Казасян и новото попълнение на трети сезон – Фънки, ще зададат тон на шоуто, влизайки в ролята на световни изпълнители.

Към триото ще се присъедини четвърти член, който ще стъпи на сцената с образа на обичан изпълнител, но ще хвали и критикува с истинското си лице.

Френското произношение на Indila и изучаването на корейски текст за нестандартния PSY се оказаха най-трудната част от подготовката на актьорите Нона Йотова и Филип Аврамов.

Преобразяванията в жени обединиха АЗИС и Ненчо Балабанов. След като фолк изпълнителя сподели за окончателната раздяла с изкуствените мигли и високите токчета, бутонът на късмета му донесе не кой да е, а образа на Лили Иванова. Имитаторът на Премиера пък ще се изправи пред първата женска роля в кариерата си.

Криско ще покаже това, в което е най-добър, влизайки в ролята на световно известния рапър Pitbull.

Мустаци ще бъдат финалния щрих на Жана Бергендорф, която ще влезе в кожата на феноменалния Фреди Меркюри.

ТВ половинката на Гала -  Джуджи, ще насочи цялата си страст в образа на Йорданка Христова, а комедийната актриса Милена Маринова – Маца ще остави хумора, за да се потопи в образа на достолепната Шърли Беси.

Кои ще бъдат най-добрите преобразявания? Кой ще бъде гостуващият четвърти член на журито? – ще разберете утре вечер, точно в 20:00ч. по НОВА.
 
Гледайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по НОВА

Още за Като две капки вода

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg