Какво ще се случи...

„Седем часа разлика”: Нина Роси прави стриптийз

bTV • От 0/5

Нина Роси прави стриптийз в следващия епизод на „Седем часа разлика” – във вторник, 23 октомври по bTV

Седем часа разликаИванов все още не вярва на Гончев, че е извършил престъпленията, за които прави самопризнания. Прокурорът води обвиняемия на мястото, където Орлин твърди, че е изхвърлил оръжието, с което са убити наетите от Таня компаньонки. Дали специалният отряд ще открие пистолета във водата и ще докаже твърденията на Гончев или Иванов ще се окаже прав, че Орлин е невинен, ще стане ясно в следващия епизод на „Седем часа разлика”, на 23 октомври по bTV.

Роки все повече се доближава до майка си.
Той решава да я потърси в психиатричната клиника, където е затворена. Дали момчето ще има успех, зрителите ще разберат във вторник от 21:00 часа.

Седем часа разлика

Междувременно, в Ню Йорк Нина Роси решава да се отърве от вещите на Боян, след като той най-вероятно няма да се върне. Окрилена от плана за бързо забогатяване, който вече е в действие, красавицата се отдава на момента и започва да пробва еротично бельо, с което да отпразнува успеха с Алеся.

Коцев вече е пристигнал в Ню Йорк и се обръща към Пол Станкофф с предложение за сделка. Адвокатът трябва да измъкне треньора от кашата, в която се е забъркал заради международна сделка с оръжие. От своя страна, Кирил ще доведе Мая в Америка. Дали двамата ще си стиснат ръцете, за да работят срещу Таня Стоева, ще стане ясно в епизода на „Седем часа разлика”, този вторник от 21:00 часа по bTV.

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg